Verhuisbedrijf Maastricht Cargo Care

5 bijzondere redenen om je verhuizing in Maastricht zelf te doen

1. Je hebt alle tijd van de wereld voor je verhuizing naar Maastricht

Verhuizen is veel werk. Niet alleen moeten de spullen naar de nieuwe woning, het nieuwe huis moet ook nog aangekleed. Nieuwe vloeren, geverfde (of behangen) wanden, schoonmaken, gordijnen bestellen en ophangen, noem het maar op.

Alleen al met het verplaatsen van de inboedel zijn gezinnen gemiddeld 4 weekenden bezig.
De vakmannen van Erkend Verhuisbedrijf Cargo Care doen dit in 1 dag!

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies »

2. Je bent sterk en afgetraind

Een normale Nederlander vindt 25 kilo tillen al behoorlijk zwaar. Als je vrienden hebt van de plaatselijke bodybuilding school, kun je de verhuizing natuurlijk best zelf doen.

Een koelkast weegt al gauw 45kg, een wasmachine is gemiddeld zo’n 60kg.

Een Erkend Verhuisbedrijf heeft hiervoor de juiste gereedschappen en vrachtwagens. Zelf een apparaat naar 7-hoog in Maastricht verhuizen? Die zware wasmachine hebben wij in mum van tijd boven, met onze 30 meter lange verhuislift.

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies »

3. Je hebt een stationcar

Geweldig! dé reden waarom je een grote auto kocht, was dat er veel spullen in kunnen. Eindelijk kun je je vrouw en vrienden laten zien hoe goed die keuze was!

Wel jammer dat de slaapkamerkasten eerst moeten worden gedemonteerd, er toch maar 6 dozen in passen door de achterklep en dat het best wel zonde is van die kras op de bumper. En het bankstel op de aanhanger ziet er na die regenbui eigenlijk ook niet meer zo goed uit…

Cargo Care Verhuisbedrijf heeft pas grote auto’s, die écht indruk maken. De kast kan er makkelijk in z’n geheel, rechtopstaand, in. Het bankstel kan er prima naast en zelfs alle dozen kunnen meteen in 1 keer mee.

Kun jij je auto tenminste gebruiken voor het kopen van de spullen van de bouwmarkt, terwijl wij onderweg zijn in Maastricht.

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies »

4. Je hebt geen dure spullen

Minimalisme en een duurzame levensstijl. De zware eikenhouten buffetkast en de leren driezitsbank komen van de kringloop en een TV bezit je niet. Als de IKEA-kast kapot valt, is er geen man over boord, je haalt vanmiddag wel even een nieuwe! Verhuizen laten doen is aan jou niet besteed.

Heb je nu wel wat duurdere spullen in huis, of een mooie verzameling? Denk dan aan verhuisbedrijf Cargo Care: bij ons is de hele inboedel standaard GRATIS verzekerd tot €100.000,-. Laten we de TV vallen? Ontsnapt de tropische vogelspin uit onze laadbak? Dan regelen wij de schade.

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies »

5. Je houdt van plannen en organiseren

Een administratie bijhouden van welke inboedel in welke doos, de agenda’s van de hulptroepen matchen en het organiseren van vervoer is je tweede natuur. Natuurlijk doe je dat dan zelf! Excelsheetje erbij en alles lekker noteren.

Ben je niet zo sterk in plannen? Dan is verhuizen behoorlijk stressvol. Komt iedereen wel volgende week zaterdag? Wat als het regent? Verdikkie, geen tijd gehad om de slaapkamerkast te demonteren… Ligt de vloer dan al in die slaapkamer? En wat als de latex nog niet droog is?

Erkend Verhuisbedrijf Cargo Care neemt de verhuisplanning voor je uit handen.
Echt, vertrouw er maar op: we zijn het gewend. Het enige waar we hulp bij vragen is het labelen van spullen per kamer. De rest regelen wij; Het vervoer in of naar Maastricht, de manschappen, het materieel en het laden en lossen.

Verhuisbedrijf Maastricht?
Ik wil het gemak van een Erkend verhuizer!

Erkend verhuizen met Verhuisbedrijf Cargo Care: dat gebeurt vakkundig en voor een eerlijk tarief.

Laat u bellen door onze VerhuisAdviseur voor een op maat gemaakte advies.

pand

Tijdelijke opslag nodig voor uw verhuizing in Maastricht?

De Self Storage units van Cargo Care bevinden zich dichtbij de A73 op industrieterrein Krawinkel in Geleen. Vanuit Beek, Elsloo en Stein zijn ze prima bereikbaar!