Plan direct uw verhuizing

  Aanhef*  Uw verhuizing

  Huidig Adres


  Nieuw adres
  Kom in contact

  Vul ons contactformulier in voor een vrijblijvend en kosteloos advies! Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op.

  Bij directe vragen zijn wij ook telefonisch of via mail bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 17:00. Op zaterdag, zondag en feestdagen zijn wij gesloten.

  Cargo Care BV
  Vouersweg 108
  6161AG Geleen

  046-2340001
  (ma t/m za van 8:00 – 17:00)

  info@cargo-care.nl

  Onze klanten aan het woord

  Perfecte service, houden zich goed aan gemaakte afspraken, schappelijke prijzen en zeer vriendelijk!
  Frank Schurkens
  Beter kun je niet wensen geweldige medewerkers ... chapeau.
  Rene Heijdendael
  Mei 2021:Ik ben meerdere keren verhuisd in mijn leven en ervaar het nog steeds als 'stressvol'.Dit verhuisbedrijf stelde mij meteen op mijn gemak en liet zien dat ze zeer professioneel met mijn spullen omgingen.Om alle kasten deden ze grote dekens heen en daarna nog plastic folie.Zouden ze per ongeluk ergens tegenaan stoten (wat niet gebeurde) dan zou er niks stuk zijn gegaan, omdat alles goed verpakt was.Communicatie verliep prima via mail en telefoon.'s Morgens waren ze netjes op tijd en de klus was snel geklaard.Deze keer vond ik de verhuizing niet zo stressvol als al die andere keren :)Verhuisbedrijf Cargo Care: een dikke pluim voor jullie en tot een volgende keer !----------------------------------------------------------Augustus 2022:Die volgende keer was dus vandaag :)Wederom een zeer positieve ervaring !De medewerkers weten hoe ze snel, handig en zonder beschadigingen van meubels moeten verhuizen !Als ik meer sterren zou mogen uitdelen dan zou ik dat zeker doen !Cargo Care, tot een volgende keer !-----‐---------------------------------------------------Oktober 2022:En vandaag mochten we weer :)Wederom een super fijne ervaring.Medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en vlug.Cargo Care, dank jullie wel voor de goede zorgen en tot de volgende keer !
  Anna Limburg
  Moved in December and received fantastic service all along. The people involved in the actual move were extremely professional, and Dominique was very prompt in responding any queries. Highly recommended, and will definitely use again for our next move!
  Claudia Carrozzo
  Geen woorden voor top service. Echt een aanrader.
  johnny machiels
  houden zich tot nu toe netjes aan de afspraken, snelle communicatie.offerte na bezichtiging binnen een paar uur binnen gekregen.
  Bob Vaessen
  Een echte aanrader
  cecile zeelen
  Erg tevreden over de service, niks was te veel!
  Daphne Van Dijk
  Betrouwbare partner
  mc van Vlodrop
  Perfect geregeld, waren perfect op tijd, werkten goed door. Gaan zorgvuldig met je spullen om. Nogmaals perfect geregeld. Aanrader voor iedere verhuizing
  Luuk Gielen
  Heel aardig personeel en hele fijne service.
  Michelle Steinbusch
  Leuk dynamisch en groeiend bedrijf
  Mark “hidman” Hidding
  Goede service voor goede prijs. Snel en professioneel: een aanrader.
  maja rocak
  Zeer professionele dienst die op alles is voorbereid, snel werkt en ervoor zorgt dat je spullen netjes aankomen. Erg duidelijk ook qua verwachtingen en je spullen komen precies waar je ze wilt hebben. Top!
  Dutchy Cheese
  Zeer kundige mensen die plezier hebben in hun vak. Aanvraag was snel geregeld en de dozen konden we ruim van te voren al krijgen. Ook extra dozen is geen probleem. Binnen een paar uur is je huis leeg en staat alles op de nieuwe plek. Zeker een aanrader. En nog een positief punt. Ten opzichte van andere verhuisbedrijven hanteren ze een eerlijke prijs.
  Xavier De Bruijn
  Door jullie aanpak, was onze verhuizing een aangename gebeurtenis. Klasse geregeld, zorgeloos verhuisd.
  Peter Claassens
  Kwamen afspraken goed na, en hebben mij goed geholpen. Dit bedrijf heeft de 5 sterren flink verdiend!
  Elintje Xox
  Een top service en vakmanschap vriendelijk personeel die goed me spullen verzorgd en vervoerd hebben echt een aanrader en een snelle reactie en service niet te vergeten
  Ralf
  Verhuizen zou bijna een plezier zijn. Goede service tegen betaalbaar tarief.
  chrit biesmans
  100% tevreden, super snelle verhuizing
  Marianne Voorn
  Betaalbaar, een nette prijs. Verhuizers gaan zorgvuldig ommet je spulletjes.Chapeau....
  Guus V.
  Cargo Care is een goed verhuisbedrijf die hun afspraken nakomt.
  Jolanda Ligtvoet
  Snelle verhuizing netjes afgehandeld volgens afspraak !!!
  Roy Buitenhuis
  Top bedrijf voor verhuizingen.... snelle mogelijkheid voor een offerte opstellen.... goede service bij de verhuizing... zowel de huisdieren als wij konden meerijden... goed geholpen met alle meubels monteren en plaatsen... en meedenken bij een kledingkast neerzetten..... absoluut een goed bedrijf.... in een snelle tijd verhuisd... super bedankt voor alle hulp bij de verhuizing
  rianne hoogland
  Uitstekende service en duidelijke communicatie. Cargo Care verhuizingen is een aanrader! Dhr. van Nooij heeft 100% verstand van zaken.
  Peter
  Top verhuizers. 1 dag van te voren nog gevraagd of ik een extra stop kon. Ook al was de agenda vol kwam dit helemaal goed door de snelle en nette afhandeling van de heren. Gingen goed om met mijn spullen 6/5!
  Q Hintjes