NieuwsVerhuisbedrijf Heerlen

Bij een verhuizing neemt u ook vaak uw witgoed mee zoals bijvoorbeeld een koelkast. Dit is niet zo gemakkelijk als dat het klinkt. Een koelkast vervoeren gaat namelijk op een specifieke wijze. Een goede voorbereiding is hierin het halve werk. Zorg ervoor dat u een aantal dagen voor het verhuizen van uw koelkast het apparaat volledig leeg maakt of etenswaren tijdelijk verplaatst naar een andere opslagplek. De koelkast gaat namelijk een tijdje uit en eten wat er dan nog in ligt kan bederven. Verwijder voor het verhuizen van de koelkast ook inzet plankjes en bakjes. Deze zijn namelijk vaak van glas of breekbaar plastic. Het zou zonde zijn als u schade aan uw koelkast krijgt voordat deze het huis uit is. Wij zorgen vervolgens verder voor veilig transport en eventuele opslag van de koelkast.

 

Koelkast verhuizen tips

Om u op weg te helpen hebben we de volgende koelkast verhuis tips op een rijtje gezet. Zet ongeveer een dag voor het vervoeren van uw koelkast het apparaat volledig uit. Mocht u een vriesvak hebben dan zal deze ontdooien. Het is verstandig om deze een aantal uur voor vertrek volledig droog te maken. Onze ervaren verhuizers vervoeren uw koelkast veilig naar uw nieuwe woning of opslag. Voor de verhuizing is het aan te raden de deuren van uw koelkast vast te zetten met spanbanden of sterk touw. Mocht u deze niet zelf bij de hand hebben zullen onze professionals dit voor u doen. Zo kunt u rustig het verhuistraject in. Meer weten over de mogelijkheden? Onze verhuisadviseurs vertellen u er graag meer over.

 

Het vervoeren van uw koelkast

Over het transport van uw spullen en materialen hoeft u zich geen zorgen te maken. Dit zullen onze verhuisspecialisten van u overnemen. Het is ook mogelijk om uw spullen tijdens een verhuizing op te slaan in een tijdelijke verhuisopslag. Dit kan handig zijn wanneer u nog niet de sleutels heeft van uw nieuwe woning of wellicht eerst nog moet verbouwen en ruimte nodig hebt of graag in etappes wilt verhuizen. Dit kan Cargo Care heel gemakkelijk voor u opslaan in onze opslagruimtes. Zodra uw koelkast in de nieuwe woning is aangekomen is het belangrijk deze minimaal 3 uur te laten rusten voordat u de stekker in het stopcontact steekt.  Hier zullen onze professionals u nogmaals op attenderen na het transport. Probeer de koelkast nooit alleen te vervoeren. Hiervoor is deze veel te zwaar en moeilijk vast te houden.

 

Verhuizen met Cargo Care

Cargo Care is al meer dan 10 jaar een betrouwbare partij voor het verhuizingen in Limburg. Onze professionele verhuizers zijn gediplomeerd en beschikken over voldoende ervaring. Hiermee hopen wij uw verhuisspecialist te mogen zijn voor verhuizingen in Maastricht, Beek, Sittard en omstreken. Ook voor de opslag van uw inboedel voor korte of langere periodes bent u aan het juiste adres. Onze opslag biedt dé oplossing om uw spullen tijdelijk of langdurig op te slaan. De lockers zijn in verschillende afmetingen beschikbaar, namelijk van 6m3 tot en met 60m3. Afhankelijk van uw wensen en behoeften kunt u een geschikte storage box kiezen. Ook waardevolle spullen kunt u zorgeloos achterlaten in onze secuur beveiligde opslagruimte. Uw storage box is te huren in flexibele termijnen. Onze ervaren professionals helpen u niet alleen met het inpakken en vervoeren met uw inboedel, maar helpen ook graag met het efficiënt inrichten van uw storage box. Zo weet u zeker dat u niet te veel betaald. Bij Cargo Care zijn we pas tevreden als u dat ook bent, daarom denken onze ervaren specialisten graag met u mee. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij dé verhuisspecialist in Limburg!

 

Binnen één dag verhuizen

Onze gediplomeerde verhuizers werken zo efficiënt dat ze uw inboedel binnen één dag kunnen verhuizen naar uw nieuwe woning. Op deze manier heeft u zo weinig mogelijk last van de verhuizing en houdt u meer tijd over voor andere belangrijke zaken rondom de verhuizing en voor leuke dingen! Mocht u, om welke reden dan ook, niet rechtstreeks naar uw nieuwe woning kunnen verhuizen of mocht het verhuizen meer tijd in beslag nemen dan gepland, dan kunt u altijd nog gebruikmaken van onze self storage lockers. In deze lockers kunt u tijdelijk uw inboedel en andere spullen met een gerust hart opslaan. De lockers worden namelijk zeer goed beveiligd en zijn dag en nacht toegankelijk dankzij een persoonlijke toegangscode. Als u snel iets uit de locker nodig heeft, kunt u dus altijd bij ons terecht. Bent u benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact met ons op. We denken graag proactief met u mee over de verhuissituatie en geven u een vrijblijvend advies op maat.

 

Waarom Cargo Care

Cargo Care is al meer dan 10 jaar hét verhuisbedrijf in Limburg. Onze bekwame verhuizers zijn altijd gediplomeerd en ervaren. Hierdoor weten wij ons te onderscheiden als dé specialist in opslag en verhuizingen in Geleen, Sittard, Maastricht en de nabije omgeving. Al uw spullen worden ten alle tijden verzekerd opgeslagen en getransporteerd. Hiermee nemen wij verhuiszorgen uit handen en kunt u zich richten op wat wel leuk is! Wij gebruiken voor elke opdracht het juiste gereedschap en dragen zorg voor uw spullen. Wij zetten nét dat stapje extra om uw verhuizing te versoepelen. Kijk dus zeker ook een keer naar onze verhuischecklist.