Verhuizen en opslagruimte geregeld door Cargo Care

Als u gaat verhuizen, heeft u meestal opslagruimte nodig om tijdig uw spullen op te slaan. Gaat u verhuizen met Cargo Care en heeft u gekozen voor een verhuisopslag? Dan zit hier meestal ook het transport bij inbegrepen. Onze ervaren verhuisadviseurs transporteren uw inboedel verzekerd naar de tijdelijke opslaglocatie. Hier worden uw meubels en bezittingen veilig opgeslagen. Ze worden bewaakt door onze 7-daagse beveiliging die elk uur van de dag actief is. Hierdoor zijn uw spullen altijd verzekerd tegen diefstal en schade. Wie zegt daar nou nee tegen? Onze professionals vervoeren al uw spullen binnen één dag naar de verhuisopslag. In geval van nood zijn uw spullen 24 uur per dag beschikbaar door middel van een persoonlijke code. Meer weten over de mogelijkheden van een opslag voor verhuizen? Onze verhuisadviseurs vertellen u er graag meer over.

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Hoe werkt tijdelijke opslag bij verhuizen?

Als u gaat verhuizen en kiest voor opslag van uw spullen bij Cargo Care, dan transporteren onze verhuismedewerkers uw inboedel veilig en snel naar de tijdelijke opslaglocatie, waar uw meubels en bezittingen veilig worden opgeslagen. Uw spullen worden elk uur van de dag bewaakt en zijn dan ook verzekerd tegen diefstal of schade. Zo kunt u met een gerust hart het verhuistraject in. Mocht u uw spullen tussendoor toch nog noodgedwongen nodig hebben, dan kunt u ze ophalen aan de hand van een persoonlijke code. Tijdens het verhuizen is een opslagruimte erg handig. Zo kunt u uw spullen veilig opbergen en staan ze niet in de weg tijdens het verhuizen.

Onze ervaren medewerkers geven u graag gedegen advies over de verschillende mogelijkheden bij het huren van opslagruimte voor verhuizen. Maar wij gaan verder dan dat, want wij nemen ook graag de gehele verhuizing voor u uit handen. Wij staan ​​bekend om onze persoonlijke benadering waarbij altijd rekening wordt gehouden met uw wensen en behoeften. Of het nu gaat om een ​​verhuizing of bij het huren van een verhuisopslag – wij staan voor u klaar.

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Wanneer verhuizen met opslag?

Het huren van een tijdelijke verhuisopslag kan in veel verschillende gevallen erg nuttig zijn. Zo is een tijdelijke inboedelopslag bijvoorbeeld erg handig wanneer een oude woning plotseling verkocht wordt en er de noodzaak is om snel te verhuizen. Als de nieuwe woning dan nog niet beschikbaar is, biedt verhuisopslag de uitkomst. In dit soort gevallen wordt er meestal voor gekozen om gedurende een aantal weken een kleinere woning te huren. Het is dan veel werk om hier alle meubels naartoe te verhuizen en vaak is dit ruimtelijk gezien niet eens mogelijk. Uw meubels tijdens het verhuizen in een inboedelopslag bewaren kan dit probleem verhelpen. Onze verhuizers kunnen uw meubels in één dag naar de opslag verhuizen.

Opslag kan naast verhuizen ook gewenst zijn wanneer er tijdelijk behoefte is aan meer woonruimte. Bijvoorbeeld wanneer er een groot evenement gehouden gaat worden in uw woning. Verder is een verhuisopslag een enorm pluspunt voor mensen die graag in etappes willen verhuizen. Wellicht wilt u eerst een gedeelte van het huis verbouwen voordat u er volledig intrekt. In dat geval kunt u een deel van uw meubels tijdelijk opslaan bij Cargo Care.

Opslag nodig voor verhuizen? Ga voor Cargo Care!

Of u nu gaat verhuizen of om andere redenen een opslag nodig heeft – bij ons bent u in goede handen. Wij zorgen ervoor dat uw spullen veilig worden getransporteerd en opgeslagen, zodat u zich met andere belangrijke zaken kunt bezig houden. Heeft u niet alleen een verhuisopslag nodig, maar kunt u ook andere hulp gebruiken tijdens het verhuizen? Neem dan vooral contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Cargo Care is al langer dan 10 jaar hét verhuisbedrijf in Limburg. Onze bekwame verhuizers zijn zeer ervaren, behulpzaam en niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Ook houden ze altijd rekening met uw specifieke wensen en behoeften. Hierdoor weten wij ons te onderscheiden als dé specialist in verhuizen en opslag in GeleenSittardMaastricht en de nabije omgeving.

Bij ons kunt u er zeker van zijn dat al uw spullen ten alle tijden veilig en verzekerd worden opgeslagen en getransporteerd. Wij vinden het namelijk belangrijk om al uw verhuiszorgen weg te nemen, zodat u met een gerust hart naar uw nieuwe woning kunt verhuizen. En ook hier kunnen we u op verschillende manieren van dienst bij zijn! Ons doel is om u volledig te ontzorgen. Wij zetten dan ook graag net dat ene stapje verder om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dus gaat u binnenkort verhuizen, neem onze verhuischecklist dan eens door en schroom niet om contact op te nemen als u ergens hulp bij kunt gebruiken!