Verhuisbedrijf Weert

Een compacte centrumstad en prachtige natuurgebieden. Houdt u van winkelen, sporten, cultuur of bent u toch het liefste in de natuur? In de gemeente Weert kan het allemaal, dat is wat de streek zo bijzonder maakt. Wij begrijpen dan ook helemaal, waarom u zo graag wilt verhuizen naar Weert. Cargo Care staat dan als erkend verhuisbedrijf in Weert en omstreken voor u klaar, om u bij de verhuizing volledig te ontzorgen. Zo kunt u direct gaan genieten van uw nieuwe droomhuis!

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Op maat gemaakt verhuizen

Als professionele verhuizers met jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat geen enkele verhuizing hetzelfde is. Wij passen onze verhuisaanpak graag aan op uw situatie, wensen én behoeften. We bekijken voor iedere opdracht welk materiaal nodig is, om optimale bescherming van uw inboedel te garanderen. Verhuist u naar een woning op een hogere verdieping? Dan zetten onze ervaren verhuisprofessionals met plezier onze verhuislift in. Kunt u niet direct uw oude woning verlaten en intrekken in uw nieuwe woning? Dan wordt uw inboedel door onze professionele verhuizers naar een 24/7 beveiligde opslagruimte gebracht. Heeft de verhuizing haast en wilt u binnen één dag verhuizen? Ook dan staan wij met enthousiasme voor u klaar.

Gratis en vrijblijvend advies

De klus klaren met een verhuislift

Met al meer dan 10 jaar ervaring in het vak garanderen wij u een veilige en betrouwbare verhuisliftservice. Onze lift reikt zonder moeite tot de 9de en zelfs 10de verdieping, maar wij liften ook net zo graag vanuit de eerste etage naar beneden. Zo brengen wij uw antieke eikenhoutenbureau en andere spullen veilig in de verhuiswagen, onze opslag en uw nieuwe woning.

Binnen één dag verhuizen in Weert

Als ervaren verhuisspecialisten zijn wij kundig en gemotiveerd genoeg, om uw volledige verhuizing binnen één dag te realiseren. Dit bespaart u tijd en moeite, die u vervolgens in andere belangrijke zaken kunt steken. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien u namelijk graag van een vrijblijvend advies op maat.

Geschikte opslagruimtes bij het verhuizen naar Weert

Wanneer het verhuizen naar Weert onverhoopt wat langer duurt dan gepland, brengen wij uw spullen graag naar één van onze opslagruimtes. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat de nieuwe woning nog niet opgeleverd kan worden, terwijl u wel al uit uw oude woning moet vertrekken. Onze opslagruimtes variëren in grootte van 6m3 tot 60m3, daardoor is er altijd een geschikte ruimte beschikbaar. Daarnaast kunt u met een persoonlijke toegangscode zowel overdag als ’s nachts bij uw spullen komen en zijn de opslagruimtes 24 uur per dag, zeven dagen in de week, beveiligd.

Een erkend verhuisbedrijf in Weert

Bij Cargo Care zijn wij pas tevreden zodra u dat ook bent. Transparantie, vakmanschap, betrouwbaarheid en klanttevredenheid zijn daarom niet voor niets onze idealen. Ieder transport en iedere verhuizing zijn bij onze ervaren én gediplomeerde verhuizers in vertrouwde handen. Uw inboedel is gedurende de verhuizing zelfs standaard gratis verzekerd tegen schade tot maar liefst € 100.000,-! Wilt u bij het verhuizen ook volledig ontzorgt worden? Schakel dan ook hét verhuisbedrijf in Weert en omstreken in. Bij Cargo Care zetten we namelijk graag dat extra stapje, om uw verhuizing tot een zorgeloos succes te maken.