Opslagruimte huren in Geleen

Bent u op zoek naar een plek voor het opbergen van uw eigendommen in Geleen? Kies voor Cargo Care, waar u zowel voor korte als lange termijn uw spullen veilig kunt opbergen in onze storage box. Ons aanbod van opslagopties is divers, ideaal voor het bewaren van meubels, apparatuur en andere persoonlijke bezittingen. U heeft 24/7 toegang tot uw opgeslagen spullen via een unieke toegangscode, speciaal voor uw gemak. Al meer dan tien jaar biedt Cargo Care met grote toewijding diensten aan in verhuizing, transport en opslagruimte in Geleen en de wijde omgeving. Wilt u uw waardevolle spullen veilig achter laten in onze beveiligde opslagfaciliteit in Geleen? Of wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. We staan voor u klaar.

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

De voordelen van opslag in Geleen

Het gebruik van opslag in Geleen biedt veel gemak. U kunt uw eigendommen veilig opslaan, waardoor ze niet hinderlijk zijn tijdens uw verhuizing. Ons deskundige team biedt betrouwbaar advies over de opties voor opslagverhuur in Geleen. Bij Cargo Care stoppen de diensten niet bij advies alleen, we verzorgen ook graag uw gehele verhuizing. Onze persoonlijke benadering staat centraal. We houden altijd rekening met uw specifieke wensen en eisen, zowel bij de verhuizing als bij het verhuren.

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Waarom storage box in Geleen bij Cargo Care?

Als een erkend verhuisbedrijf opereren we niet alleen in de omgeving van Geleen, maar zijn we ook beschikbaar in regio’s zoals Sittard, Heerlen, Maastricht en Stein. Ons team van deskundige medewerkers staat altijd paraat om u bij te staan. Samen vinden we de ideale oplossing voor uw situatie. Waarom zou u voor Cargo Care moeten kiezen? Wij geloven dat het veilig opslaan van uw waardevolle bezittingen het best bereikt wordt door persoonlijk maatwerk te bieden. Daarom nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze adviseurs voor een vrijblijvend advies. In dit gesprek bespreken we uw wensen en behoeften uitvoerig en zoeken we samen naar de juiste opslagoplossing in Geleen. Bent u geïnteresseerd? Neem dan vandaag nog contact met ons op en stel het huren van opslag bij Geleen niet langer uit.

Soorten opslagruimtes huren in Geleen

Bent u aan het verhuizen en heeft u meubels die tijdelijk opgeslagen moeten worden? Kijk dan naar onze opslagboxen nabij Geleen voor jaarlijkse opslag. Met ons uitgebreide aanbod kunnen we aan ieders wensen voldoen. Een opslagruimte van 10m3 is ideaal voor banden, archief en kleine goederen. Voor grote inboedels, zoals die van zeker vier kamers, bieden wij boxen tot 30m3 aan. Deze grotere box is perfect bij verhuizingen of voor grootschalige opslagbehoeften. Daarnaast is elke opslagruimte in Geleen van Cargo Care 24 uur per dag beveiligd en alleen toegankelijk met een persoonlijke code. Zo bieden wij een veilige opslagoplossing.

Is de opslag ruimte in Geleen makkelijk bereikbaar?

De opslagruimte in Geleen ligt op een centrale ligging aan de A76 en A2 bij DSM en industrieterrein de Krawinkel. Hierdoor kunt u makkelijk bij uw opgeslagen spullen komen vanuit de snelweg. Het is natuurlijk mogelijk om gewoon bij ons op locatie te parkeren. Wij hebben een grote toegangspoort op het terrein waardoor u met al uw spullen makkelijk op het terrein kunt komen. U kunt met uw persoonlijke toegangscode altijd bij uw persoonlijke spullen. Onze opslagruimte in Geleen is dus handig en veilig tegelijk. Neem contact met ons op en wacht niet langer.