Cargo Care is dé opslag specialist van het zuiden

Als verhuisbedrijf begrijpen wij de behoefte aan opslagruimte maar al te goed. We bieden u dan ook graag verschillende opslagmogelijkheden aan. Hierbij hebben we gedacht aan de meest voorkomende situaties. We bieden het allemaal! Zo kunnen onze zakelijke klanten al vanaf €1,50 per week per pallet goederen in ons palletmagazijn opslaan. Ook uw archieven verdienen de juiste opslag en daarom bieden we ook archiefopslag aan. Verder kan het aanbod van inboedelopslag niet missen bij een allround verhuis- en transportbedrijf. We bieden voor onze particuliere klanten dan ook inboedelopslag aan. Of het nou gaat om tijdelijke inboedelopslag of opslag voor langer termijn, bij ons kunt u altijd een self storage locker huren. Met deze uiteenlopende opties is Cargo Care dé opslag specialist van het zuiden.

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Uw inboedel altijd beveiligd & verwarmd opgeslagen

Vergemakkelijk uw verhuisproces middels inboedelopslag

Als u gaat verhuizen komt het vaak voor dat u opslagruimte nodig heeft. Inboedelopslag is daarom mogelijk bij Cargo Care. U kunt gebruikmaken van zowel tijdelijke inboedelopslag als een opslag box huren voor langer termijn. Uw inboedel wordt opgeslagen in gesloten containers in ons magazijn.

Hoe werkt tijdelijke inboedelopslag bij verhuizen?

Onze verhuismedewerkers vervoeren uw inboedel veilig en snel naar de tijdelijke opslaglocatie. Waarom u moet kiezen voor inboedelopslag bij Cargo Care? Uw spullen worden elk uur van de dag bewaakt en zijn hiermee continu verzekerd tegen diefstal of schade. Er is 24/7 sprake van bewaking middels alarm- en videobewaking. Alles om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart het verhuistraject in gaat. In het geval dat u de spullen tussendoor nodig heeft, kunt u ze ophalen met een persoonlijke code. Inboedelopslag tijdens uw verhuizing is enorm handig. Zo staan de spullen niet in de weg tijdens het verhuizen en worden ze veilig opgeborgen.

Neem direct contact op

Self storage bij Cargo Care

Als dé opslag specialist van het zuiden denken we aan alle mogelijkheden. Om ons opslagaanbod compleet te maken, bieden wij ook self storage aan. Bij het gebruik van self storage worden uw spullen veilig bewaard op onze locatie in de gemeente Sittard-Geleen. Self storage wil zeggen dat spullen middels self storage lockers vanuit verschillende plaatsen op een centrale plek worden opgeslagen. Ook hierbij is er sprake van een 24/7 beveiligde omgeving. Hiermee vangen we twee vliegen in één klap. Deze mogelijkheid tot opslag lost namelijk ruimteproblemen in grote steden op én biedt een effectieve oplossing voor verhuizingen.

De self storage lockers variëren in grootte. Zo heeft u de keuze uit verschillende opties, waardoor er altijd een locker aanwezig is die past bij uw behoeften. U huurt een self storage locker al vanaf €45,- per maand. Hiermee krijgt u 7 dagen per week toegang tot uw inboedel van opgeslagen goederen. Als erkend verhuizer weten wij als geen ander hoe wij uw inboedel moeten verpakken en vervoeren. Hierbij leveren we de mogelijkheid om uw inboedel thuis op te halen, of we brengen de opslag naar uw nieuwe woning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We staan altijd klaar om u advies te geven, neem dus gerust contact op!

Storagebox:

6 Kuub

9 Kuub

12 Kuub

15 Kuub

18 Kuub

24 Kuub

30 Kuub

36 Kuub

60 Kuub

Tarief:

€ 45,-

€ 65,-

€ 76,-

€ 98,-

€ 112,-

€ 140,-

€ 159,-

€ 189,-

€ 289,-

Zakelijk gebruikmaken van opslag? Kies voor palletopslag bij Cargo Care

Voor onze zakelijke klanten bieden wij palletopslag aan. U kunt al vanaf €1,50 per week per pallet gebruikmaken van palletopslag. Ons palletmagazijn heeft een capaciteit van maar liefst 750 pallets. Hierdoor hebben we altijd ruimte vrij om uw pallet veilig op te slaan. Indien gewenst bieden we ook de service om uw pallets bij u op te halen. Deze kunnen wij vervolgens weer vanuit onze opslag bij u afleveren. We kunnen dus pallets voor u vervoeren, maar kunnen deze ook opslaan en vervoeren naar uw klanten. Bent u benieuwd naar de zakelijke mogelijkheden van palletopslag? Lees hier meer over de zakelijke diensten van Cargo Care.

Het gebruik van archiefopslag

Staan uw bewaarde papieren vaak in de weg? Overweeg dan de mogelijkheid tot archiefopslag. Het is uiteraard van belang dat belangrijke zaken op een overzichtelijke manier worden bewaard. We kunnen uw archief desgewenst nummeren zodat u uw dossiers op elk gewenst moment kunt inzien of opvragen. Uw archiefopslag neemt vaak onnodig veel meters van uw eigen ruimte in beslag. Dit is enorm zonde aangezien u de ruimte beter en efficiënter kunt benutten.

Zoals u ziet zorgen wij dat we voor elke opslag, groot of klein, een passende oplossing kunnen bieden. Maak vandaag nog gebruik van onze opslagmogelijkheden en geef uw opslag met een gerust hart uit handen. Wenst u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.