Over ons

Al meer dan 10 jaar úw verhuisbedrijf in Limburg!

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist voor erkende verhuizingen in de omgeving Maastricht, Sittard-Geleen en Heerlen. Wij zien verhuizen niet alleen als het verplaatsen van uw spullen maar ontlasten u graag in een drukke en misschien wel stressvolle tijd. Verhuizen zonder zonder zorgen, met ervaren verhuizers tegen een scherpe prijs.

Cargo Care is Erkend Verhuizer

Met trots kunnen wij vertellen dat Cargo Care aangesloten is bij organisatie voor Erkende Verhuizers. Als lid van deze organisatie staan wij garant voor kwaliteit en professionaliteit, echte vakspecialisten die het vak als geen ander snappen. Klantwaarderingscijfers worden dagelijks bijgehouden op de site van Erkende Verhuizers.

Verhuizen naar uw wens!

Als Erkend Verhuisbedrijf zijn we gespecialiseerd in het inpakken en vervoeren van woninginrichting. U geeft ons uw oude en nieuwe adres en wij doen de rest. Zo kunt u eerder en in alle rust genieten van uw nieuwe woning.

Meer weten over de mogelijkheden? Onze verhuisadviseur vertelt u er graag alles over.

Verhuisliftservice

Inboedel verhuizer

Verhuizingen zijn niet duur, maar de kosten kunnen wel uiteenlopen afhankelijk van de inboedel. Onder inboedel verstaan we alle spullen in en rondom het huis, die verplaatsbaar zijn en dus geen onderdeel uitmaken van de vaste woning. U kunt uw inboedel natuurlijk ook gewoon zelf verhuizen, maar als u niet verzekerd bent kan dit dus wel risico’s met zich meebrengen. Bij Cargo Care bent u altijd verzekerd op uw kostbare bezittingen.

Kom in contact

Verhuizen is al stressvol genoeg!

Onze verhuisadviseur neemt graag
de planning voor u uit handen.

NIWO Vergunning

De Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie (NIWO) verleent op grond van de Wet wegvervoer goederen europese vergunningen aan transportondernemingen in Nederland op het gebied van goederenvervoer op de weg. Iedere 5 jaar toets NIWO de  kwalitatieve eisen waar iedere organisatie die aangesloten is bij de NIWO aan moet voldoen.

moving truck

Erkend Verhuizer

Cargo Care is Erkend Verhuizer in Maastricht en de nabije omgeving. We waarborgen transparantie, vakmanschap, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Hierdoor is elk transport en elke verhuizing bij ons in vertrouwde handen, wij zijn pas tevreden als u dat bent!

10+ Jaar ervaring

Met onze ervaring en expertise zijn we klaar om uw verhuizing in goede banen te leiden. Cargo Care is al meer dan 10 jaar een gevestigde naam in regio Sittard-Geleen en omstreken. Plan vandaag nog uw afspraak met ons en neem contact op via een van de contactmogelijkheden.