Verhuisbedrijf Roermond

Verhuizen naar de stad aan het water, Roermond! Deze gemeente heeft het allemaal: van winkelen in de binnenstad en genieten van de streekproducten tot varen op de Maas. Bent u van plan om binnenkort te verhuizen naar Roermond? Onze professionele Cargo Care verhuizers staan voor u klaar en maken uw verhuizing een stuk eenvoudiger! Geen zware dozen of meubels tillen, wij regelen de verhuizing tot in de puntjes zodat u zonder zorgen kunt verhuizen in Roermond en omgeving!

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Efficiënt verhuizen naar Roermond

Een soepele en vlotte verhuisdag, dat willen we allemaal wel! Verhuizen is voor velen namelijk geen pretje. Het inpakken en verhuizen, in combinatie met de (logistieke) planning, kan veel stress veroorzaken. Cargo Care is gespecialiseerd in het uitvoeren van efficiënte en snelle verhuizingen. Door middel van onze aanpak kunt u veel tijd besparen tijdens het verhuizen met verhuisbedrijf Roermond, denk bijvoorbeeld aan het monteren of demonteren van uw meubels of het inpakken en verhuizen van de gehele inboedel. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf met vele jaren ervaringen en bieden u de best mogelijke service. Wilt u meer weten over onze werkwijze? U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen om de verschillende mogelijkheden die u bij ons heeft te bespreken.

Gratis en vrijblijvend advies

Hulp bij verhuizen Roermond

Onze bekwame verhuizers nemen al uw werk uit handen en dus ook zwaar meubilair. Het verhuizen van onder andere een kast, tafel of bank kan nog wel eens een uitdaging zijn. Vooral wanneer deze verhuisd moeten worden naar een bepaalde verdieping. Wij bieden vanwege deze reden dan ook een verhuisliftservice aan, deze gaat zelfs tot aan de 10de verdieping! Gaat u verhuizen in Roermond naar een appartement óf uw zware antieke kast moet naar de 2de etage? Verhuisbedrijf Roermond bij Cargo Care kan het allemaal.

Binnen een dag verhuizen van of naar Roermond

U zult het misschien niet verwachten, maar we kunnen uw gehele inboedel binnen één dag verhuizen naar uw nieuwe woning. Wanneer u niet binnen een dag kunt verhuizen bieden wij u de mogelijkheid om uw spullen tijdelijk op te slaan in onze Self Storage Lockers. Uw spullen kunt u middels deze lockers met een gerust hart opslaan, voor een lange of korte periode. Deze lockers zijn dag en nacht beveiligd en u krijgt zelf toegang middels een persoonlijke code. U kunt uiteraard zelf kiezen van welke diensten u gebruik maakt tijdens het verhuizen naar Roermond.

Verhuizen in Roermond en omstreken

Verhuizen in Roermond, Maastricht, Heerlen, Stein of Sittard? Wij zitten op meerdere locaties in Limburg. Bent u benieuwd of we ook bij u in de buurt verhuizen? Neem dan contact met ons op of plan uw verhuizing als de juiste stad er al bij staat. Elke verhuizing is anders, daar weten wij alles van. We gaan daarom van te voren graag met u in gesprek over de verschillende mogelijkheden en opties. Wanneer u besloten heeft gebruik te maken van onze betrouwbare en flexibele service, kunt u direct contact opnemen middels ons contactformulier!