Verhuisbedrijf Kerkrade, Cargo Care, neemt als erkend verhuizer uw zorgen uit handen.

Verhuisbedrijf Kerkrade, wat zijn de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten? Erkend verhuizen met Verhuisbedrijf Cargo Care dat gebeurt vakkundig en voor een eerlijk tarief. Laat u bellen door onze VerhuisAdviseur voor een op maat gemaakte offerte.

 

 

Verhuisbedrijf Cargo Care is Erkend verhuizer. Dat wil zeggen dat de verhuizers gediplomeerde vakmannen zijn, we uw inboedel verzekeren tijdens het transport en dat we beschikken over alle benodigde vergunningen.

Verhuizen in Kerkrade

Professionele verhuizers staan voor u klaar!

Verhuisbedrijf Cargo Care verhuist u gegarandeerd zonder zorgen. En gaat er toch eens iets mis bij uw verhuizing in, of rond Kerkrade? Dan zijn wij verzekerd tegen schade en lid van een onafhankelijke geschillencommissie. Een geruststellend en zorgeloos gevoel!

Erkend Verhuisbedrijf Kerkrade, wel zo zeker!

Centrale Ligging

Verhuisbedrijf Cargo Care is gevestigd in Geleen. Ideaal voor verhuizen in de regio Geleen, Beek, Valkenswaard, Landgraaf en Parkstad.

Tijdelijke opslag nodig voor uw verhuizing in Kerkrade?

De Self Storage units van Cargo Care bevinden zich dichtbij de A73 op industrieterrein Krawinkel in Geleen. Vanuit Beek, Elsloo en Stein zijn ze prima bereikbaar!