Verhuisbedrijf Sittard

Verhuizen naar Sittard is een goed idee! De stad kent een rijke geschiedenis, want het is immers één van de oudste plaatsen in Nederland. In Sittard is van alles te beleven, van een wandeling in de prachtige natuur tot aan een dagje winkelen in de vele winkels van het bruisende centrum. Overweegt u om te verhuizen naar Sittard? Cargo Care helpt en ontzorgt u graag op het gebied van uw verhuizing in Sittard! Wanneer u bij Cargo Care een verhuizer inhuurt, zullen we u op voorhand voorzien we van alle benodigde informatie. Denk hierbij aan de kosten en de wijze waarop wij u gaan helpen met het verhuizen naar Sittard. Zo kunt u optimaal genieten van de verhuizing en een gezonde start maken aan uw nieuwe begin.

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Verhuizen naar Sittard

Bij Cargo Care begrijpen we als geen ander dat een verhuizing stress met zich mee kan brengen. Daarom zorgen we voor een vast aanspreekpunt, met andere woorden uw persoonlijke verhuisadviseur. Bij uw persoonlijke verhuisadviseur kunt u vervolgens terecht met al uw vragen, opmerkingen en eventuele zorgen. Iedere verhuizing is anders, daarom proberen wij juist in te spelen op uw persoonlijke situatie. Als erkend verhuisbedrijf in de regio Sittard regelen we uw verhuizing daarom van A tot Z. Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het inpakken én transporteren van uw inboedel, is het voor u mogelijk om zorgeloos te verhuizen naar de regio Sittard. Onze ervaren medewerkers zetten graag nét dat stapje extra, om uw verhuizing zonder slag of stoot te laten verlopen.

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Verhuisbedrijf regio Sittard

De verhuisspecialisten van Cargo Care gaan uiterst zorgvuldig met uw spullen om. Hierdoor is uw verhuizing naar Sittard bij ons ongetwijfeld in veilige handen. Om u nog meer gerust te stellen en een extra garantie te bieden, is bij ons uw gehele inboedel tot € 100.000,- verzekerd tegen schade. Zodoende kunt u met een gerust hart uw verhuizing naar Sittard aan ons overlaten. Daarnaast doen wij er natuurlijk ook alles aan om uw verhuizing zo snel mogelijk te laten verlopen.

Daarom kunt u er bij ons vanuit gaan dat uw gehele inboedel binnen één dag van het oude adres naar het nieuwe adres wordt verhuisd dankzij onze gediplomeerde en vakkundige medewerkers. Zo ervaart u zo min mogelijk last van de verhuizing en heeft u ook nog eens meer tijd over voor de leuke dingen! We zijn niet voor niets al meer dan 10 jaar úw verhuisbedrijf in de regio Sittard.

Zorgeloos verhuizen naar Sittard

Cargo Care is er voor iedereen en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Zo helpen we u niet alleen met de verhuizing naar een luxe vrijstaande woning, maar ook met een verhuizing naar de achtste verdieping van een appartement of verzorgingshuis. Zijn er extra hulpmiddelen zoals een verhuislift nodig? Geen enkel probleem, als klant kunt u vrijblijvend gebruikmaken van onze verhuisliftservice. Met een verhuislift kunnen we uw inboedel eenvoudig naar de bovenste verdieping van een appartementencomplex verplaatsen. Dankzij de verhuisdiensten van Cargo Care is een verhuizing van of naar Sittard nog nooit zo eenvoudig geweest. Dat er kosten bij komen kijken, spreekt voor zich: lees hier wat verhuizen eigenlijk kost.

Opslag in de regio Sittard

Zoals we eerder al hebben benoemd, willen we u op het gebied van het verhuizen naar regio Sittard volledig ontzorgen. Dat betekent dus ook dat u bij ons terecht kan, om uw spullen tijdelijk op te slaan in één van onze beveiligde opslagruimtes. U kunt uw spullen in feite zo lang opslaan als u zelf wilt en u heeft te allen tijde toegang tot uw eigen opslagruimte. Onze self storage lockers zijn namelijk 24 uur per dag en zeven dagen in de week toegankelijk met uw persoonlijke toegangscode. Zodoende is uw inboedel veilig opgeslagen dankzij de self storage lockers van Cargo care, want bij Cargo Care staat een betrouwbare en veilige verhuizing op de eerste plaats! Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies!