Verhuisbedrijf Vaals

Vaals is gelegen in het uiterste zuidoosten van Limburg. Vaals heeft een bijzondere locatie, want het ligt namelijk aan de rijksgrens van Nederland, dichtbij het drielandenpunt met Duitsland en België. Een plek waar u zeker een kijkje wilt nemen. Bent u fan van de natuur? Een dag fietsend of wandelend door de heuvels en de bossen rondom Vaals is een echte aanrader om van de mooie natuur te genieten. Door de heuvels krijgt u het idee alsof u zich bevindt in het buitenland, door de prachtige omgeving.

Vaals heeft ook verrassend veel historie. Er is zelfs een historische stadswandeling die geschikt is voor alle leeftijden om langs alle mooie historie plekken te wandelen. Als u van plan bent om binnenkort te verhuizen naar Vaals, dan staat Cargo Care in de regio Vaals voor u klaar om uw verhuizing tot in de puntjes te regelen. Tijdens uw verhuizing zetten onze jarenlange ervaren medewerkers graag dat éxtra stapje waardoor u zorgeloos kunt genieten tijdens de verhuizing.

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Verhuizen naar Vaals

Heeft u behoefte aan zekerheid tijdens het verhuizen naar Vaals? Dan bent u bij Cargo Care aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat de verhuizing zo soepel mogelijk verloopt. Onze medewerkers gaan namelijk professioneel en transparant te werk, waardoor u op de hoogte bent van het volledige proces van de verhuizing en dus niet voor verrassingen komt te staan. Mocht u vragen of opmerkingen hebben tijdens de verhuizing van en naar Vaals dan kunt u die stellen aan uw persoonlijke verhuisadviseur van Cargo Care. Uw persoonlijke verhuisadviseur is open, transparant en eerlijk. Op deze manier proberen wij de verhuizing nog prettiger te laten verlopen en heeft u altijd een aanspreekpunt waarbij u terecht kan.

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Zorgeloos verhuizen in Vaals

Een verhuizing zorgt vaak voor stress en spanning. Vooral als het de eerste keer is om de inboedel te verhuizen naar een andere plek. Bij Cargo Care hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van kleine en grote verhuizingen. Uw wensen en behoefte staan bij ons verhuisbedrijf in Vaals centraal. Wij verzorgen altijd een verhuizing op maat, zodat u zorgeloos kunt genieten van de verhuizing. Heeft u massieve kasten die mee worden verhuisd en zwaarder zijn dan 300 kg? Dan kunnen wij deze kasten makkelijk voor u liften. Het liften van uw inboedel is verzekerd tegen schade en uiteraard werken we bij Cargo Care ook nog eens hartstikke veilig. Wij werken altijd met het juiste gereedschap en zorgen voor de bescherming van uw inboedel.

Verhuizen binnen 1 dag naar Vaals? Geen probleem!

Een verhuizing die binnen 1 dag geregeld zou zijn, dat is toch te mooi voor woorden? Heeft u de wens om binnen 1 dag verhuisd te zijn naar Vaals? Bij Cargo Care kunnen wij dit voor u regelen. Wij hebben een efficiënte aanpak waardoor we tijdens de verhuizing geen tijd verliezen. Onze gespecialiseerde medewerkers pakken uw inboedel zo nauwkeurig en professioneel mogelijk in om te vervoeren naar en in Vaals. Dit bespaart een hoop tijd en moeite, die wij graag uit uw handen nemen. Zo kunt u zorgeloos genieten van de verhuizing.

Inboedel (tijdelijk) opslaan

Mocht het verhuizen van, in of naar Vaals onverhoopt meer tijd in beslag nemen? Dan kunt u bij Cargo Care uw dierbare spullen stallen in één van de self storage lockers van onze beveiligde opslagruimte. Mocht u hulp nodig hebben bij het indelen van uw locker? Dan kunnen onze ervaren professionals u helpen om zo efficiënt mogelijk uw spullen in te delen. U krijgt een persoonlijke toegangscode die u 24 uur per dag en zeven dagen per week kunt gebruiken om bij uw opgeslagen spullen te komen. Onze self storage lockers zijn betrouwbaar en veilig, precies zoals u dat van Cargo Care gewend bent.

Erkend verhuisbedrijf Vaals

Al meer dan 10 jaar zorgt Cargo Care voor verhuizingen zonder zorgen met onze professionele medewerkers. Cargo Care is aangesloten bij de organisatie voor Erkende verhuizers waarin vakspecialisten in Nederland deel uitmaken. Bij Cargo Care zijn wij pas tevreden als u ook tevreden bent. Onze idealen zijn niet voor niets: transparantie, vakmanschap, betrouwbaarheid en klanttevredenheid. Daarnaast is uw inboedel gedurende de verhuizing standaard gratis verzekerd tegen schade tot maar liefst €100.000! Een verhuizing bij Cargo Care zorgt ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van uw verhuizing van en naar Vaals.

Contact

Gaat u binnenkort verhuizen naar Vaals en heeft u interesse in de zekerheid en service van Cargo Care? Wij weten als geen ander dat niet elke verhuizing hetzelfde is en gaan daarom graag met u in gesprek over uw specifieke verhuissituatie. Ons erkend verhuisbedrijf in regio Vaals zorgt dat de verhuizing tot in de puntjes geregeld is en dat u met uw wensen en behoeften terecht kunt bij uw persoonlijke verhuisadviseur. Neem gerust contact met ons op voor vragen of een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier, telefonisch (046-2340001) of via mail.