Verhuisbedrijf Cargo Care neemt als erkend verhuizer uw zorgen uit handen.

Verhuisbedrijf Leudal, wat zijn de mogelijkheden en de daarbij behorende kosten? Erkend verhuizen met Verhuisbedrijf Cargo Care dat gebeurt vakkundig en voor een eerlijk tarief. Laat u bellen door onze VerhuisAdviseur voor een op maat gemaakte offerte.

 

 

Verhuisbedrijf Cargo Care is Erkend verhuizer. Dat wil zeggen dat de verhuizers gediplomeerde vakmannen zijn, we uw inboedel verzekeren tijdens het transport en dat we beschikken over alle benodigde vergunningen.

Verhuisbedrijf in Leudal!

Professionele verhuizers staan voor u klaar!

Verhuisbedrijf Cargo Care verhuist u gegarandeerd zonder zorgen. En gaat er toch eens iets mis bij uw verhuizing in, of rond Leudal? Dan zijn wij verzekerd tegen schade en lid van een onafhankelijke geschillencommissie. Een geruststellend en zorgeloos gevoel!

Erkend Verhuisbedrijf Leudal, wel zo zeker!

verhuisbedrijf Leudal

Centrale Ligging

Verhuisbedrijf Cargo Care is gevestigd in Geleen. Ideaal voor verhuizen in de regio Leudal, Maasgouw, Valkenburg, Voerendaal en Nederweert

Tijdelijke opslag nodig voor uw verhuizing in Leudal?

De Self Storage units van Cargo Care bevinden zich dichtbij de A73 op industrieterrein Krawinkel in Geleen. Vanuit Beek, Elsloo en Stein zijn ze prima bereikbaar!