Nieuwsverhuiskaart

Verhuizen is een speciaal moment in uw leven dat zeker een aankondiging verdient! Het is niet alleen leuk om aan al uw vrienden en familieleden aan te kondigen dat u een nieuwe woning heeft gevonden, maar vooral ook erg praktisch. Iedereen moet namelijk op de hoogte worden gesteld van uw nieuwe woonadres. Zo mist u geen post of spontane bezoekjes. Dus, tijd om een mooie verhuiskaart te maken. In deze blog geven we tips voor de leukste “Wij gaan verhuizen!”-kaart.

Zelf een wij gaan verhuizen kaart maken

Er zijn allerlei verschillende manieren om verhuiskaarten te maken en versturen. Zo zijn er verschillende sites die mooie sjablonen en templates aanbieden die u zelf kunt personaliseren. Uiteraard schrijft u er een leuke tekst in, maar u kunt de kaart ook personaliseren door middel van foto’s! Leuke ideeën zijn bijvoorbeeld een foto van uw hondje in een verhuisdoos of een foto van uw gezin in de voortuin van het nieuwe huis.

Uiteraard hoeft u niet per se te werken met een template en kunt u ook thuis aan de slag gaan door voor iedereen een unieke verhuiskaart te maken. Zo kunt u creatief aan de slag gaan met potloden, stiften, stofjes, stickers, kartonnen, lintjes enzovoorts. Houd er wel rekening mee dat dit veel tijd in beslag kan gaan nemen, tijd die u wellicht ook nodig heeft om al uw spullen in te pakken in dozen. Maar wees gerust, als u tijd of handjes tekort heeft staat ons verhuisbedrijf nabij Stein klaar om u te helpen met het verhuizen!

Wij gaan verhuizen – welke tekst moet op de verhuiskaart komen?

De tekst op de verhuiskaart kunt u natuurlijk zo origineel en persoonlijk maken als u zelf wilt. U kunt bijvoorbeeld een mooi gedicht of een mooie quote over verhuizen uitkiezen of zelf een grappig tekstje schrijven over samen wonen. Er zijn echter wel een paar gegevens die u niet mag vergeten om in uw verhuiskaart te zetten, namelijk:

  1. Uw naam en de personen die met u mee verhuizen
  2. Het nieuwe adres
  3. De verhuisdatum
  4. Uw (nieuwe) contactgegevens
  5. Optioneel: het oude adres
  6. Optioneel: een uitnodiging voor de housewarming

 

Voorbeelden van tekst voor op de verhuiskaart

Vindt u het lastig om “Wij gaan verhuizen” in een originele tekst te verwoorden? Neem dan simpelweg een van de volgende teksten, gedichtjes of quotes over.

 

“We like to move it, move it”

 

“Ook al was ons vorige huisje fijn
Het werd toch echt te klein.
Gelukkig hebben we nu een groter huis gevonden
waarmee wij erg blij zijn!”

 

“If we were meant to stay in once place,
We would have roots instead of feet”

 

“Onze hond Kees gaat verhuizen
en wij gaan met hem mee!”

 

“Verhuisdozen hier
Verfkwasten daar
Spullen pakken
en verhuizen maar!”

 

“I’ll be home for Christmas
We wensen jou een fijne kerst en een gelukkig nieuw jaar vanuit ons nieuwe huis!”

 

“Klaar met klussen
Alles op zijn plek
Nu lekker genieten
Van onze nieuwe stek”

 

Verhuiskaart housewarming

Het allerleukste is natuurlijk als u gelijk een housewarming aankondigt op uw verhuiskaart. Inmiddels is het weer mogelijk om met de hele familie en vriendengroep bij elkaar te komen en wat is er nu leuker dan met zijn allen nieuwe herinneringen creëren op uw nieuwe woonplek? Zo kondigt u een housewarming op een leuke manier aan:

 

Wij zijn verhuisd en dat willen we samen met jou vieren! Huisje boompje feestje!”

 

“Een huis wordt echt je thuis
als je er mooie dingen meemaakt.

Daarom willen we je graag uitnodigen
voor een housewarming in ons nieuwe huis!

Zaterdag 17 dec van 17:00 tot 22:00 uur.
Laat je even weten of je komt?”

 

“Na maanden zoeken is het dan eindelijk zover: wij gaan verhuizen! En hoewel er inmiddels al centrale verwarming is aangelegd, mist er nog een klein beetje warmte. Dus, kom jij naar onze housewarming? ;)”

 

Tot slot

Inmiddels heeft u als het goed is leuke ideeën en inspiratie opgedaan om gave verhuiskaarten te maken. Heeft u de kaarten op de post gedaan en vraagt u zich af of u nog iets anders moet doen om u zo goed mogelijk voor te bereiden op de verhuizing? Check dan hier onze verhuischecklist.