Verhuisfirma Lanaken

Een verhuizing is niet niks. Er komt ontzettend veel bij kijken en het kan de nodige stress opleveren. Onze verhuisfirma nabij Lanaken neemt u graag al dit werk uit handen. Wij beschikken over de juiste mensen én de juiste materialen om uw verhuizing soepel en snel te laten verlopen. Waar u ook naartoe verhuist, onze verhuisfirma nabij Lanaken staat voor u klaar. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Verhuist u naar de bovenste verdieping van een appartementencomplex en is er geen lift beschikbaar? Geen enkel probleem voor onze verhuizers van verhuisbedrijf Lanaken. Met behulp van onze verhuislift brengen wij uw meubels moeiteloos naar uw nieuwe appartement.

Onze verhuisfirma nabij Lanaken staat niet alleen klaar voor particulieren, ook als bedrijf kunt u bij ons aankloppen. Wij verhuizen uw kantoorinboedel snel en veilig naar uw nieuwe kantoorruimte. Maar ook als het gaat om een magazijn of een opslag, helpen wij u graag op weg. Wij zijn uw verlengstuk voor logistieke vraagstukken. Door onze ruime ervaring op het gebied van verhuizingen én onze topmensen die de verhuizingen uitvoeren zijn wij hét verhuisbedrijf van Lanaken en omstreken. Gaat u binnenkort verhuizen en kunt u wel wat hulp gebruiken, neem dan contact met ons op. Wij gaan graag voor u aan de slag en zorgen ervoor dat uw verhuizing vlekkeloos gaat verlopen. 

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Zonder zorgen verhuizen met behulp van ons verhuisbedrijf nabij Lanaken

Een verhuizing is iets waar veel mensen tegenop zien. En dat is niet zo vreemd. Uw hele hebben en houwen inpakken en voorzichtig van de ene locatie naar de andere brengen kan nogal wat kopzorgen opleveren. Grote kasten moeten uit elkaar gehaald worden en breekbare spullen zoals vazen en uw televisie dienen met veel zorgvuldigheid ingepakt te worden. Maar ook de rit naar uw nieuwe woning gaat niet bij iedereen vlekkeloos. Onze verhuisfirma nabij Lanaken ontneemt u graag al deze zorgen. Geen enkele verhuizing is hetzelfde. De ene keer gaat het om een senior die met al zijn kostbare antieke spullen verhuist moet worden. De andere keer verhuizen we een groot gezin inclusief hun aquarium en piano. Wat de situatie ook is, wij hebben er ervaring mee.

Om u nog extra van dienst te zijn, kunt u via onze verhuisfirma nabij Lanaken gebruik maken van een eigen verhuisadviseur. Indien u hier gebruik van wilt maken, dan komt onze adviseur bij u thuis langs en helpt u te bepalen hoe de verhuizing het beste kan verlopen. Ook worden de kosten van de verhuizing helder gemaakt. Dit vinden wij erg belangrijk. Niets is zo vervelend dan achteraf voor nare verrassingen komen te staan als een onduidelijke rekening op de mat van uw nieuwe woning valt. Daarom communiceren wij altijd open, transparant en eerlijk met u. En om u al helemaal een zorgeloos gevoel te geven, krijgt u van ons standaard een goede transportverzekering tot een waarde van € 100.000,-. Dat is de service van Cargo Care, uw verhuisbedrijf nabij Lanaken. 

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Onze verhuizers weten van aanpakken

Geen verhuizing is voor onze verhuizers te groot en geen woning is voor ons onbereikbaar. Denkt u dat uw nieuwe of uw huidige woning een zorgeloze verhuizing vrijwel onmogelijk maakt? Graag gaan wij die uitdaging aan! Onze ervaren verhuizers van verhuisbedrijf Lanaken weten van aanpakken en zorgen ervoor dat al uw spullen veilig op hun nieuwe plek komen te staan. Ook dat grote, antieke, loodzware eiken bureau dat naar de 10e verdieping gebracht moet worden. Onze verhuisfirma nabij Lanaken beschikt over de juiste mensen én middelen om dit zonder problemen voor elkaar te krijgen. Zo kunt u bij ons een verhuislift huren via onze verhuisliftservice. De verhuislift wordt klaar gezet en bediend door een ervaren kracht van ons verhuisbedrijf Lanaken. Onze verhuislift reikt moeiteloos tot de 10e verdieping van een gebouw. Maar ook als u op de eerste verdieping woont en er moeten grote en/of zware spullen verplaatst worden, kunt u uiteraard gebruik maken van onze handige verhuislift. 

Huur een opslagruimte via onze verhuisfirma Lanaken

Behalve uw spullen verhuizen, kunt u ook uw spullen tijdelijk opslaan via onze verhuisfirma nabij Lanaken. Dit kan via onze self storage lockers. Wij beschikken over verschillende groottes aan lockers, zodat er altijd wel een past bij uw wensen. Een self storage locker wordt vaak gebruikt bij verhuizingen. U kunt er tijdelijk spullen veilig opslaan, zodat ze niet onbeheerd achterblijven in een huis waar niemand aanwezig is. Zeker als u zelf uw verhuizing uitvoert, dan kan de verhuizing enkele dagen in beslag nemen. Huurt u een self storage locker via ons verhuisbedrijf nabij Lanaken, dan worden uw opgeslagen spullen 24/7 beveiligd.

Tevens kunnen wij u adviseren welke grootte locker het beste past bij uw situatie. Hoe groter de locker, hoe meer u er voor betaalt. Het is dan wel zo fijn als u niet meer ruimte huurt dan nodig. Dus laat ons uw situatie weten en wij adviseren u graag. U kunt ieder moment van de dag bij uw spullen komen, dus ook om 2.00 uur in de nacht als u dan iets nodig heeft. U kunt het gebouw en uw locker altijd bereiken door een persoonlijk code die u krijgt. Een locker huren via onze verhuisfirma nabij Lanaken betekent dus altijd toegang tot uw spullen én 27/7 beveiliging zodat uw spullen gegarandeerd veilig staan.

Cargo Care: hét verhuisbedrijf van Lanaken en omstreken

Cargo Care is hét verhuisbedrijf van Lanaken, Maaseik, Maasmechelen en omstreken. Wij luisteren naar uw wensen en staan voor u klaar. Wat uw situatie ook is en hoe onmogelijk het ook lijkt, wij helpen u graag op weg naar een zorgeloze verhuizing. Met meer dan 10 jaar ervaring hebben wij een prachtig verhuisbedrijf nabij Lanaken opgebouwd waar wij bijzonder trots op zijn. Talloze mensen hebben wij mogen helpen en hun spullen veilig naar hun nieuwe woning weten te brengen. Van piano’s tot koelkasten, niets is voor ons te veel. Wilt u ook een zorgeloze verhuizing? Kies dan voor Cargo Care, uw verhuisbedrijf nabij Lanaken. Heeft u nog vragen voor ons of wilt u ons inhuren voor uw verhuizing? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag met een eerlijk en deskundig advies.