Verhuisbedrijf Parkstad

Niet gek dat u naar het dynamische Parkstad Limburg wilt verhuizen! Parkstad bestaat uit Beekdaelen, Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Simpelveld en Voerendaal en combineert daarmee de zuidoostelijke Limburgse steden met de omliggende dorpen en natuurgebieden. De groene stadsregio Parkstad kent steeds meer nieuwe natuur en grote dag attracties, verhuizen naar Parkstad is daardoor zeker een goed idee! Cargo Care staat als erkend verhuisbedrijf in parkstad voor u klaar om u bij de verhuizing naar parkstad volledig te ontzorgen.

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Op maat gemaakt verhuizen

Wij snappen dat geen enkele verhuizing hetzelfde is. Door onze 10 jaar ervaring als professionele verhuizers weten wij hoe wij elke klus moeten aanpakken. Wij passen onze aanpak graag aan op uw situatie, wensen én behoeften. Zo bekijken en bespreken wij graag samen vóór de verhuizing hoe wij uw verhuizing en transport in Parkstad het snelste, secuurste en veiligste in orde kunnen maken. Of u nou onze diensten nodig heeft voor een particuliere verhuizing of een zakelijk logistiek vraagstuk, wij kijken graag samen op welke manier wij u kunnen assisteren. Voor iedere opdracht kan ander materiaal nodig zijn om optimale bescherming van uw inboedel te garanderen.

Verhuist u naar een woning op een hogere verdieping? Dan is het niet altijd praktisch of veilig om grotere meubels via een trap te vervoeren. Onze ervaren verhuisprofessionals zetten dan graag onze verhuislift in tijdens het verhuizen in Parkstad. Dit maakt het werk voor ons gemakkelijker en veiliger. Bovendien heeft u het voordeel dat de meubels onbeschadigd en sneller op de juiste plaats staan. Heeft u enige overbruggingstijd tussen de vertrekdatum uit uw oude woning en de intrekdatum in uw nieuwe woning? Dan kunt u uw inboedel veilig opslaan in onze 24/7 beveiligde opslagruimte. Heeft u geen plek meer voor dierbare spullen in uw nieuwe woning, dan kunt u uiteraard ook voor langere tijd gebruik maken van onze opslagruimtes.

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Een verhuislift voor de moeilijkere klussen

Voor een verhuizing naar een hogere verdieping is onze verhuisliftservice heel handig. Met een verhuislift is het namelijk niet meer nodig om onhandige en zware meubels te transporteren door een onpraktisch trappengat. Met een verhuislift zorgt u er daarom niet alleen voor dat de spullen veiliger en sneller in uw nieuwe woning terecht komen, het risico op beschadigingen tijdens de verhuizing naar Parkstad wordt ook verkleind. Onze verhuislift reikt moeiteloos tot woningen op de 9de of zelfs de 10de verdieping.

Maar we zijn ook net zo gemotiveerd om bij een woning op een iets hogere verdieping de meubels een verdieping omhoog te tillen. Wanneer het meubelstuk door een balkondeur of raam past en niet zwaarder is dan het maximale gewicht van 300kg, dan kunnen wij dit makkelijk voor u liften met onze verhuislift. Meubels kunnen wij ook demonteren en monteren zodat zij na het transport weer klaar voor gebruik zijn. Zo kunt u na uw verhuizing direct genieten van uw nieuwe woning! Wilt u hier meer over weten? Bekijk dan even deze pagina.

Tijdelijk uw inboedel opslaan bij het verhuizen naar Parkstad

Als ervaren en kundige verhuisspecialisten kunnen wij uw verhuizing al binnen één dag realiseren. Maar sluit uw intrekdatum niet helemaal aan bij de vertrekdatum, dan kunt u ook veilig en gemakkelijk uw inboedel tijdelijk of langdurig bij ons opslaan. Wanneer het verhuizen naar Parkstad onverhoopt wat langer duurt dan gepland, brengen wij uw spullen graag naar een van onze opslagruimtes. Met een persoonlijke toegangscode is onze opslag 24/7 geopend voor huurders en bovendien constant bewaakt.

Zo kunt u op elk moment van de week bij uw opgeslagen spullen. Er is altijd een geschikte opslagruimte beschikbaar omdat onze ruimtes variëren in grootte van 6m3 tot 60m3. Gaat u van een groter huis naar een kleinere woning, dan kunt u uw spullen ook voor langere tijd opslaan in onze opslagruimtes. Bij een verhuizing naar een seniorenverhuizing of verzorgingstehuis kan dit een perfecte oplossing zijn voor eventuele ruimteproblemen.

Cargo Care: erkend verhuisbedrijf in Parkstad

Als ervaren en professionele verhuizer in Zuid-Limburg en de nabije omgeving zoals Maaseik, Lanaken en Maasmechelen staat Cargo Care voor u klaar bij elke verhuizing. Elk transport of verhuizing naar parkstad is bij Cargo Care in goed handen. Wij zijn pas tevreden als uw verhuizing volledig geregeld is. Vergeleken met concurrenten bieden wij extra services zoals de verhuisliftservice en de mogelijkheid tot het gebruiken van een opslagruimte. Cargo Care waarborgt transparantie, vakmanschap, betrouwbaarheid en klanttevredenheid in haar werk en is daardoor hét verhuisbedrijf in Parkstad.

De verhuizers van Cargo Care hebben inmiddels al 10 jaar ervaring en zijn daardoor zeer kundig in het verhuizen van kleine tot grote objecten. Maar uw inboedel is gedurende de verhuizing naar parkstad zelfs standaard gratis verzekerd tot maar liefst  € 100.000,-. Dit stukje extra service zorgt ervoor dat al vele klanten ons het vertrouwen gaven tijdens hun verhuizing. Op onze website leest u meer over onze kundige verhuizers. Heeft u interesse in onze services? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek of voor andere vragen. Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier, telefonisch of via mail van maandag t/m vrijdag tussen 8:00 en 17:00.