NieuwsVerhuisbedrijf Weert

Je woont in een appartement op een 4e, 6e of misschien wel 10e verdieping en wilt gaan verhuizen. Helaas is er geen lift in je appartementen complex. Een scenario dat vaker voorkomt dan je denkt.

Of woon je misschien wel in een huis maar hebt een groot én zwaar eiken bureau op de eerste verdieping staan die naar beneden moet? Niet zelf aan beginnen! In dit soort gevallen is het een beter idee om een verhuislift te huren. Hiermee is het werk binnen een uurtje gepiept en hoeft uw rug er niet onder te lijden.

 

Onze verhuislift wordt bediend door onze ervaren verhuis professionals. Zij kunnen ook zorgen voor de verdere verhuizing en regelen dat uw spullen veilig in de verhuiswagen, onze opslag of uw nieuwe woning terecht komen.

Meubels verplaatsen of verhuizen? Cargo Cargo heeft een verhuislift te huur!

Onze verhuislift reikt moeiteloos tot de 9e of zelfs 10e verdieping. Maar we zijn net zo gemotiveerd om vanuit de eerste etage naar beneden te liften. U kunt ook een verhuis lift huren voor zijn draagvermogen in plaats van de hoogte. De verhuislift kan namelijk tot wel 300 kilo aan. We verhuizen uw spullen zo vanuit het raam via de lift naar beneden en in één weg door de verhuiswagen in. Wel zo snel en gemakkelijk!

Wat kunt u verhuizen?

U kunt het zo gek niet bedenken wat we allemaal verhuisd hebben met de verhuis lift van Cargo Care; piano’s, badkamer meubilair, kozijnen, massieve kasten, ga zo maar door! Wanneer het artikel door een raam of balkondeur past en niet zwaarder is dan het afgesproken gewicht dan kunnen wij dit makkelijk voor u liften.

Verhuis lift te huur in Maastricht, Beek, Sittard-Geleen, Stein, Heerlen, Hoensbroek of Kerkrade? Het kan allemaal! Ze zijn zowel beschikbaar voor particulieren verhuizing als voor bedrijfsverhuizingen. De minimale huurtijd is vastgesteld op 2 uur, daarna betaalt u per uur. Wanneer u ons contactformulier invult kunnen wij aan de hand van uw gegevens al een indicatie geven hoe lang wij denken nodig te hebben. U weet dus vooraf wat u moet betalen.

Verhuislift huren?

Bij Cargo Care weten we door jarenlange ervaring dat elke verhuizing anders is. Daarom gaan we graag met u in gesprek over uw specifieke verhuissituatie. Onze professionele verhuizers passen hier gemakkelijk hun aanpak op aan. We werken altijd met het juiste gereedschap en dragen zorg voor de bescherming van uw vracht. Zit er enige tijd tussen het verlaten van uw oude woning en het betreden van uw nieuwe woning? Dan slaan onze professionele verhuizers uw inboedel graag op in onze opslagruimte in Geleen, waar deze 24 uur beveiligd is.

Laat uw gegevens achter in ons formulier, of bel 046-23 40 001 om een afspraak te maken voor uw eigen, op maat gemaakte advies en persoonlijke offerte.