Verhuisbedrijf Maastricht

Bourgondisch genieten van het leven, de kunst, de rijke historie, het lekkere eten en de bijzondere cultuur… Als u aan Maastricht denkt, dan denkt u waarschijnlijk aan gezelligheid en dat is helemaal terecht! Bent u van plan om binnenkort te verhuizen naar Maastricht? Cargo Care staat als verhuisbedrijf in de regio Maastricht voor u klaar om uw verhuizing tot in de puntjes te regelen. Onze ervaren medewerkers zetten graag nét dat stapje extra tijdens uw verhuizing. Zo kunt u zorgeloos genieten van het verhuizen naar Maastricht!

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Verhuizen naar Maastricht

Door de jarenlange ervaring van Cargo Care weten we dat een verhuizing in iedere situatie anders is. Daarom hanteren we een persoonlijke aanpak voor elke verhuizing. Uw persoonlijke verhuisadviseur vormt het vaste aanspreekpunt voor vragen of opmerkingen tijdens het verhuizen naar Maastricht. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het inpakken en transporteren van uw inboedel. Uiteraard gaan we uiterst zorgvuldig om met uw spullen. Daarom is uw gehele inboedel bij ons verzekerd tegen schade tot wel €100.000. Zo garanderen we onze betrouwbare en veilige service!

Cargo Care is erkend verhuizer

Door onze jarenlange ervaring weten wij dat iedere verhuizing anders is. De ervaren medewerkers van Cargo Care denken graag met u mee als het gaat om het verhuizen van uw inboedel. Als erkend verhuisbedrijf nemen wij uw verhuizing geheel uit handen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel het inpakken als het vervoeren van uw woninginrichting. Door ons vakmanschap is uw verhuizing bij ons in vertrouwde handen.

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Binnen één dag verhuizen met verhuisbedrijf Maastricht

Onze ervaren verhuisspecialisten kunnen uw inboedel binnen één dag verhuizen naar uw nieuwe woning. Dit bespaart natuurlijk een hoop tijd en moeite, zodat u zich bezig kunt houden met andere belangrijke zaken rondom de verhuizing. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. We denken graag met u mee en voorzien u van vrijblijvend advies op maat. Als het verhuizen naar Maastricht om welke reden dan ook toch wat meer tijd in beslag neemt, kunt u uw spullen met een gerust hart stallen in een van onze self storage lockers. Deze lockers zijn dag en nacht bereikbaar met een persoonlijke toegangscode, zodat u altijd bij uw spullen kan. Betrouwbaar en veilig, zoals u dat van Cargo Care bent gewend.

Hulpmiddelen voor verhuizen Maastricht

Maastricht kent veel appartementen, zeker in de drukke binnenstad. Bent u trotse eigenaar geworden van een prachtig appartement op de vijfde verdieping in het centrum? Gefeliciteerd! Als u tegen problemen aanloopt met het verhuizen van uw inboedel, helpen we u graag door middel van onze verhuisliftservice met het verhuizen in Maastricht. Cargo Care is er voor iedere verhuizing en kan altijd een passende service bieden. We denken graag met u mee en zorgen voor een verhuizing op maat, zodat u zorgeloos kunt genieten van het verhuizen naar Maastricht.

Erkend verhuisbedrijf Maastricht

Verhuizen naar Maastricht is natuurlijk leuk, maar zeker ook spannend. Lees onze blog met verhuistips, zodat u weet wat u kunt verwachten in de komende periode en u zich optimaal kunt voorbereiden. Een verhuizing hoeft helemaal niet in het teken van chaos en stress te staan. Schakel de hulp van Cargo Care in, wij ontzorgen al meer dan 10 jaar bij het verhuizen in de regio Maastricht. Wij gaan geen uitdaging uit de weg en doen er alles aan om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Bij Cargo Care kunt u zorgeloos genieten van het verhuizen naar Maastricht!