Verhuisbedrijf Someren

Someren ligt in de stedendriehoek van Weert, Eindhoven en Helmond. Zo heeft Someren veel te bieden. Door de afwisselende bos-, vennen-, en heidegebieden kunt u in Someren heerlijk genieten van de vele wandel- en fietsroutes. Denkt u eraan om te verhuizen naar Someren, dan komt u te wonen in een prachtige Brabantse plattelandsgemeente. Op zoek naar een verhuisbedrijf actief in Someren? Dan bent u bij Cargo Care aan het juiste adres! Verhuizen hoeft niet stressvol te zijn. Wilt u een zorgeloze verhuizing regelen bij een erkende verhuisspecialist? Onze ervaren verhuizers gaan voor u aan de slag om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Zo voelt u zich snel thuis in uw nieuwe woning.

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Zorgeloos verhuizen naar Someren

Uw verhuizing is onze zorg. Met meer dan 10 jaar ervaring bieden wij de meest zorgeloze verhuisservice aan in Someren en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in het inpakken en vervoeren van uw wooninrichting. Van kleine kopjes tot grote kasten, alles wordt met zorg ingepakt en vervoerd. Wij staan garant voor kwaliteit en zijn echte vakspecialisten. Zo ontzorgen wij u van de verhuisstress en kunt u genieten van uw nieuwe omgeving. Wij luisteren naar uw wensen en bekijken zorgvuldig uw behoefte. Hierop baseren wij ons plan van aanpak en spreken wij dit met u door. Zo bent u zelf ook volledig op de hoogte hoe alles zal verlopen en staat u niet voor onaangename verrassingen.

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Erkend verhuisbedrijf actief in Someren

Cargo Care is aangesloten bij de organisatie voor Erkende Verhuizers. Zo hebben wij onze verhuisadviseurs klaarstaan voor u. Voor iedere verhuizing hebben wij een vaste contactpersoon die voor u klaar staat tijdens de gehele verhuizing. Bij deze contactpersoon kunt u terecht voor al uw vragen. Ook zijn wij transparant in onze tarieven en ons plan van aanpak. Zo zijn de zaken makkelijk en snel geregeld en kunnen wij kwaliteit en professionaliteit garanderen. Benieuwd naar wat anderen van ons vinden? Op de site Erkende Verhuizers worden de klantenreviews dagelijks bijgehouden.

Verhuizen binnen één dag

Verhuizen kan heel vermoeiend zijn, vooral als alles snel moet verlopen. Bij Cargo Care begrijpen wij dat, daarom hebben wij een passende aanpak voor iedere verhuizing. Of het nu een verhuizing van een groot huis naar een kleinere woning is of andersom, wij stellen samen een plan van aanpak op en kijken voor de beste uitvoering. Wilt u verhuizen binnen één dag? Dat is geen probleem bij Cargo Care! Wij zorgen dat uw inboedel klaar is voor de verhuizing door deze in te pakken in dozen en de meubels te demonteren. Op het nieuwe adres zorgen wij dat de meubels weer gemonteerd voor u klaarstaan. Zo kunt u meteen beginnen met intrekken.

Bij de verhuizing naar Someren is het bovendien ook mogelijk om van onze verhuisliftservice gebruik te maken. Zo kunnen wij al uw kostbare bezittingen onbeschadigd verhuizen. Ook maakt de lift het mogelijk om meubels in zijn geheel te verhuizen, waar het normaal wel uit elkaar gehaald moet worden. Meubels tot 300kg kunnen met de verhuislift vervoerd worden. Zo zijn wij een stuk sneller en efficiënter en maken wij een verhuizing binnen één dag mogelijk.

Ervaren verhuizers met passende oplossingen

Onze ervaren verhuizers nemen uw werk uit handen. Met het plan van aanpak dat vooraf is besproken gaan onze verhuizers aan de slag met uw verhuizing. Door onze transparantie in onze aanpak en tarieven kunnen wij uw verhuizing naar Someren voor een scherpe prijs realiseren. U krijgt een persoonlijke offerte afgestemd op uw wensen en behoeftes. Geen enkele verhuizing is voor ons te gek, wij gaan graag voor u aan de slag om u zo een prettig mogelijke verhuisservice te bieden!

Opslagruimte wanneer het nodig is

Loopt de verhuizing toch nog even anders dan gepland? Moet u bijvoorbeeld uw oude woning leeg opleveren, maar is u nieuwe woning nog niet klaar? Dan zorgen wij dat al uw spullen veilig en netjes opgeslagen worden in één van onze opslagruimtes. Onze opslagruimtes zijn voorzien van een optimale beveiliging en dat 24/7. Daarnaast kunt u altijd met uw persoonlijke toegangscode bij uw spullen. De opslagruimtes variëren in grootte, waardoor wij altijd een passende ruimte voor u kunnen bieden. Wij brengen uw spullen bij de aangewezen opslagruimte en slaan deze voor u op totdat de verhuizing voltooid kan worden. Zodra wij de verhuizing kunnen voltooien, halen wij de spullen zelf op en leveren wij ze aan het nieuw adres.

Extra service tijdens of na uw verhuizing

Heeft u een aantal klusjes waarbij u een extra handje kunt gebruiken? Of juist een expert op het gebied van laminaat leggen, verlichting monteren of gordijnen ophangen? Dan kunt u gebruik maken van onze handyman service. Onze handyman gaat graag voor uw kleine en grote klusjes aan de slag, denk hierbij aan het ophangen van schilderijen tot het monteren van de gordijnenrails.