Self storage

Self-storage wordt steeds vaker aangeboden. Het biedt een flexibele oplossing voor tijdelijke of langdurige opslag van dierbare spullen. Met meer dan 10 jaar aan ervaring weten wij ons te onderscheiden als expert in verhuizingen en opslag. Hierdoor zijn al uw spullen altijd in vertrouwde handen! Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op met ons verhuisbedrijf in Limburg.

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Uw inboedel altijd beveiligd & verwarmd opgeslagen

Wat is self storage?

Wanneer je gebruik maakt van self-storage bij Cargo Care worden je spullen veilig bewaard op onze locatie in de gemeente Sittard-Geleen. Maar wat is self-storage eigenlijk? Door gebruik te maken van opgedeelde self storage lockers worden spullen vanuit verschillende plaatsen centraal opgeslagen in een 24 uur beveiligde omgeving. Dit lost ruimteproblemen in grote steden op en biedt een effectieve oplossing voor verhuizingen. Deze lockers variëren in grootte waardoor er altijd een self storage box aanwezig is passend bij uw wensen en behoeftes. Daarnaast helpen onze ervaren professionals u graag bij het zo efficiënt mogelijk indelen van uw locker. Hierdoor betaalt u nooit te veel voor de ruimte die u krijgt. De prijzen bij Cargo Care zijn bovendien meer dan redelijk. De self storage huur kosten zijn daarnaast het zeker waard als het betekent dat u waardevolle bezittingen niet hoeft weg te doen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Neem direct contact op

Het gebruik van selfstorage lockers

Het gebruik van onze self storage lockers is ontzettend veelzijdig. Door de verschillende varianten die elk een andere grootte hebben worden ze ingezet in verschillende situaties. Eén van de meest voorkomende situaties waarbij self-storage wordt ingezet is bij verhuizingen. Bij verhuizingen is er namelijk vaak een grote inboedel die verplaatst moet worden. Regelmatig wordt er tussen de verhuizing in nog gewoond in een tijdelijke (kleinere) woning. Door gebruik te maken van een locker voorkomt u overbodig transport van uw inboedel. Dit voorkomt niet alleen schade, maar ook een hoop kosten! Een andere situatie waarbij er regelmatig gebruik wordt gemaakt van een locker is wanneer er te weinig woonruimte wordt ervaren. Door een gedeelte van de woning wat gebruikt wordt voor opslag vrij te maken wordt de leefruimte vergroot. De opslag kan vervolgens gemakkelijk bewaard worden in self-storage, waarbij jouw spullen desgewenst 24 uur per dag beschikbaar zijn.

Ook wanneer er tijdelijk behoefte is aan meer woonruimte kan een self storage locker perspectief bieden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verbouwingen of feesten die een groot gedeelte van de woning bezetten. Maar ook aan onze ouderen die van een vrijstaand huis verhuizen naar een verzorgingstehuis of een appartement omdat de woning te groot is geworden om zelf te bewonen. Onze oudere familieleden hebben dan vaak veel antieke meubels of spullen met daaraan mooie herinneringen gekoppeld. Om deze spullen niet kwijt te raken worden deze tijdelijk of langdurig opgeslagen in een self storage locker.

Self storage prijzen

Bij Cargo Care kunt u voordelig een opslagruimte huren. De kosten van self storage zijn afhankelijk van uw gewenste grootte. De eenmalige kosten van een slot voor de self storage locker zijn € 13,50 en als verzekering verwachten wij aan het begin van de eerste huurperiode één maand borg. Er zijn self storage ruimtes vanaf 6 kuub grootte tot 60 kuub grootte. De self storage prijzen verschillen per grootte en het laagste tarief voor de 6 kuub opbergruimte is € 45,- per maand. Lees hieronder meer over de kosten voor self storage bij Cargo Care.

Storagebox:

6 Kuub

9 Kuub

12 Kuub

15 Kuub

18 Kuub

24 Kuub

30 Kuub

36 Kuub

60 Kuub

Tarief:

€ 45,-

€ 65,-

€ 76,-

€ 98,-

€ 112,-

€ 140,-

€ 159,-

€ 189,-

€ 289,-

Zakelijke self-storage

Naast particuliere self-storage staan wij ook voor zakelijke opslag voor u klaar. Wij helpen u graag bij logistieke vraagstukken. Wij kunnen pallets voor u vervoeren maar kunnen deze ook opslaan en distribueren naar uw klanten. Benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden? Lees dan verder op onze zakelijke kant van de website.

Self storage bij Cargo Care

Wanneer u behoefte heeft aan een toegankelijke opslaglocatie in Geleen, wanneer u bijvoorbeeld gaat verhuizen naar Spanje, bent u bij Cargo Care aan het juiste adres. Onze selfstorage locaties zijn 24 uur per dag toegankelijk en worden secuur de gehele week beveiligd. Daarnaast staan onze verhuizers klaar om uw spullen schadevrij te transporteren naar onze selfstorage locatie in Geleen. Als erkende verhuizers nemen wij uw verhuizing uit handen, waardoor u al binnen een enkele dag al uw spullen in veilige opslag kunt hebben. Wij bestaan uit enkel ervaren professionals die uw transport en opslag in Limburg compleet verzorgen. Al uw spullen zijn te allen tijde tot € 100.000 verzekerd en wij gebruiken altijd het juiste materiaal voor de desbetreffende klus. Meer weten? Lees dan verder op de pagina over tips over het huren van een opslagruimte of neem dan vrijblijvend contact met ons op.