Verhuisbedrijf Budel

Het Noord-Brabantse dorp Budel ligt vlakbij de Belgische grens en u kunt genieten van prachtige bezienswaardigheden, zoals de Kloosterkapel en de neogotische Onze-Lieve-Vrouw Visitatiekerk. Heeft u plannen om te verhuizen naar Budel? Cargo Care staat graag voor u klaar. Wij helpen u bij de verhuizing en gaan hierbij transparant te werk. Zo weet u voor uw verhuizing waar u aan toe bent en zult u niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Verhuizen naar Budel stressvol? Niet wanneer u met Cargo Care verhuist.

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Verhuizen Budel

Dankzij onze jarenlange ervaring in de verhuiswereld weten we dat verhuizen erg stressvol kan zijn. Er zijn ook zoveel dingen waar u aan moet denken en verhuizen doet u niet iedere dag. Iedere verhuissituatie is daarbij weer anders dan de vorige. Ons verhuisbedrijf kent Budel en omgeving. We werken in en rondom het dorp en weten hier dan ook alles over. Met onze persoonlijke aanpak en onze deskundige verhuisadviseurs bent u verzekerd van een vast aanspreekpunt voor vragen en/of opmerkingen tijdens uw gehele verhuisproces.

Onze medewerkers zijn opgeleid en vakkundig. Wanneer u ons inschakelt voor het vervoeren van uw goederen, dan wordt er vanzelfsprekend nauwkeurig met uw spullen omgegaan. We zijn professionals in het inpakken en vervoeren van inboedels. Cargo Care staat niet voor niks bekend als een betrouwbare en veilige verhuisservice. Daarom bieden wij ook met een gerust hart een verzekering voor uw inboedel aan. Hierbij zijn uw spullen verzekerd tot wel €100.000.

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Uw erkende verhuizer in Budel

Cargo Care valt onder de brancheorganisatie Erkende Verhuizers. Dit betekent dat ons verhuisbedrijf in het bezit is van een certificaat, die onze kwaliteit waarborgt. Verhuizen met een Erkende Verhuizer brengt een aantal voordelen met zich mee:

  • Uw inboedel is goed verzekerd
  • U verhuist met vakmensen, die goed opgeleid zijn
  • Er gelden goede voorwaarden zonder kleine lettertjes
  • Bij een geschil kunt u zich beroepen op een onafhankelijke geschillencommissie
  • Uw verhuizing gaat altijd door

Wilt u meer weten over de brancheorganisatie? Lees het op de website.

Snelle en efficiënte verhuizing Budel

Uw verhuizing in of naar Budel binnen één dag laten plaatsvinden? Dat is geen utopie, maar werkelijkheid bij Cargo Care. Onze professionele verhuizers doen alles eraan om uw inboedel binnen een dag van uw oude adres naar uw nieuwe adres te transporteren. Dat is wel handig, wanneer u direct aan de slag wil gaan met de inrichting van uw nieuwe woning of tijd wil besteden aan andere zaken die uw aandacht vragen. Bij een zakelijke verhuizing brengt dit als voordeel met zich mee dat er zo min mogelijk werkuren verloren gaan.

Duurt verhuizing toch langer?

Mocht de verhuizing toch langer dan een dag in beslag nemen, dan kunt u bij ons uw inboedel tijdelijk stallen in een van onze self storage lockers. Deze beveiligde opslagruimtes zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week bereikbaar met uw persoonlijke inlogcode. Ook onze opslagruimtes zijn betrouwbaar en veilig; niets anders dan wat u van ons gewend bent.

Verhuisdiensten Cargo Care

Budel is een dorp en dit is toch weer anders verhuizen dan in of naar een stad, zoals Roermond, Weert of Vaals in het uiterste zuidelijke puntje van Limburg. Heeft u een appartement of flatje in Budel gekocht, dan is wellicht een verhuislift praktisch om uw spullen heelhuids op de juiste verdieping te krijgen. Bovendien kunt u ons ook inschakelen, wanneer u last heeft van twee linkerhanden. Wij helpen graag bij het monteren en demonteren van meubels en bij allerhande handyman klusjes, zoals schilderijen ophangen, het bevestigen van verlichting of het monteren van een gordijnrails.

Seniorenverhuizing in Budel

Ons verhuisbedrijf kan ook ingeschakeld worden voor een seniorenverhuizing. Het verhuizen van senioren naar een seniorenwoning vergt andere vaardigheden dan bij een doorsnee verhuizing. Er moet veel geregeld worden en de senior is vaak niet in staat meer om veel tilwerk te verrichten. Vaak willen familieleden hierbij helpen, maar blijkt het voor hen logischerwijs een te grote verantwoordelijkheid. Maak daarom van Cargo Care gebruik bij een seniorenverhuizing in Budel. Onze verhuizers zijn gespecialiseerd in dit type verhuizingen en zullen ervoor zorgen dat de inboedel van de senior vlug en veilig naar de seniorenwoning wordt getransporteerd.

Het verhuisbedrijf van Budel en omstreken

Gaat u verhuizen naar Budel of omstreken, dan is Cargo Care het verhuisbedrijf dat u moet inschakelen. Wij zijn gevestigd op meerdere locaties in Limburg en aangezien we al meer dan tien jaar hét verhuisbedrijf zijn van de regio, hebben we ons werkgebied ook uitgebreid naar Noord-Brabant. Bent u benieuwd of wij bij u in de buurt verhuizingen verrichten? Neem dan contact met ons op om het na te vragen. De kans is groot dat wij ook u kunnen helpen. Voor we beginnen met de verhuizing in te plannen, komen we bovendien altijd bij u langs voor een adviesgesprek over alle mogelijkheden en diensten.