Verhuisbedrijf Brunssum

In het zuidoosten van Limburg vindt u de gemeente Brunssum. Als groenste stad in de regio vindt u in Brunssum veel recreatieve mogelijkheden in de natuur en in de stad zelf. De Brunssummerheide is bijvoorbeeld een groot, uniek natuurgebied waar zilvergroeves zorgen voor een bijzondere planten- en dierenwereld. Daarnaast zijn er vele parken te vinden in de stad zelf en is Brunssum een ideale uitvalsbasis voor het bezoeken van andere steden in de regio. Met verrassend veel winkels en horeca is het een bruisende stad. Dat maakt Brunssum een erg leuke gemeente om naartoe te verhuizen. Heeft u plannen om te verhuizen naar Brunssum of de omgeving? Laat Cargo Care u daarbij helpen, zodat u zeker weet dat het goed gebeurt en u zich nergens zorgen om hoeft te maken!

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Verhuizen Brunssum

Als u kiest voor Cargo Care, dan kiest u voor zekerheid. Wij begrijpen als geen ander wat voor druk en spanning een verhuizing met zich meebrengt en ontzorgen u daarom graag. Cargo Care zorgt ervoor dat verhuizen naar Brunssum soepel verloopt. Als Limburgs verhuisbedrijf in de regio Brunssum, kennen wij de omgeving namelijk als geen ander. We gaan altijd transparant en professioneel te werk. Met onze jarenlange ervaring, persoonlijke aanpak en deskundige verhuisadviseurs bent u verzekerd van een betrouwbare verhuisservice die nauwkeurig omgaat met uw inboedel. Het resultaat: geen verrassingen achteraf en uw inboedel veilig en snel verhuist naar uw nieuwe adres.

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Zorgeloos verhuizen naar Brunssum

Stel, u woont op de 4e of 5e verdieping. Misschien denkt u dan dat verhuizen lastig wordt en dat het allemaal via de trap of lift zal moeten. Niets is minder waar. Met Cargo Care kunt u zorgeloos verhuizen in Brunssum, omdat wij met onze verhuislift makkelijk alles naar buiten en binnen kunnen verplaatsen. Daarnaast kunnen onze professionals vakkundig en snel meubels demonteren en monteren, zodat ze makkelijker door een raam of deur passen. Ook uw grote meubels kunnen dus veilig vervoerd worden, ongeacht waar u woont.

Het streven is om binnen één dag alles te verhuizen. Maar ook wanneer de verhuizing langer duurt, doordat u bijvoorbeeld niet meteen in de nieuwe woning terechtkunt, hebben wij de perfecte oplossing. U kunt bij ons namelijk uw inboedel opslaan in een van onze beveiligde opslagruimtes die 24/7 bereikbaar zijn. Dankzij de toegang met uw persoonlijke toegangscode weet u zeker dat uw inboedel veilig en betrouwbaar wordt opgeslagen. Met ruimtes variërend van 6m3 tot 60m3 komt u nooit ruimte tekort voor de opslag.

Erkend verhuisbedrijf Brunssum

Wat de reden ook is voor uw verhuizing in Brunssum, met Cargo Care bent u verzekerd van de beste zorg. Verhuizen met Cargo Care biedt extra garantie, omdat wij onder de brancheorganisatie Erkende Verhuizers vallen. Dit betekent dat wij in het bezit zijn van een certificaat dat de kwaliteit waarborgt. Zo kunnen wij u een goed verzekerde inboedel, opgeleide vakmensen en goede voorwaarden zonder kleine lettertjes garanderen. Cargo Care is gespecialiseerd in het inpakken en transporteren van uw spullen en garandeert een betrouwbare en veilige service. Daarom is uw inboedel bij ons standaard verzekerd tot een schade van €100.000,- en heeft u dus net dat extra stukje zekerheid.

Cargo Care: dé verhuisspecialist

Met meer dan 10 jaar ervaring kan Cargo Care zich terecht een verhuisspecialist noemen. Niet alleen vanwege het verhuizen van de inboedel, maar ook vanwege alle extra’s. Zo kan er een verhuislift geregeld worden, maar helpen wij ook graag mee met allerlei andere klusjes. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het ophangen van verlichting, schilderijen of gordijnrails. Maar behalve particulier is Cargo Care ook voor een zakelijke verhuizing de juiste partij. Wilt u uw bedrijf verhuizen in Brunssum? Laat het aan ons over en bespaar daarmee kostbare werkuren. Zo is de hele inboedel binnen één dag over naar uw nieuwe bedrijfspand en kunt u weer door.

Vertrouw op Cargo Care

Wat uw verhuisplannen ook zijn, Cargo Care helpt u graag. Dus, heeft u interesse in het verhuizen in Brunssum, waarbij alles van A tot Z voor u wordt geregeld? Een verhuizing die geheel naar uw wensen en behoeften wordt aangepast? En waarbij u tijdens het gehele proces terechtkunt bij uw persoonlijke verhuisadviseur? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en laat ons erkend verhuisbedrijf in de regio Brunssum, uw verhuizing regelen. U kunt ons bereiken via de telefoon of mail, of door het invullen van ons contactformulier.