Uw eigen verhuisadviseur van Cargo Care

Geen situatie is hetzelfde: een senioren-verhuizing is anders dan het verhuizen van een gezin met kinderen. De één heeft kostbaar antiek, een ander een piano. Omdat geen woonsituatie hetzelfde is en iedereen z’n eigen gevoel heeft bij wat prettig is, heeft Cargo Care Verhuisadviseurs tot uw beschikking.

Eén van onze adviseurs wordt uw vaste, persoonlijke contactpersoon om te bepalen wat er nodig is voor een zorgeloze en vloeiende verhuizing. Moet er een aquarium verplaatst? Of heeft u Oma’s kostbare servies om een nieuw plekje te geven? Uw eigen VerhuisAdviseur helpt u te bepalen wat de beste manier is en vertelt u wat dat kost. Open, transparant en eerlijk, mét standaard een goede transportverzekering tot een waarde van €100.000,- Een zeker en zorgeloos gevoel. Laat uw gegevens achter in ons formulier, of bel 046-23 40 001 om een afspraak te maken voor uw eigen, op maat gemaakt advies en persoonlijke offerte.

Neem contact op!

Hoe werkt verhuizen bij Cargo Care?

01

Adviesgesprek inplannen met de Cargo Care VerhuisAdviseur

Neem contact op via het formulier of bel!

02

Uitvoerig uw wensen en mogelijkheden bespreken met uw persoonlijke VerhuisAdviseur

Samen plannen we een zorgeloze verhuizing.

03

Afspraken maken en vastleggen

U ontvangt een offerte, onze voorwaarden en een overzicht van onze afspraken.

04

Uw verhuizing inplannen

Zodra we een overeenkomst hebben gesloten, pakken we de werkplanning erbij.

05

Gratis verhuisdozen

Cargo Care heeft een Gratis Leen-Verhuisdozen Service.

06

Uw zorgeloze verhuizing

Op de afgesproken dag en tijd staan we voor u klaar om uw verhuizing uit te voeren.

07

Uitpakken en ontspannen

Als Cargo Care haar opdracht heeft uitgevoerd kunt u de laatste spullen uitpakken en ontspannen.

08

Verhuisdozen worden afgehaald

We laten u niet met de rommel zitten na de verhuizing. Natuurlijk halen we de gebruikte gratis leen-verhuisdozen weer bij u op.

09

Nabespreking en klanttevredenheids onderzoek

Graag horen we van u of alles zoals afgesproken is uitgevoerd. We zijn pas tevreden, als u dat bent.

Waarom erkend verhuisbedrijf Cargo Care voor uw verhuizing?

Erkend Verhuizer

Cargo Care is Erkend Verhuizer in Maastricht en de nabije omgeving. We waarborgen transparantie, vakmanschap, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Hierdoor is elk transport en elke verhuizing bij ons in vertrouwde handen, wij zijn pas tevreden als u dat bent! Lees ook alvast onze verhuistips.

Goed Verzekerd

Als u kiest voor onze ervaren en geschoolde verhuizers, is uw inboedel gedurende de verhuizing GRATIS Standaard verzekerd tegen schade tot €100.000,- Ons transportbedrijf in Limburg zorgt voor de bescherming van uw kostbare spullen en inventaris.

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Technisch onderlegd

Wij gebruiken voor elke opdracht het juiste gereedschap en dragen zorg voor de bescherming van uw vracht. Wij zijn pas tevreden als u dat bent. Kunnen we iets nóg beter doen? In overleg zetten we nét dat stapje extra. Neem vrijblijvend contact op met ons verhuisbedrijf in Limburg om de mogelijkheden te bespreken.

Uw verhuizing, onze zorg!

Al meer dan 10 jaar úw verhuisbedrijf in Limburg! Cargo Care uit Geleen weet zich te onderscheiden als dé specialist in erkende verhuizingen in Maastricht en de nabije omgeving.

Meer over Erkend Verhuizen