Verhuisbedrijf Valkenswaard

Bent u een natuurliefhebber, cultuursnuiver of toch een echte levensgenieter? Valkenswaard heet iedereen een warm welkom en biedt voor ieder wat wils. Naast de rustgevende natuurgebieden zoals Natuurpoort de Malpie en het Leenderbos, kunt u er ook terecht voor het levendige uitgaansleven op de markt van Valkenswaard. We snappen dan ook goed waarom u zo graag wilt verhuizen naar Valkenswaard. Cargo Care staat als erkend verhuisbedrijf in Valkenswaard en omgeving voor u klaar om u volledig te ontlasten bij deze verhuizing. Des te meer tijd heeft u om te genieten van de nieuwe woning, maar ook van de prachtige omgeving.

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Zonder zorgen verhuizen naar Valkenswaard

Op zoek naar een betrouwbaar verhuisbedrijf in Valkenswaard? Door een op maat gemaakte aanpak kunt u zeker zijn van een vlekkeloze verhuizing waarbij wij graag rekening houden met uw situatie, wensen én behoeften, terwijl u zich dan bijvoorbeeld bezig houdt met de “Wij gaan verhuizen”-kaart. Het kan namelijk zijn dat voor iedere verhuizing ander materiaal benodigd is voor optimale bescherming en een vlot verloop. Stel, u verhuist naar de 5e verdieping, dan zorgen onze specialisten voor een verhuislift zodat uw grote meubels ook praktisch en veilig vervoerd worden. De verhuislift kan makkelijk van dienst zijn voor woningen op de 9e of 10e verdieping. Daarnaast kunnen wij ook de meubels demonteren en monteren, zodat ze alsnog door uw balkondeur of raam passen.

Zitten er een aantal dagen tussen uw vertrekdatum van de woning en intrekdatum van de nieuwe woning? Dan wordt uw inboedel naar een 24/7 beveiligde opslagruimte gebracht. Ook als u geen plek meer heeft voor uw dierbare spullen in de nieuwe woning, kunt u deze bij onze opslagruimtes opbergen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn wanneer u besluit te verhuizen naar een seniorenwoning of verzorgingstehuis in Valkenswaard. De self-storage variëren in grootte van 6m3 tot 60m3, waardoor er voor ieder een geschikte ruimte beschikbaar is. Met een persoonlijke toegangscode kunt u de hele dag en week door (24/7) toegang krijgen tot uw eigendom. Zo biedt Cargo Care voor iedere verhuizing adequate service en, indien nodig, de juiste oplossingen.

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Kies voor maximale zekerheid

In de tussentijd kunt u altijd terecht bij uw persoonlijke verhuisadviseur voor vragen of opmerkingen. Wilt u er bijvoorbeeld zeker van zijn dat de verhuizers zorgvuldig omgaan met uw inboedel? Wij ook! Daarom is Cargo Care gespecialiseerd in het inpakken en transporteren van uw spullen en is uw inboedel standaard verzekerd tot een schade van €100.000. Onze garantie voor een betrouwbare en veilige service! Door deze extra zekerheid geven klanten ons al die jaren het vertrouwen in hun verhuizing. Wilt u meer weten over onze gespecialiseerde verhuizers? Lees dan hier verder.

Binnen één dag verhuizen in Valkenswaard

Wilt u het liefst binnen één dag verhuizen? De specialisten van Cargo Care kunnen inderdaad binnen één dag uw inboedel verhuizen naar het nieuwe adres. Zo bespaart u een hoop tijd en moeite én kunt u zich direct thuis voelen. In het geval van zakelijk verhuizen gaat er zo een minimum aan kostbare uren verloren. Wij denken graag mee en voorzien u van vrijblijvend advies op maat. En natuurlijk zijn wij pas tevreden als u dat ook bent! Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden bij uw verhuizing naar Valkenswaard. Ook zijn we telefonisch bereikbaar van maandag tot vrijdag van 08.00 tot 17.00.

Erkend verhuisbedrijf Valkenswaard

Al meer dan 10 jaar zorgt Cargo Care voor verhuizingen zonder zorgen. Of u nu particulier of zakelijk wilt verhuizen in Valkenswaard, Cargo Care gaat de uitdaging met beide handen aan. Wij zijn pas tevreden wanneer u voorzien bent van uw volledig inboedel op het juiste adres. In vergelijking met concurrenten levert Cargo Care extra services zoals de verhuislift of 24/7 beveiligde opslagruimte. De transparantie, betrouwbaarheid en ervaring zorgt al jaren voor een hoge klanttevredenheid.

Daardoor worden wij ook geschaald als vakspecialisten in Nederland die deel uitmaken van de organisatie voor Erkende verhuizers. Bij Cargo Care kunt u zorgeloos genieten van uw verhuizing naar Valkenswaard. Leg uw eigen verhuisplanning maar aan de kant, contacteer uw persoonlijke verhuisadviseur en kies voor een snelle én succesvolle verhuizing naar uw droomhuis.

Contact

Binnenkort verhuizen naar Valkenswaard? En heeft u interesse in de service en zekerheid van Cargo Care? Wij zorgen voor een verhuizing die van A tot Z is geregeld en waarbij u met uw wensen en behoefte terecht kunt bij uw persoonlijke verhuisadviseur. Neem gerust contact met ons op voor vragen of een vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn bereikbaar via ons contactformulier, telefonisch (046-2340001) of via mail.