NieuwsVerhuisbedrijf Weert

Je woont in een appartement op een 4e, 6e of 10e verdieping en wilt gaan verhuizen naar misschiehn wel een seniorenwoning. Helaas is er geen lift in je appartementen complex. Een scenario dat vaker voorkomt dan je denkt. Of woon je misschien wel in een huis maar hebt een groot én zwaar eiken bureau op de eerste verdieping staan die naar beneden moet? Niet zelf aan beginnen! In dit soort gevallen is het een beter idee om een verhuislift te huren. Hiermee is het werk binnen een uurtje gepiept en hoeft uw rug er niet onder te lijden. Het huren van een verhuislift is dan de ideale oplossing! Onze lift om te verhuizen wordt bediend door onze ervaren verhuis professionals. Zij kunnen ook zorgen voor de verdere verhuizing en regelen dat uw spullen veilig in de verhuiswagen, onze opslag of uw nieuwe woning terecht komen. Een lift om te verhuizen huren is gemakkelijk en voordelig.

 

Meubels verplaatsen of verhuizen? Cargo Cargo heeft een verhuislift te huur!

Onze verhuislift reikt moeiteloos tot de 9e of zelfs 10e verdieping. Maar we zijn net zo gemotiveerd om vanuit de eerste etage naar beneden te liften. U kunt ook een verhuislift huren voor zijn draagvermogen in plaats van de hoogte. De verhuislift kan namelijk tot wel 300 kilo aan. We verhuizen uw spullen zo vanuit het raam via de lift naar beneden en in één weg door de verhuiswagen in. U hoeft niet meer uw rug te overbelasten door op en af al uw spullen te sjouwen. Een verhuislift huren is zo snel en gemakkelijk!

 

Wat kunt u verhuizen?

U kunt het zo gek niet bedenken wat we allemaal verhuisd hebben met de verhuislift huur van Cargo Care; piano’s, badkamer meubilair, een bank, kozijnen, massieve kasten, ga zo maar door! Wanneer het artikel door een raam of balkondeur past en niet zwaarder is dan het afgesproken gewicht dan kunnen wij dit makkelijk voor u liften. Verhuis lift te huur in Maastricht, Beek, Sittard-Geleen, Stein, Heerlen, Roermond of Weert? Het kan allemaal! Ze zijn zowel beschikbaar voor particulieren verhuizing als voor bedrijfsverhuizingen. Maar ook voor seniorenverhuizingen naar een verpleeghuis of verzorgingshuis is een verhuislift ideaal. De minimale huurtijd is vastgesteld op 2 uur, daarna betaalt u per uur. Wanneer u ons contactformulier invult kunnen wij aan de hand van uw gegevens al een indicatie geven hoe lang wij denken nodig te hebben. U weet dus vooraf wat u moet betalen.

 

Verhuisliften huren?

Bij Cargo Care weten we door jarenlange ervaring dat elke verhuizing anders is. Daarom gaan we graag met u in gesprek over uw specifieke verhuissituatie. Onze professionele verhuizers passen hier gemakkelijk hun aanpak op aan. We werken altijd met het juiste gereedschap en dragen zorg voor de bescherming van uw vracht. Zit er enige tijd tussen het verlaten van uw oude woning en het betreden van uw nieuwe woning? Dan slaan onze professionele verhuizers uw inboedel graag op in onze opslagruimte in Geleen, waar deze 24 uur beveiligd is.

 

Altijd een passende oplossing

Elke situatie is anders. Dit betekent dat elke actie anders is. Bij Cargo Care begrijpen we dit en zullen we inspelen op uw individuele omstandigheden. Daarom hebben we voor ieder wat wils, of je nu op een grote boerderij gaat wonen of in een appartement op de 7e verdieping. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en streven ernaar om de last voor iedereen op het gebied van verhuizen te verlichten! Maak bij verhuizing of verhuizing gebruik van onze verhuisliftservice. Door een verhuislift te huren weet u zeker dat uw waardevolle spullen in goede staat, snel en soepel bij onze aanhanger of vrachtwagen worden afgeleverd. Onze handlingliftservice kan naar de 9e of 10e verdieping en we kunnen de lift gebruiken om meubels tot 300kg te verplaatsen. We begrijpen ook dat verhuizen vanuit een Randstad niet hetzelfde is als verhuizen tussen twee woningen. Daarom luisteren we goed naar uw wensen en behoeften en stellen we samen een plan van aanpak op. Deze transparantie gaat een stap verder. Want we sturen je ook vooraf een persoonlijke offerte. Dit voorkomt financiële verrassingen. U krijgt dus geen hoge rekening van ons na een verhuizing. Cargo Care opereert op een persoonlijke, transparante en betrouwbare manier. Voor al haar klanten!

Waarom Cargo Care

Cargo Care is al meer dan 10 jaar hét verhuisbedrijf in Limburg. Onze bekwame verhuizers zijn altijd gediplomeerd en ervaren. Hierdoor weten wij ons te onderscheiden als dé specialist in opslag en verhuizingen in Geleen, Sittard, Maastricht en de nabije omgeving. Al uw spullen worden ten alle tijden verzekerd opgeslagen en getransporteerd. Hiermee nemen wij verhuiszorgen uit handen en kunt u zich richten op wat wel leuk is! Wij gebruiken voor elke opdracht het juiste gereedschap en dragen zorg voor uw spullen. Wij zetten nét dat stapje extra om uw verhuizing te versoepelen. Kijk dus zeker ook een keer naar onze verhuischecklist.