Nieuwstips opslagruimte huren

Bij veel verschillende situaties biedt het huren van een opslagruimte uitkomst. Neem bijvoorbeeld verhuizen. Meestal kun je niet rechtstreeks van de ene naar de andere woning verhuizen en moet je tijdelijk in een kleinere, gehuurde woning verblijven. Het is dan niet mogelijk om je gehele inboedel mee te nemen naar de gehuurde woning. (Een deel van) je inboedel kun je tijdelijk opslaan in een opslagruimte zoals een self storage box. Het huren van een opslagruimte biedt ook uitkomst wanneer je te weinig woonruimte ervaart, bijvoorbeeld als je kleiner bent gaan wonen. Door spullen die je niet vaak gebruikt op te slaan in een self storage box, creëer je een grotere leefruimte voor jezelf. Dit zorgt voor meer rust en comfort in je alledaagse leven.

Als je eenmaal hebt besloten dat je een opslagruimte wilt gaan huren, dan kun je gaan oriënteren om een geschikte opslagruimte te vinden. Je zult merken dat ieder bedrijf andere opties en mogelijkheden biedt. Bedenk dus goed wat jij nodig hebt om je spullen veilig te kunnen opslaan. Op zoek naar een tips om een opslagruimte te huren? Met onze tips zal het je zeker lukken om een geschikte opslagruimte te vinden.

1. Bedenk hoeveel opslagruimte je nodig hebt

Ten eerste is het belangrijk om een goed beeld te krijgen van hoeveel opslagruimte je precies nodig hebt. Je wilt namelijk al je spullen probleemloos en zonder beschadigingen in de ruimte kwijt kunnen. De opslagruimte mag dus niet te klein zijn. Te groot is echter ook niet goed, want dat is zonde van je geld. Je kunt altijd Cargo Care opbellen voor advies. We staan graag voor je klaar!

2. Let er op dat de opslagruimte droog en verwarmd is

Wanneer je inboedel wordt opgeslagen in een vochtige, koude schuur of garagebox, bestaat de kans dat je inboedel wordt aangetast door schimmel. Het is daarom belangrijk dat de minimale temperatuur van de opslagruimte 12℃ is en dat de opslagruimte goed droog is.

3.  Ga voor een opslagruimte die dagelijks toegankelijk is

Vaak denken mensen dat ze tijdens de huurperiode van de opslagruimte niet of nauwelijks bij hun spullen hoeven. Het komt echter vaker voor dan je denkt dat je iets nodig hebt uit de opslagruimte of dat je iets eraan wilt toevoegen. Als je kiest voor één van onze self storage boxen, kun je altijd kosteloos toegang krijgen tot je opslagruimte. Bij andere concepten moet je vaak eerst een afspraak maken en geld betalen voordat je bij je opslag kunt komen.

4. Let er op dat de opslagruimte 24/7 goed beveiligd is

Je inboedel of andere spullen hebben vaak een hoge financiële én persoonlijke waarde. Ga daarom voor een locatie die goed beveiligd is en waar niet iedereen zomaar naar binnen kan lopen. Let hierbij op of er een goed toegangscontrolesysteem is, of er camerabeveiliging is en of iedere opslagruimte is voorzien van een slot.

Ben je op zoek naar een veilige en toegankelijke opslagruimte in de buurt van Geleen? Dan ben je bij Cargo Care aan het juiste adres. Onze self storage locaties worden dag en nacht secuur beveiligd en zijn 24 uur per dag toegankelijk. Bovendien staan onze erkende verhuizers voor je klaar om je spullen op zorgvuldige wijze te transporteren naar jouw self storage box. Wij bieden self storage boxen in allerlei soorten maten aan. Wil je graag meer weten of heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen je graag verder bij het vinden van de geschikte opslagruimte.