Opslagruimte Maastricht

Cargo Care maakt opslagruimte toegankelijk en gemakkelijk! Als erkend verhuisbedrijf zijn wij gespecialiseerd in de opslag van goederen in en rondom Maastricht. Wij beschikken over diverse opslagruimtes van 6m3 tot 60m3. Tevens zijn onze opslagruimtes nabij Maastricht te huren in flexibele termijnen. Zo bieden wij een oplossing voor tijdelijke opslagruimte of jaarlijkse storage boxen nabij Maastricht. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Soorten opslag in Maastricht

Gaat u verhuizen en heeft u tijdelijke opslag voor uw meubels nodig? Of is uw huidige bergruimte te klein en kunt u jaarlijkse opslag goed gebruiken? Onze vele verschillende storage boxen nabij Maastricht bieden een oplossing voor ieders probleem. Zo is opslagruimte tot 10m3 perfect voor de opslag van banden, archief en kleingoederen. Opslagruimte tot 30m3 is ideaal voor de inboedel van tot wel 4 verschillende kamers. Grotere opslag is een goede oplossing voor verhuizingen of grootschalige opslag.
Tevens zijn onze opslagruimtes bij Maastricht 24 uur per dag beveiligd en enkel toegankelijk door middel van een persoonlijke toegangscode. Zo garanderen wij veilige opslag in Maastricht en de nabije omgeving.

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Makkelijk te bereiken opslag in Maastricht

Onze opslagruimtes hebben een centrale ligging aan de A73 nabij industrieterrein de Krawinkel. Hierdoor is onze opslag gemakkelijk te bereiken vanuit Maastricht, Sittard, Geleen en Beek. Wij bieden parkeren op locatie aan en beschikken over een grote toegangspoort om transport van grote objecten makkelijker te maken. Tevens zijn onze opslagruimtes nabij Maastricht 24 uur per dag bereikbaar.
Tevens zijn onze opslagruimtes bij Maastricht 24 uur per dag beveiligd en enkel toegankelijk door middel van een persoonlijke toegangscode. Zo garanderen wij veilige opslag in Maastricht en de nabije omgeving.

Opslag voor verhuizen in Maastricht

Als erkende verhuizers delen wij al te graag onze jarenlange kennis over het vak. Verhuizen is namelijk niet niks! Wij zijn gespecialiseerd in het inpakken, vervoeren en opslag van kostbare goederen en woninginrichting. Zo kunnen wij uw inboedel verhuizen naar een tijdelijke opslagruimte nabij Maastricht en deze op een afgesproken datum weer veilig terug brengen. Onze verhuisexperts staan klaar om uw situatie te bespreken en met een passende opslag oplossing nabij Maastricht te komen. Wij zijn al meer dan 10 jaar hét verhuisbedrijf in Maastricht. Uw verhuizing, onze zorg!

Daarnaast biedt Cargo Care ophaalservice aan! Wanneer u kiest voor een opslagruimte nabij Maastricht van Cargo Care staan onze professionele verhuizers klaar om uw inboedel veilig te transporten naar een opslagruimte naar keuze. Vraag naar de voorwaarden hiervoor.

Waarom storage box in Maastricht bij Cargo Care

Cargo Care is al jaren een erkend verhuisbedrijf, actief in Maastricht en de nabije omgeving. Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om u te helpen! Waarom kiezen voor Cargo Care? Het opslaan van dierbare goederen kan alleen effectief gebeuren door maatwerk. Neem daarom contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Hierbij bespreken we uw wensen en behoeftes en bekijken we onze toepasbare oplossingen. Verstuur gemakkelijk uw naam en telefoonnummer en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met uw op.