Verhuisbedrijf Eijsden Margraten

Betrouwbaar, efficiënt en zorgzaam verhuizen is onze expertise als verhuisbedrijf in de regio Eijsden Margraten. Of het nu gaat om een lokale verhuizing binnen Eijsden Margraten of een verhuizing ergens anders in Limburg, wij staan klaar om u te helpen. Met onze jarenlange ervaring en toegewijd team van professionals zorgen wij voor een stressvrije en probleemloze verhuiservaring.

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Verhuizen in Eijsden Margraten met Cargo Care

Als u gaat verhuizen in deze regio, dan is Cargo Care dé perfecte partner voor u. Wij hebben al meer dan 10 jaar ervaring met het uitvoeren van verhuizingen. Doordat we talloze verhuizingen hebben gedaan in de regio Maastricht, Sittard-Geleen en Heerlen, zijn we erg bekend met dit gebied wat natuurlijk een voordeel is als u gaat verhuizen naar Eijsden Margraten. Cargo Care is aangesloten bij de organisatie van Erkende Verhuizers. Wij staan voor professionaliteit en kwaliteit!

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Hoe ziet verhuizen naar Eijsden Margraten eruit?

Op het moment dat u kiest voor Cargo Care als verhuisbedrijf in Eijsden Margraten, dan krijgt u een persoonlijke verhuisadviseur. Onze verhuisadviseur zorgt ervoor dat de verhuizing vlekkeloos verloopt. Bij Cargo Care weten we dat niet elke verhuizing hetzelfde is. Door een verhuisadviseur aan te stellen, geven we de verhuizing van uw inboedel persoonlijke aandacht. Dit zorgt ervoor dat alles precies volgens uw wensen verloopt. De adviseur die gekoppeld wordt aan de verhuizing is uw persoonlijke contactpersoon. Uiteindelijk staan we op de afgesproken datum en tijd klaar om alles mee te nemen en te vervoeren naar uw nieuwe woning. Tijdens de verhuizing zullen we ook spullen demonteren als dit nodig zal zijn. Natuurlijk zullen deze meubels in uw nieuwe woning weer gemonteerd worden als u dat wilt. Wij zorgen voor een zorgeloze verhuizing!

Een verhuizing brengt vaak veel emoties met zich mee. Het kost veel inspanning en stress en kan daarom als niet leuk worden ervaren. Wij van Cargo Care vinden alles rondom verhuizen wél leuk en zijn er in gespecialiseerd. Mocht u vragen hebben of een advies willen als u gaat verhuizen naar Gulpen Wittem, dan kunt u gebruikmaken van een persoonlijke verhuisadviseur bij Cargo Care. Wij geven enkel eerlijke en passende adviezen, zodat de verhuizing zo goed mogelijk verloopt.

Bij Cargo Care zijn alle verhuizingen goed verzekerd. Wij proberen zo goed mogelijk om te gaan met uw spullen. Het kan echter altijd voorkomen dat er toch iets kapotgaat of beschadigd raakt door de verhuizing. Bij Cargo Care bent u tot € 100.000 euro verzekerd tegen schade. Deze verzekering is gratis als u kiest voor ons.

Andere services als u gaat verhuizen naar Eijsden Margraten

Naast de standaard verhuizing, bieden we ook nog wat extra dingen aan om ervoor te zorgen dat de verhuizing nog makkelijker verloopt. U kunt ten eerste gebruikmaken van onze verhuisliftservice. Als u bijvoorbeeld op de 5e verdieping woont of een zware eettafel hebt, dan kan dit moeilijk zijn tijdens het verhuizen. In dit geval is het handig om onze verhuislift te huren. Een verhuislift maakt de verhuizing een stuk makkelijker, efficiënter en veiliger.

Daarnaast is het bij Cargo Care ook mogelijk om uw inboedel op te slaan in onze self storage. Dit is een opslag plaats waar uw spullen 24/7 beveiligd worden. U heeft hier altijd toegang tot via een toegangscode. U kunt hiervan gebruik maken als u spullen wilt bewaren die niet in uw woning passen, maar u kunt hier ook spullen tijdelijk bewaren als u gaat verhuizen naar Eijsden Margraten.

Kies voor Cargo Care als verhuisbedrijf nabij Eijsden Margraten

Bij Cargo Care begrijpen we dat verhuizen naar Eijsden Margraten een spannende, maar ook stressvolle gebeurtenis kan zijn. Laat ons u helpen om deze overgang gemakkelijker te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte of om meer te weten te komen over onze verhuisdiensten. Ons ervaren team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te begeleiden tijdens uw verhuisproces.

De zakelijke service van Cargo Care

Naast het particulier verhuizen rondom Eijsden Margraten, biedt Cargo Care ook een zakelijke verhuisdienst aan. Wij kunnen uw bedrijf helpen met veel logistieke problemen. Denk hierbij aan het verhuizen van uw kantoor of de inhoud van het magazijn. Maar onze logistieke dienst geldt niet alleen voor verhuizingen. U kunt Cargo Care ook inhuren om goederen, pakketten en zelf pallets te vervoeren.