Verhuisbedrijf Maastricht

Waarom verhuizen naar Maastricht? Bourgondisch genieten van het leven, de kunst, de rijke historie, het lekkere eten en de bijzondere cultuur. Als u aan Maastricht denkt, dan denkt u waarschijnlijk aan gezelligheid en dat is helemaal terecht! Als u van plan bent om binnenkort te verhuizen naar Maastricht, dan staat Cargo Care als verhuisbedrijf in de regio Maastricht voor u klaar om uw verhuizing tot in de puntjes te regelen. Onze ervaren medewerkers zetten graag nét dat stapje extra tijdens uw verhuizing. Zo kunt u zorgeloos genieten van het verhuizen naar Maastricht! Dankzij ons uitgebreide dienstenpakket is onze verhuisservice in Maastricht geschikt voor iedere soort verhuizing. Of het nu gaat om een kleine verhuizing naar een straat verderop of een verhuizing vanuit de hoogste verdieping van een appartementencomplex, onze verhuizers in Maastricht staan graag voor u klaar.

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Verhuizen naar Maastricht

Dankzij de jarenlange ervaring van Cargo Care weten we dat een verhuizing in iedere situatie anders is. Dat is ook exact de reden waarom we voor iedere verhuizing een persoonlijke aanpak hanteren en u bij ons verhuisbedrijf in Maastricht altijd een persoonlijke adviseur heeft. Uw persoonlijke verhuisadviseur van Cargo Care vormt het vaste aanspreekpunt voor vragen of opmerkingen tijdens de verhuizing van of naar Maastricht. Onze medewerkers zijn zowel gediplomeerd als vakkundig. Als specialisten in het inpakken en transporteren van uw inboedel, gaan onze verhuizers in Maastricht vanzelfsprekend met de uiterste zorgvuldigheid om met uw spullen. Bij Cargo Care staan wij niet voor niets garant voor een betrouwbare en veilige verhuisservice in Maastricht en dat is ook precies de reden waarom uw gehele inboedel bij ons tegen schade verzekerd is tot wel € 100.000,-!

Cargo Care is erkend verhuizer voor uw verhuizing naar Maastricht

De ervaren verhuizers in Maastricht van Cargo Care denken graag met u mee. Wij zijn ons er niet voor niets volledig van bewust dat geen enkele verhuizing in Maastricht hetzelfde is. Als het dus gaat om het verhuizen van uw inboedel, dan bent u bij onze verhuisservice aan het juiste adres. Als erkend verhuisbedrijf in Maastricht nemen wij uw verhuizing namelijk graag gedeeltelijk of zelfs geheel uit handen. Door ons vakmanschap is uw verhuizing bij ons in vertrouwde handen. Bent u dus van plan om te verhuizen van, in of naar Maastricht? Neem dan vrijblijvend contact op met Cargo Care. Samen zullen we bespreken, wat we voor u kunnen betekenen.

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Binnen één dag verhuizen met onze verhuisservice

Dankzij de ervaren verhuisspecialisten van ons verhuisbedrijf in Maastricht is het mogelijk om uw inboedel binnen één dag te verhuizen naar uw nieuwe woning. Dit bespaart natuurlijk een hoop tijd en moeite, waardoor u zich met andere en misschien wel belangrijkere zaken rondom de verhuizing bezig kunt houden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee en voorzien u van vrijblijvend en op maat gemaakt advies.

Mocht het verhuizen van, in of naar Maastricht onverhoopt meer tijd in beslag nemen, dan kunt u bij Cargo Care uw spullen met een gerust hart stallen in één van de self storage lockers van ons beveiligde opslagruimte. Deze lockers zijn overigens 24 uur per dag en zeven dagen per week met een persoonlijke toegangscode te bereiken. Zo heeft u altijd de mogelijk om bij uw spullen te komen. Onze storage lockers zijn dus betrouwbaar en veilig, exact zoals u dat van Cargo Care bent gewend.

Hulpmiddelen voor verhuizen in of naar Maastricht

Maastricht kent veel appartementen, zeker in de dicht bewoonde binnenstad. Bent u trotse eigenaar geworden van een prachtig appartement op de vijfde verdieping in het centrum? Gefeliciteerd! Als u tegen problemen aanloopt met het verhuizen van uw inboedel, helpen we u graag met het verhuizen naar Maastricht door middel van onze verhuisliftservice. Cargo Care is er namelijk voor iedere verhuizing en kan voor iedereen een passende verhuisservice bieden. Uw wensen en behoeften staan bij ons verhuisbedrijf in Maastricht centraal. Daarom verzorgen wij altijd een verhuizing op maat. Op deze manier kunt u zorgeloos genieten van een vlekkeloze verhuizing.

Erkend verhuisbedrijf Maastricht

Naar Maastricht verhuizen is natuurlijk leuk, maar zonder twijfel ook spannend. Lees daarom zeker een keer onze blog met verhuistips. Hierdoor weet u precies wat u kunt verwachten en kunt u zich optimaal voorbereiden op deze vaak roerige periode. Een verhuizing hoeft namelijk helemaal niet in het teken van chaos en stress te staan. Schakel vooral ook de hulp van Cargo Care in, wij ontzorgen al meer dan 10 jaar bij het verhuizen in de regio MaastrichtSittardHeerlenSteinBeekRoermond en Weert. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en doen er alles aan om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Bij Cargo Care kunt u zorgeloos genieten van het verhuizen naar Maastricht!