Een bank verhuizen

Bij een verhuizing komt er veel op u af. Er zijn allerlei zaken waar u rekening meedient te houden, van het afsluiten van verzekeringen tot aan uw gehele inboedel verhuizen. In de meeste gevallen willen mensen in ieder geval de bank meeverhuizen van de oude naar de nieuwe woning. Zeker als u nog hartstikke tevreden bent met uw huidige bank, kan die natuurlijk niet missen in uw nieuwe huis. In dit artikel vertellen wij u alles wat u moet weten over een bank verhuizen!

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Uw bank klaarmaken voor transport

Bij Cargo Care werken ervaren verhuisadviseurs die u ontzorgen op het gebied van verhuizen. Wij zijn gespecialiseerd in het inpakken en vervoeren van uw woninginrichting. Wilt u liever zelf uw bank al klaarmaken voor de verhuizing? Dat kan! Als u uw bank thuis al goed inpakt wordt met bijvoorbeeld wikkelfolie, kan uw bank op een veilige manier worden getransporteerd. Bij erkend verhuisbedrijf Cargo Care gaan wij uiteraard zorgvuldig om met al uw bezittingen. Door onze jarenlange ervaring weten wij dat iedere verhuizing anders is. Door onze open, transparante en eerlijke dienstverlening kunt u uw verhuizing zorgeloos aan ons overlaten.

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Bank verhuizen naar een appartement met Cargo Care

Gaat u in een appartement wonen? Dan is het raadzaam om uw bank te verhuizen met behulp van een verhuislift. Bij Cargo Care beschikken we over een verhuislift zodat we uw bank moeiteloos naar een hogere verdieping in een appartementencomplex kunnen verhuizen. Onze lift kan tot wel 300 kilo tillen. Dit maakt de verhuislift uitermate geschikt om uw bank te verhuizen naar een appartementencomplex. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij adviseren u graag!

Tips bank verhuizen

Hieronder volgen enkele tips waardoor uw bank verhuizen soepel zal verlopen.
Heeft u een tijdelijke opslagruimte nodig tijdens het verhuizen? Een bank is een groot meubelstuk, dat nogal eens in de weg zou kunnen staan als u druk bezig bent met de verhuizing. In dit geval is het wellicht handig om een opslagruimte te huren zodat u uw bank tijdelijk kunt stallen.
Gebruik nooit wikkelfolie direct op leer. Als u een leren bank heeft raden wij het af de wikkelfolie direct op het leer te gebruiken. De kans is namelijk groot dat het leer op de bank beschadigd raakt omdat de folie blijft plakken.
Haal de poten onder de bank vandaan. De poten zijn vaak erg kwetsbaar, waardoor de kans groot is dat ze af kunnen breken. Door de poten van tevoren eraf te draaien verklein je het risico op beschadigingen.
Indien mogelijk kunt u het beste de bank zo veel mogelijk uit elkaar halen. Op deze manier kunnen de losse stukken eenvoudig worden vervoerd.