Cargo Care voor particulier

Al meer dan 10 jaar úw verhuisbedrijf in Limburg!

Cargo Care ontzorgt u al meer dan 10 jaar op het gebied van particulier verhuizen. Door de service van onze verhuisdienst in te schakelen kunt u zorgeloos genieten van uw verhuizing!

Bij Cargo Care kunt u gebruik maken van onze verhuiscalculator. Hiermee kunt u makkelijk uw verhuisvolume berekenen.

Bereken uw verhuisvolume

Uw verhuizing, onze zorg

Iedere verhuizing brengt eigen uitdagingen met zich mee. Daarom stemmen we vooraf duidelijk met u af wat er van ons wordt verwacht. Tijdens de verhuizing willen we namelijk dat alles soepel verloopt en u nergens omkijken naar heeft.

Cargo Care is erkend verhuizer

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat iedere verhuizing anders is. De ervaren medewerkers van Cargo Care denken graag met u mee als het gaat om het verhuizen van uw inboedel. Als erkend verhuisbedrijf nemen wij uw verhuizing geheel uit handen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel het inpakken als het vervoeren van uw woninginrichting. Door ons vakmanschap is uw verhuizing bij ons in vertrouwde handen.

Plan direct uw verhuizing

Veilige opslag

Heeft u een tijdelijke of permanente opslagruimte voor uw inboedel nodig? Dan bent u bij Cargo Care aan het juiste adres. Wij beschikken over verschillende Self Storage lockers waar u ervan verzekerd bent dat uw inboedel veilig wordt opgeslagen.

Selfstorage op maat

De Self Storage lockers zijn 24 uur per dag bereikbaar door middel van een persoonlijke toegangscode. Zo kunt u altijd bij uw spullen terecht. U kunt er ook voor kiezen om uw spullen te stallen in grote verhuiskratten. Deze kratten staan vanzelfsprekend ook in een verwarmde en beveiligde ruimte. Ideaal wanneer u uw inboedel wilt stallen tijdens de verhuizing.

Meer over Self storage

Verhuisliftservice

Om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen bieden wij een verhuisliftservice aan. Doordat wij beschikken over verschillende liften, kunnen wij op vrijwel iedere locatie eenvoudig uw inboedel naar boven transporteren. Zo kunnen wij moeiteloos reiken tot bovenste verdieping van een appartementencomplex. Wij gaan geen uitdaging uit de weg!

Montage service van meubels

Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Wilt u graag hulp met de montage of demontage van uw meubels? Dan staan wij voor u klaar. Wij zetten graag nét dat stapje extra. Met onze montage service monteren en demonteren wij uw meubels zodat ze helemaal klaar zijn voor gebruik. Zo kunt u écht zorgeloos genieten van de verhuizing!

Verhuisliftservice

Handyman service tijdens of na uw verhuizing

Het ophangen van uw schilderijen of het bevestigen van uw verlichting aan het plafond nemen onze geschoolde verhuizers graag voor u uit handen. Onze handyman kan u verschillende werkzaamheden voor, tijdens of na uw verhuizing uit handen nemen. Denk hierbij aan het ophangen van verlichting en het monteren van gordijnenrails, maar ook het leggen van laminaat behoort tot de mogelijkheden.