Een bank verhuizen

Bij een verhuizing komt er veel op u af. Er zijn allerlei zaken waar u rekening mee dient te houden, van het afsluiten van verzekeringen tot aan uw gehele inboedel verhuizen. In de meeste gevallen willen mensen in ieder geval de bank vervoeren van de oude naar de nieuwe woning. Zeker als u nog hartstikke tevreden bent met uw huidige bank, kan die natuurlijk niet missen in uw nieuwe huis. In dit artikel vertellen wij u alles wat u moet weten over een bank verhuizen en geven wij u bank verhuizen tips!

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Uw bank klaarmaken voor transport

Bij Cargo Care werken ervaren verhuisadviseurs die u ontzorgen op het gebied van verhuizen. Wij zijn gespecialiseerd in het inpakken en vervoeren van uw woninginrichting. Wilt u liever zelf uw bank al klaarmaken voor de verhuizing? Dat kan! Als u uw bank thuis al goed inpakt wordt met bijvoorbeeld wikkelfolie, kan uw bank op een veilige manier worden getransporteerd. Bij erkend verhuisbedrijf Cargo Care gaan wij uiteraard zorgvuldig om met al uw bezittingen. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat iedere verhuizing anders is. Door onze open, transparante en eerlijke dienstverlening kunt u uw verhuizing zorgeloos aan ons overlaten.

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Bank verhuizen naar een appartement met Cargo Care

Gaat u in een appartement wonen? Dan is het raadzaam om uw bank te vervoeren met behulp van een verhuislift. Bij Cargo Care beschikken we over een verhuislift zodat we uw bank moeiteloos naar een hogere verdieping in een appartementencomplex kunnen verhuizen. Onze lift kan tot wel 300 kilo tillen. Dit maakt de verhuislift uitermate geschikt om uw bank te vervoeren naar een appartementencomplex. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of bekijk deze pagina voor meer informatie over het huurproces. Wij adviseren u graag!

Tips bank verhuizen

Hieronder volgen enkele bank verhuizen tips naar aanleiding van onze verhuischecklist, waardoor uw bank verhuizen soepel zal verlopen. Heeft u een tijdelijke opslagruimte nodig tijdens het verhuizen? Een bank is een groot meubelstuk, dat nogal eens in de weg zou kunnen staan als u druk bezig bent met de verhuizing. In dit geval is het wellicht handig om een opslagruimte te huren zodat u uw bank tijdelijk kunt stallen. Als u een leren bank heeft, raden wij het af de wikkelfolie direct op het leer te gebruiken. De kans is namelijk groot dat het leer op de bank beschadigd raakt omdat de folie blijft plakken. Ook zijn de poten erg kwetsbaar, waardoor de kans groot is dat ze af kunnen breken. Verwijder deze daarom van tevoren: indien mogelijk kunt u het beste de bank zo veel mogelijk uit elkaar halen

Verhuizen met Cargo Care

Cargo Care is al meer dan een decennium een ​​betrouwbare aanbieder van Limburgse verhuizingen. Onze professionele verhuizers zijn gecertificeerd en hebben voldoende ervaring. Hiermee willen wij uw verhuisexpert zijn in Maastricht, Beek, Sittard en omstreken. Ook voor korte of lange termijn opslag van uw inboedel bent u bij ons aan het juiste adres. Onze opslag biedt oplossingen voor tijdelijke of langdurige opslag van uw spullen. De lockers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, van 6 m3 tot 60 m3.

Afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u de juiste opbergdoos kiezen. Ook kunt u uw waardevolle spullen veilig opbergen in onze beveiligde opslagruimte. Uw opbergbox is flexibel te huren. Onze ervaren professionals kunnen u niet alleen helpen bij het inpakken en verzenden van uw huishoudelijke artikelen, ze helpen u ook graag bij het efficiënt opzetten van uw opslagbakken. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Bij Cargo Care zijn we pas tevreden als u dat ook bent, daarom denken onze ervaren specialisten graag met u mee. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij dé verhuisspecialist in Limburg!

Waarom Cargo Care?

Cargo Care is al meer dan 10 jaar hét verhuisbedrijf in Limburg. Onze bekwame verhuizers zijn altijd gediplomeerd en ervaren. Hierdoor weten wij ons te onderscheiden als dé specialist in opslag en verhuizingen in Geleen, Sittard, Maastricht en de nabije omgeving. Al uw spullen worden ten alle tijden verzekerd opgeslagen en getransporteerd. Hiermee nemen wij verhuiszorgen uit handen en kunt u zich richten op wat wel leuk is! Wij gebruiken voor elke opdracht het juiste gereedschap en dragen zorg voor uw spullen. Wij zetten nét dat stapje extra om uw verhuizing te versoepelen. Kijk dus zeker ook een keer naar onze verhuischecklist.