Verhuisbedrijf Beek

Een prachtige binnenstad, een groot winkelcentrum en een centrale ligging. Verhuizen naar Beek is altijd een goed idee! Toch kan een verhuizing veel zorgen met zich meebrengen. Vaak moet een hele inboedel verplaatst worden van uw vorige woning naar uw nieuwe droomhuis en dit in een paar dagen. Cargo Care is een erkend verhuisbedrijf in Beek en begeleidt uw verhuizing van A tot Z! Wij demonteren, transporteren en installeren uw gehele inboedel verzekerd tegen schade tot € 100.000. Hierdoor kunt u met een gerust hart tijd besteden aan zaken die écht belangrijk zijn. Wij nemen uw verhuizing volledig uit handen; wel zo rustgevend!

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Verhuizingen op maat

Elke verhuizing is anders. Dit weten onze professionele verhuizers uit jarenlange ervaring. Hierdoor passen wij onze aanpak aan de specifieke verhuissituatie aan. Verhuizen in Beek? Dan werken wij bij elke opdracht met het juiste gereedschap en dragen wij zorg voor de bescherming van uw vracht. Voor verhuizingen op hogere verdiepingen beschikken wij over een te huren verhuislift, die ook dan uw zorgen uit handen neemt. Zit er enige tijd tussen het verlaten van uw voorgaande woning en het intrekken in uw toekomstige woning? Dan brengen onze professionele verhuizers uw inboedel naar een opslagruimte die 24 uur per dag 7 dagen in de week beveiligd wordt.

Maar ook wanneer uw verhuizing binnen een dag moet gebeuren staan onze verhuizers enthousiast klaar om de klus te klaren! Wij werken voor het verhuizen naar Beek ook niet met een vaste prijs. Voor ons is iedere verhuizing anders en u ontvangt daarom vooraf een persoonlijke offerte. Zo ontvangt u tevens na de verhuizing geen onverwachts hoge rekening. U weet namelijk tijdens het verhuizen in Beek al wat u kunt verwachten. Deze transparantie en betrouwbaarheid vinden wij wel zo eerlijk.

Verhuizen beek? Passende opslagruimtes

Naast het verzorgen van verzekerde inboedel transport bij verhuizingen beschikken wij over meerdere beveiligde opslaglocaties voor (tijdelijke) verhuisopslag. Gaat u verhuizen naar Beek? Dan kan inboedel opslag in vele gevallen uitermate nuttig zijn. Zo kan een oude woning zomaar snel  verkocht worden, waardoor er enige haast achter het verhuizen naar een nieuwe woning zit. Het is dan fijn om te weten dat u uw inboedel tijdelijk of langdurig kunt opslaan in een beveiligde opslagruimte van een betrouwbare partij. U kunt dan namelijk nog steeds elke moment van de dag met uw persoonlijke toegangscode toegang verschaffen tot uw eigen spullen.

Ook kan een tijdelijke opslagruimte helpen wanneer een oude woning al opgeleverd moet worden maar u nog geen nieuwe woning gekocht of gehuurd heeft. Of bij het verhuizen in Beek naar een kleinere woning dan u gewend bent. Het zou dan zonde zijn als u alle dierbare en waardevolle spullen die niet meer passen in het nieuwe huis, weg zou moeten doen. Onze opslagruimtes in Geleen variëren van 6m3 tot 60m3 waardoor er voor iedereen een geschikte storage box beschikbaar is. Kortom, Cargo Care zorgt dat uw inboedel zonder zorgen wordt opgeslagen!

Verhuisbedrijf Beek verhuist binnen één dag

Verhuizen is een hoop gedoe! Onze ervaren verhuizers weten uw inboedel echter volledig verzekerd binnen één dag te verhuizen. Als erkend verhuisbedrijf in Beek zijn wij namelijk gespecialiseerd in het inpakken en vervoeren van uw woninginrichting. U hoeft ons enkel uw oude en nieuwe adres te geven, wij doen de rest! Zo kunt u tevreden in uw nieuwe woning genieten van een soepele en snelle verhuizing. Meer weten over de mogelijkheden? Onze verhuisadviseurs vertellen u er graag meer over. U kunt ook onze blog over verhuistips lezen.

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Erkend verhuisbedrijf in Beek

Cargo Care is niet voor niets al meer dan 10 jaar hét verhuisbedrijf in Beek en omstreken. Al onze ervaren verhuizers zijn gediplomeerd. Dit onderscheidt ons van andere verhuisbedrijven in de omgeving. Bij Cargo Care worden al uw spullen te allen tijde verzekerd opgeslagen en getransporteerd. Hierdoor loopt u niet tegen onvoorziene schade op, wat wel zo fijn is! Uw verhuiszorgen nemen wij uit handen door gebruik te maken van de juiste middelen bij uw specifieke verhuizing. Geen enkele verhuizing is immers hetzelfde. Wij zetten nét dat stapje extra om uw verhuizing in Beek, Sittard, Roermond, Meerssen of Parkstad te versoepelen. Logisch dat onze klanten ons mede daardoor een beoordeling van 9,6 geven op de website van alle erkende verhuizers.

Contact

Gaat u binnenkort verhuizen in Beek? Neem dan vrijblijvend contact op met Cargo Care. Onze ervaren verhuizers delen graag hun vakkennis met betrekking tot potentiële uitdagingen en problemen. In tegenstelling tot andere verhuisbedrijven, begeleiden wij uw verhuizing van A tot Z en verzorgen de transport en/of opslag van uw inboedel. Met onze verhuisliftservice en opslagmogelijkheden is het mogelijk al uw zorgen in één keer op te lossen door Cargo Care in te schakelen. Verhuizen naar beek gaat dan soepel en gemakkelijk. Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op. U bereikt Cargo Care via ons contactformulier of telefoonnummer 046-23 40 001 van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Neem contact op