Loading...
Verhuisbedrijf Parkstad 2018-01-06T15:44:19+00:00

VERHUIST U VAN OF NAAR DE REGIO PARKSTAD?

VRAAG EEN PRIJSOPGAVE AAN

Verhuisbedrijf Parkstad

Verhuisbedrijf Parkstad nodig? Cargo Care verhuizingen uit Geleen is gespecialiseerd in de regio Parkstad.
Verhuist u van of naar Parkstad, of naar een ander adres in de regio Limburg, verhuisbedrijf Cargo Care neemt voor u het zware werk uit handen.

Verhuizen Parkstad, een interessant gebied

Verhuizen in de regio Parkstad, mensen doen het al sinds mensenheugenis. Al lange tijd verhuizen iedere dag mensen van en naar Parkstad: boeren, Romeinen, Spanjaarden en veel later de mijnwerkers uit zuid-Europa en Marokko. De regio zag twee keer een grote piek verhuizingen: toen de werkgelegenheid in de Oostelijke Mijnstreek toenam door de steenkoolwinning en later toen mensen wegverhuisden uit Parkstad, nadat de mijnen werden gesloten. Vervoerden de eerste bewoners hun spullen nog per paardenkar, verhuisbedrijf Cargo Care verhuist al meer dan 10 jaar inboedels met de eigen vloot verhuiswagens.

Waarom Verhuisbedrijf Cargo Care voor verhuizingen in en rond Parkstad?

Verhuizen met Cargo Care biedt veel zekerheden. De zekerheid van gratis verhuisdozen, van goed opgeleid personeel, gespecialiseerd verhuismaterieel en natuurlijk de schadeverzekering van uw te verhuizen goederen. Verhuizen Parkstad, bij verhuisbedrijf Cargo Care is het goed geregeld.

In de regio Parkstad verhuizen is met Cargo Care erg plezierig. De goed opgeleide verhuizers laden uw verhuisdozen en goed beschermde inboedel in één van onze ruim bemeten verhuiswagens. Het verhuisbedrijf rijdt vervolgens naar de nieuwe woning om de meubels en dozen op de door u aangegeven plek weer uit te laden. In no-time is uw huis in de regio Parkstad woon-klaar.

Verhuisbedrijf Parkstad? Cargo Care natuurlijk!

Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★9,8 van 1040 beoordelingenFeedback Company
Contact Informatie

Transport- en Verhuisbedrijf
Cargo Care


Vouersweg 108
6161 AG Geleen

Telefoon: 046-2340001
Email: info@cargo-care.nl

Verhuisbedrijf Parkstad prijsopgave aanvragen:

Natuurlijk wilt u graag vooraf weten wat de uitgaven zijn, als u Cargo Care inschakelt. Gebruik onderstaand formulier en we vertellen u alles over de prijs, opties en mogelijkheden.

Waarvoor wilt u een prijsopgave ontvangen?

Een zending thuis laten bezorgen

Uw zakelijk transport
Laad- en losadres

Laadplaats:


Losplaats:

Uw verhuizing


Handyman Service

Handyman service toevoegen
Met de Handyman Service helpen wij bij montage en demontage tijdens de verhuizing

Uw nieuwe adres


Uw contactgegevens


Uw Bedrijfsgegevens