Opslagruimte Maastricht

Cargo Care maakt opslagruimte toegankelijk en gemakkelijk voor iedereen! Als erkend verhuisbedrijf zijn wij gespecialiseerd in de opslag van goederen in en rondom Maastricht. Wij beschikken over diverse opslagruimtes van 6m3 tot 60m3. Tevens is een opslagruimte nabij Maastricht van Cargo Care te huren in flexibele termijnen. Zo bieden wij een oplossing voor tijdelijke opslag, maar is het ook mogelijk om zelfs een jaarlijkse storage box nabij Maastricht te huren. De prijs van onze opslag nabij Maastricht is afhankelijk van de grootte en de duur van de opslag.

U kunt vanzelfsprekend al onze prijzen op de website vinden, maar het is ook mogelijk om een persoonlijke prijsopgave bij ons op te vragen. Wilt u op voorhand één van onze opslagruimtes bezichtigen? Ook dat is geen enkel probleem! We leiden u met plezier rond en leggen u graag alles uit over onze opslagverhuur nabij Maastricht. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, want dankzij Cargo Care is een opslagruimte huren in Maastricht nog nooit zo gemakkelijk geweest.

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Soorten opslag in Maastricht

Gaat u verhuizen en heeft u een tijdelijke opslag voor uw meubels nodig? Of is uw huidige bergruimte te klein en kunt u jaarlijkse storage box nabij Maastricht goed gebruiken? Dankzij ons ruime aanbod aan opslagverhuur nabij Maastricht is het voor ons mogelijk om in eenieders wensen en behoeften te voorzien. Zo is een opslagruimte tot 10m3 perfect voor de opslag van banden, archief en kleingoederen. Onze storage box nabij Maastricht tot 30m3 is daarentegen weer ideaal voor de inboedel van tot wel 4 verschillende kamers. Grotere opslag huren bij Maastricht is dus een uitstekende oplossing bij verhuizingen en grootschalige opslag.

Tevens is een opslagruimte bij Maastricht van Cargo Care 24 uur per dag beveiligd en enkel toegankelijk door middel van een persoonlijke toegangscode. Zo garanderen wij veilige opslag in Maastricht en de nabije omgeving.

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Makkelijk te bereiken opslag in Maastricht

Onze opslagruimtes hebben een centrale ligging aan de A73 nabij industrieterrein de Krawinkel. Hierdoor is onze opslag gemakkelijk te bereiken vanuit Maastricht, Sittard, Geleen én Beek. Het is uiteraard gewoon mogelijk om bij ons op locatie te parkeren. Wij beschikken over een grote toegangspoort waardoor transport van grote objecten ontzettend gemakkelijk wordt. Uiteraard kunt u uw persoonlijke opslagruimte nabij Maastricht elke minuut van de dag bereiken met behulp van uw persoonlijke toegangscode. Onze opslagverhuur bij Maastricht is dus zowel veilig als ontzettend praktisch. Wacht dus niet langer om uw opslagruimte te huren nabij Maastricht.

Opslag huren in Maastricht

Als erkende verhuizers delen wij al te graag onze jarenlange kennis over het vak. Verhuizen is namelijk niet niks! Wij zijn gespecialiseerd in het inpakken, vervoeren en opslag van kostbare spullen en meubilair. Zo kunnen wij uw inboedel verhuizen naar een tijdelijke opslagruimte nabij Maastricht en deze op een afgesproken datum weer veilig terug brengen. Onze verhuisexperts staan klaar om uw persoonlijke situatie te bespreken en met een passende oplossing voor opslag nabij Maastricht te komen. Wij zijn immers niet voor niets al meer dan 10 jaar hét verhuisbedrijf in Maastricht omstreken. Uw verhuizing en opslag is onze zorg!

Daarnaast biedt Cargo Care ook nog een ophaalservice aan! Wanneer u kiest voor een opslagruimte nabij Maastricht van Cargo Care staan onze professionele verhuizers klaar om uw inboedel veilig te transporten naar een opslagruimte naar keuze. Wilt u graag meer informatie over deze speciale service? Vraag het na bij onze klantenservice en laat u verrassen door de vele handige mogelijkheden. Wij maken opslagverhuur nabij Maastricht toegankelijk voor iedereen.

Waarom storage box in Maastricht bij Cargo Care

Zoals we al eerder kort hebben benoemd is Cargo Care al jaren een begrip in Maastricht en de nabije omgeving. Als erkend verhuisbedrijf zijn wij echter niet alleen actief in deze prachtige regio, maar ook in de omgevingen van Sittard, Nederweert, Heerlen, Stein, Roermond en Weert kunt u bij ons terecht. Onze ervaren medewerkers staan altijd klaar om u te helpen en zoeken graag samen naar de meest geschikte oplossing voor uw situatie!

Waarom raden we ook u aan te kiezen voor Cargo Care? Wij zijn van mening dat een veilige opslag van uw dierbare spullen alleen effectief kan plaatsvinden door middel van het leveren van maatwerk. Neem daarom contact op met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit gesprek worden al uw wensen en behoeftes grondig besproken, waarna we samen gaan kijken voor een passende oplossing voor uw opslag nabij Maastricht. Hebben we u enthousiast gemaakt? Neem dan vandaag nog contact met ons op en wacht niet langer met een opslagruimte te huren bij Maastricht. Met Cargo Care zijn al uw spullen veilig én bereikbaar.