Self storage

Self storage wordt steeds vaker aangeboden. Het biedt een flexibele oplossing voor tijdelijke of langdurige opslag van dierbare spullen. Met meer dan 10 jaar aan ervaring weten wij ons te onderscheiden als expert in verhuizingen en opslag. Hierdoor zijn al uw spullen altijd in vertrouwde handen! Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Meer weten over de mogelijkheden van selfstorage? Neem dan vrijblijvend contact op met ons verhuisbedrijf in Limburg.

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

10 jaar ervaring in het vak

Wat is self storage?

Wanneer je gebruik maakt van een self storage locker bij Cargo Care worden je spullen veilig bewaard in onze locatie in de gemeente Sittard-Geleen. Maar wat is self storage eigenlijk? Door gebruik te maken van een opgedeelde self storage locker worden spullen vanuit verschillende plaatsen centraal opgeslagen in een 24 uur beveiligde omgeving. Dit lost ruimteproblemen in grote steden op en biedt een effectieve oplossing voor verhuizingen. De lockers variëren in grootte waardoor er altijd een self storage locker aanwezig is passend bij uw wensen en behoeftes. Daarnaast helpen onze ervaren professionals u graag bij het zo efficiënt mogelijk indelen van uw self storage locker. Hierdoor betaalt u nooit te veel voor de ruimte die u krijgt. Wij hebben verschillende formaten aan selfstorage lockers voor u. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Neem direct contact op

Het gebruik van selfstorage lockers

Het gebruik van onze selfstorage lockers in Geleen is ontzettend veelzijdig. Door de verschillende varianten die elk een andere grootte hebben worden ze ingezet in verschillende situaties. Eén van de meest voorkomende situaties waarbij self storage wordt ingezet is bij verhuizingen. Bij verhuizingen is er namelijk vaak een grote inboedel die verplaatst moet worden. Regelmatig wordt er tussen de verhuizing in nog gewoond in een tijdelijke (kleinere) woning. Door gebruik te maken van een self storage locker voorkomt u overbodig transport van uw inboedel. Dit voorkomt niet alleen schade, maar ook een hoop kosten! Een andere situatie waarbij er regelmatig gebruik wordt gemaakt van een self storage locker is wanneer er te weinig woonruimte wordt ervaren. Door een gedeelte van de woning wat gebruikt wordt voor opslag vrij te maken wordt de leefruimte vergroot. De opslag kan vervolgens gemakkelijk worden bewaard in self storage, waarbij jouw spullen 24 uur per dag beschikbaar zijn. Ook wanneer er tijdelijk behoefte is aan meer woonruimte kan een self storage locker perspectief bieden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld verbouwingen of feesten die een groot gedeelte van de woning bezetten.

Onze tarieven

Storagebox:

6 Kuub
9 Kuub
12 Kuub
15 Kuub
18 Kuub
24 Kuub
30 Kuub
36 Kuub
60 Kuub

Tarief:

€ 45,-
€ 65,-
€ 76,-
€ 98,-
€ 112,-
€ 140,-
€ 159,-
€ 189,-
€ 289,-

Eenmalige kosten eigen slot: € 13,50.
Er wordt altijd 1 maand borg in rekening gebracht aan het begin aan de huurperiode.

Self storage bij Cargo Care

Wanneer u behoefte heeft aan een toegankelijke opslaglocatie in Geleen bent u bij Cargo Care aan het juiste adres. Onze selfstorage locaties zijn 24 uur per dag toegankelijk en worden secuur de gehele week beveiligd. Hierdoor bent u verzekert van een veilige locatie voor uw dierbare spullen. Daarnaast staan onze verhuizers klaar om uw spullen schadevrij te transporteren naar onze selfstorage locatie in Geleen. Als erkende verhuizers nemen wij uw verhuizing uit handen, waardoor u al binnen een enkele dag al uw spullen in veilige opslag kunt hebben. Wij bestaan uit enkel ervaren professionals die uw transport en opslag in Limburg compleet verzorgen. Al uw spullen zijn te allen tijden tot €100.000 verzekerd en wij gebruiken altijd het juiste materiaal voor de desbetreffende klus. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.