Verhuisbedrijf Sittard

Verhuizen naar Sittard is een goed idee! De stad kent een rijke geschiedenis, want het is immers één van de oudste plaatsen in Nederland. In Sittard is van alles te beleven, van een wandeling in de prachtige natuur tot aan shoppen in een van de vele winkels. Overweegt u om te verhuizen naar Sittard? Cargo Care helpt en ontzorgt u graag op het gebied van uw verhuizing in Sittard! Zo kunt u optimaal genieten van de verhuizing en een geruste start maken aan uw nieuw begin.

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Verhuizen naar Sittard Geleen

Bij Cargo Care begrijpen we als geen ander dat een verhuizing stress met zich mee kan brengen. Daarom zorgen we voor een vast aanspreekpunt, uw eigen verhuisadviseur. Bij uw persoonlijke verhuisadviseur kunt u terecht met al uw vragen, opmerkingen en eventuele zorgen. Iedere verhuizing is anders, daarom spelen wij in op uw persoonlijke situatie. Als erkend verhuisbedrijf in de regio Sittard Geleen regelen we uw verhuizing van A tot Z. We zijn gespecialiseerd in het inpakken en transporteren van uw inboedel, zodat u zorgeloos kunt verhuizen naar de regio Sittard Geleen. Onze ervaren medewerkers zetten graag nét dat stapje extra om uw verhuizing perfect te laten verlopen.

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Verhuisbedrijf regio Sittard Geleen

De verhuisspecialisten van Cargo Care gaan uiterst zorgvuldig met uw spullen om. Daarom is uw verhuizing naar Sittard Geleen bij ons in veilige handen. Om dit te garanderen bent u verzekerd tegen schade tot €100.000. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw verhuizing naar Sittard Geleen aan ons overlaten. Onze gediplomeerde medewerkers verhuizen uw inboedel binnen 1 dag van het oude adres naar het nieuwe adres. Zo ervaart u zo min mogelijk last van de verhuizing en heeft u ook nog eens meer tijd over voor de leuke dingen! We zijn niet voor niets al meer dan 10 jaar úw verhuisbedrijf in de regio Sittard.

Zorgeloos verhuizen naar Sittard

Cargo Care is er voor iedereen. Wij helpen u verhuizen naar de achtste verdieping van een appartement, of naar een luxe vrijstaande woning. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Zijn er extra hulpmiddelen zoals een verhuislift nodig? Geen enkel probleem, u kunt gewoon gebruik maken van onze verhuisliftservice. Hiermee kunnen we uw inboedel eenvoudig naar de bovenste verdieping van een appartementencomplex verhuizen.

Opslag in de regio Sittard Geleen

Wij ontzorgen u volledig op het gebied van uw verhuizing naar de regio Sittard Geleen. Dat betekent dat u ook bij ons terecht kan om uw spullen tijdelijk op te slaan. Met onze self storage lockers staat uw inboedel veilig opgeslagen. De locker is 24/7 toegankelijk met een persoonlijke code. Bij Cargo Care staat een betrouwbare en veilige verhuizing voorop! Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies!