Nieuwspopulairste steden

Wellicht denkt u erover na om te verhuizen en vraagt u zich af wat de populairste steden zijn om naartoe te verhuizen. In deze blog vindt u niet alleen een overzicht van de populairste steden in Nederland om in te wonen, maar ook van de populairste Europese en niet-Europese steden om naartoe te vertrekken. Wat maakt deze steden nu zo aantrekkelijk om te wonen? We vertellen u wat iedere stad zoal te bieden heeft voor zijn inwoners. Iedere stad heeft namelijk zo zijn eigen unieke charme. Wellicht krijgt u door het lezen van deze blog nieuwe ideeën voor uw toekomstige woonplaats.

Populairste steden in Nederland

De plekken in Nederland waar men het liefst woont zijn:

Amsterdam

populairste steden

De aller populairste stad in Nederland om in te wonen is Amsterdam. En dat is niet gek. Deze prachtige hoofdstad van ons land heeft namelijk veel te bieden, namelijk een groot cultureel aanbod, een groot aantal banen en een bruisende binnenstad met veel gezellige restaurantjes en winkels. Er is altijd wel iets te beleven in deze grote stad. Maar het drukke stadsleven wisselt zich ook af met genoeg rustgevende, groene plekken.

Utrecht

Ook Utrecht is een van de aller populairste steden om naartoe te verhuizen. Een groot pluspunt van deze gezellige stad is natuurlijk zijn centrale ligging. Met de auto of trein kunt u vanaf Utrecht vrijwel alle belangrijke steden in Nederland binnen een uur bereiken. Ook de hoge kwaliteit van de woningen werkt in het voordeel van Utrecht. In Utrecht liggen veel mooie woningen en wijken omringd door groen waar u uw kinderen een fijne en veilige jeugd kunt bieden.

Amstelveen

Amstelveen is de groenste stad van Europa en is daarom ook een zeer populaire stad. Als u ooit al eens in Amstelveen bent geweest, dan zult u waarschijnlijk ook dat fijne gevoel van rust hebben ervaren. Hoewel Amstelveen een rustgevend en ‘dorps’ gevoel opwekt, is het toch een stad waar genoeg te doen is. Het gezellige stadshart met zijn vele restaurantjes, cafeetjes en winkels en de prachtige parken vormen grote pluspunten voor deze stad.

 

populairste steden

’s-Hertogenbosch

Dan gaan we iets meer naar het Zuiden, naar ’s-Hertogenbosch, oftewel Den Bosch. U gaat hier niet alleen wonen voor de heerlijke “Bossche bollen”. Wat maakt Den Bosch dan zo’n fijne plek om te wonen? Vooral de Brabantse gezelligheid en de sereniteit die hier heerst. Bovendien kunt u vanuit Den Bosch snel en makkelijk naar andere grote steden reizen zoals Utrecht en Gelderland. Ook bent u zo in het prachtige Limburg. Gelukkig is er in Den Bosch een groot woonaanbod en zijn de huizen hier veel betaalbaarder dan in Amsterdam en Utrecht bijvoorbeeld.

 

Populairste steden van de wereld

We zien ook vaak dat Nederlanders naar het buitenland verhuizen! Vooral de onderstaande steden zijn erg in trek:

populairste steden

New York

Mensen met grote dromen verhuizen naar New York, ofwel “the Big Apple”. Met zijn 8.5 miljoen inwoners is New York de grootste stad in Amerika. Er heerst hier dan ook een fantastische diversiteit aan culturen en talen. Bovendien is er altijd leven in deze stad die nooit slaapt. Er is entertainment in overvloed.

Londen

Waarom Londen een van de populairste steden van de wereld is? Onder andere dankzij zijn vele job opportunity’s, het bruisende nachtleven, de diversiteit aan culturen en de bijzondere gebouwen. Daarnaast is in Londen het openbaar vervoer zeer goed geregeld. Hierdoor kunt u snel een bezoekje brengen aan een van de vele parken, musea, markten, enzovoorts.

Singapore

Singapore is een van de veiligste steden van de wereld. Dit komt o.a. door de strenge wetten en de hoge straffen met betrekking tot criminaliteit die gelden in deze stad. Maar naast het feit dat de stad zeer veilig is, zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan wonen in Singapore. Zo heeft de stad namelijk prachtige landschappen, een groot aanbod kunst en cultuur, heerlijk eten en een zeer fijn, zonnig klimaat.

Parijs

Ook veel mensen kiezen ervoor om te verhuizen naar Parijs – de stad van de liefde! Parijs is niet alleen de stad van de liefde, maar ook van verrukkelijk eten, hippe winkelgebieden en prachtige architectuur. Bovendien zult u zich in deze grote stad nooit vervelen. Er is namelijk altijd wel wat te doen, zien of beleven.

populairste steden

 

Verhuizen met Cargo Care

Heeft u de perfecte stad om in te gaan wonen al gevonden? En kunt u nog hulp gebruiken bij het verhuizen naar deze stad? Cargo Care staat klaar om uw verhuizing tot in de puntjes te verzorgen. Wij zorgen ervoor dat al uw spullen veilig en snel naar uw nieuwe woning worden gebracht en ontzorgen u ook met alle plezier op andere gebieden. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gelijk contact met ons op.