Self-storage wordt steeds vaker aangeboden. Het biedt een flexibele oplossing voor tijdelijke of langdurige opslag van dierbare spullen. Met meer dan 10 jaar aan ervaring weten wij ons te onderscheiden als expert in verhuizingen en opslag. Hierdoor zijn al uw spullen altijd in vertrouwde handen! Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met ons verhuisbedrijf in Limburg.

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Wat is self-storage?

Wanneer je gebruik maakt van self-storage bij Cargo Care worden je spullen veilig bewaard in onze locatie in de gemeente Sittard-Geleen. Maar wat is self-storage eigenlijk? Door gebruik te maken van opgedeelde self storage lockers worden spullen vanuit verschillende plaatsen centraal opgeslagen in een 24 uur beveiligde omgeving. Dit lost ruimteproblemen in grote steden op en biedt een effectieve oplossing voor verhuizingen. Deze lockers variëren in grootte waardoor er altijd een self storage box aanwezig is passend bij uw wensen en behoeftes. Daarnaast helpen onze ervaren professionals u graag bij het zo efficiënt mogelijk indelen van uw self storage locker. Hierdoor betaalt u nooit te veel voor de ruimte die u krijgt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Overtuigd door Cargo Care?

Neem vrijblijvend contact op met Cargo Care om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. Hierbij is alles vrijblijvend, zodat we samen kunnen kijken naar de beste oplossing voor uw uitdaging.

Het gebruik van self-storage lockers

Het gebruik van onze self storage lockers in Geleen is ontzettend veelzijdig. Door de verschillende varianten die elk een andere grootte hebben worden ze ingezet in verschillende situaties. Eén van de meest voorkomende situaties waarbij self-storage wordt ingezet is bij verhuizingen. Bij verhuizingen is er namelijk vaak een grote inboedel die verplaatst moet worden. Regelmatig wordt er tussen de verhuizing in nog gewoond in een tijdelijke (kleinere) woning. Door gebruik te maken van een self storage locker voorkomt u overbodig transport van uw inboedel. Dit voorkomt niet alleen schade, maar ook een hoop kosten! Een andere situatie waarbij er regelmatig gebruik wordt gemaakt van een self storage locker is wanneer er te weinig woonruimte wordt ervaren. Door een gedeelte van de woning wat gebruikt wordt voor opslag vrij te maken wordt de leefruimte vergroot. De opslag kan vervolgens gemakkelijk bewaart worden in self-storage, waarbij jouw spullen 24 uur per dag beschikbaar zijn. Ook wanneer er tijdelijk behoefte is aan meer woonruimte kan een self storage locker perspectief bieden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verbouwingen of feesten die een groot gedeelte van de woning bezetten.

Opslagruimte Maastricht

Self-storage bij Cargo Care

Wanneer u behoefte heeft aan een toegankelijke opslaglocatie in Geleen bent u bij Cargo Care aan het juiste adres. Onze selfstorage locaties zijn 24 uur per dag toegankelijk en worden secuur de gehele week beveiligd. Hierdoor verzekert u een veilige locatie voor uw dierbare spullen. Daarnaast staan onze verhuizers klaar om uw spullen schadevrij te transporteren naar onze selfstorage locatie in Geleen. Als erkende verhuizers nemen wij uw verhuizing uit handen, waardoor u al binnen een enkele dag al uw spullen in veilige opslag kunt hebben. Wij bestaan uit enkel ervaren professionals die uw transport en opslag in Limburg compleet verzorgen. Al uw spullen zijn te allen tijden tot €100.000 verzekerd en wij gebruiken altijd het juiste materiaal voor de desbetreffende klus. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.