Koelkast verhuizen

Bij een verhuizing neemt u ook vaak uw witgoed mee zoals bijvoorbeeld een koelkast. Dit is niet zo gemakkelijk als dat het klinkt. Een koelkast transporteren gaat namelijk op een specifieke wijze. Een goede voorbereiding is hierin het halve werk. Zorg ervoor dat u een aantal dagen voor de verhuizing uw koelkast volledig leeg maakt of etenswaren tijdelijk verplaatst naar een andere opslagplek. De koelkast gaat namelijk een tijdje uit en eten wat er dan nog in ligt kan bederven. Verwijder voor het verhuizen van de koelkast ook inzet plankjes enbakjes. Deze zijn namelijk vaak van glas of breekbaar plastic. Het zou zonde zijn als u schade aan uw koelkast krijgt voordat deze het huis uit is. Wij zorgen vervolgens verder voor veilig transport en eventuele opslag van de koelkast.

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Tips: koelkast verhuizen

Zet ongeveer een dag voor de verhuizing de koelkast volledig uit. Mocht u een vriesvak hebben dan zal deze ontdooien. Het is verstandig om deze een aantal uur voor vertrek volledig droog te maken. Onze ervaren verhuizers vervoeren uw koelkast veilig naar uw nieuwe woning of opslag. Voor de verhuizing is het aan te raden de deuren van uw koelkast vast te zetten met spanbanden of sterk touw. Mocht u deze niet zelf bij de hand hebben zullen onze professionals dit voor u doen. Zo kunt u rustig het verhuistraject in. Meer weten over de mogelijkheden? Onze verhuisadviseurs vertellen u er graag meer over.

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Het transporteren van uw koelkast

Over het transport van uw spullen en materialen hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit zullen onze verhuisspecialisten van u overnemen. Het is ook mogelijk om uw spullen tijdens een verhuizing op te slaan in een tijdelijke verhuisopslag. Dit kan handig zijn wanneer u nog niet de sleutels heeft van uw nieuwe woning of wellicht eerst nog moet verbouwen en ruimte nodig hebt of graag in etappes wilt verhuizen. Dit kan Cargo Care heel gemakkelijk voor u opslaan in onze opslagruimtes.

Zodra uw koelkast in de nieuwe woning is aangekomen is het belangrijk deze minimaal 3 uur te laten rusten voordat u de stekker in het stopcontact steekt. Hier zullen onze professionals u nogmaals op attenderen na het transport. Probeer de koelkast nooit alleen te verhuizen. Hiervoor is deze veel te zwaar en moeilijk vast te houden. Een koelkast transporteren is voor de verhuizers geen enkel probleem. Neem contact op voor de mogelijkheden!

Verhuizen met Cargo Care

Cargo Care is al meer dan 10 jaar een betrouwbare partij voor het verhuizingen in Limburg. Onze professionele verhuizers zijn gediplomeerd en beschikken over voldoende ervaring. Hiermee hopen wij uw verhuisspecialist te mogen zijn voor verhuizingen in Maastricht, Beek, Sittard en omstreken.
Ook voor de opslag van uw inboedel voor korte of langere periodes bent u aan het juiste adres. Wij beschikken namelijk over diverse verhuis opslagruimtes van 6m3 tot 60m3. Al uw spullen worden verzekerd opgeslagen en getransporteerd. Wij nemen graag uw verhuiszorgen uit handen!