Verhuisfirma Maaseik

Laat onze verhuisfirma nabij Maaseik al uw zorgen omtrent verhuizen wegnemen. Verhuizen doen de meeste mensen niet heel vaak in hun leven, maar toch kent iedereen wel de stress en kopzorgen die erbij komen kijken. Verhuizen is namelijk meer dan alleen spullen verplaatsen. Dat begrijpen wij als geen ander. Er komen vaak ook veel emoties kijken bij een verhuizing. U verlaat een woning die u wellicht tientallen jaren uw thuis heeft mogen noemen. Uw huis staat vol met herinneringen en spullen die u verzameld heeft. Misschien wel veel breekbare spullen, zoals een kostbare verzameling antieke beeldjes. Wij begrijpen dat dit niet ‘zomaar’ een verhuizing is. En daar houden wij rekening mee. Onze verhuizers van verhuisfirma Maaseik gaan altijd zorgvuldig met uw spullen om en zorgen ervoor dat alles veilig bij uw nieuwe woning aankomt.

Zelfs het inpakken van uw spullen kunt u met een gerust hart overlaten aan onze vakmensen. Onze verhuizers hebben hart voor de zaak en dat zult u merken. Met een glimlach staan we op de afgesproken tijd voor uw deur en voor u het weet hebben ze uw spullen goed ingepakt naar uw nieuwe woning gebracht. Natuurlijk doen we er alles aan om uw spullen zonder enige beschadiging te verhuizen. Toch begrijpen wij dat u wellicht niet helemaal gerust bent. Daarom biedt Cargo Care u standaard een goede transportverzekering tot een waarde van € 100.000,- aan. Daarmee hopen wij u wat zorgen te ontnemen en ons het vertrouwen te geven dat wij te allen tijde voorzichtig met uw spullen omgaan. Heeft u hier vragen over? Of wilt u onze verhuisfirma nabij Maaseik inhuren voor uw aankomende verhuizing? Neem dan gerust contact met ons op. Wij gaan kijken wat we voor u kunnen betekenen. 

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Zorgeloos verhuizen met ons verhuisbedrijf nabij Maaseik

In een verhuizing gaat altijd veel meer tijd zitten dan men denkt. Ook lijkt u tijdens een verhuizing ineens over veel meer spullen te beschikken dan voorheen. Veel mensen verkijken zich dan ook op de hoeveelheid werk en tijd die er in een verhuizing gaat zitten. Mede hierdoor schiet de stress naarmate de verhuisdatum nadert omhoog. Kasten moeten gedemonteerd worden, breekbare spullen moeten voorzichtig ingepakt worden en hoe gaan we die piano verhuizen? Allemaal zaken waar mensen tegenaan lopen. Onze verhuizers van ons verhuisbedrijf nabij Maaseik weten precies hoe ze dit moeten aanpakken.

Om de rust te bewaren kunt u onze verhuisadviseur inschakelen. U krijgt bij ons een vast contactpersoon die precies op de hoogte is van uw situatie en uw wensen. Deze service bieden wij aan omdat geen enkele verhuizing hetzelfde is. Het ene gezin beschikt over een groot zeeaquarium dat verplaatst moet worden, een ander beschikt over een loodzwaar antieke bureau dat van een bovenverdieping naar beneden gehaald moet worden. Onze verhuisadviseur bekijkt samen met u uw situatie en brengt alles in kaart. Ook zal hij of zij de precieze kosten met u doornemen, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Onze verhuisfirma nabij Maaseik staat namelijk voor transparantie, openheid en eerlijkheid. Dat vinden wij belangrijk in de communicatie naar u. En daar kunt u ook op vertrouwen wanneer u ons verhuisbedrijf Maaseik inschakelt voor uw verhuizing. 

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Opslagruimte nodig? Huur er een via ons verhuisbedrijf Maaseik

U kunt bij ons verhuisbedrijf nabij Maaseik niet alleen terecht voor verhuizingen, ook als u op zoek bent naar (tijdelijke) opslagruimte dan bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu binnenkort een feestje geeft en uw meubels staan in de weg, of u gaat verhuizen en wilt geen kostbare spullen in een leegstaand huis achter laten, een opslagruimte biedt dan de oplossing. Deze self storage lockers bieden wij in allerlei formaten aan. U betaalt per kuub, dus hoe groter uw ruimte hoe meer u betaalt.

Het is natuurlijk zonde als u een te grote ruimte huurt voor uw spullen. Daarom kunt u voor advies altijd terecht bij onze verhuisfirma nabij Maaseik. Zij kunnen u adviseren zodat u nooit te veel betaalt voor uw opslagruimte. Het voordeel van een locker huren bij ons verhuisbedrijf nabij Maaseik is dat uw spullen 24 uur per dag en 7 dagen per week bewaakt worden. Door middel van een persoonlijke code kunt u op ieder moment van de dag bij uw spullen. U hoeft dus niet te wachten op bepaalde openingstijden om bij uw eigen spullen te komen. Huur uw opslagruimte via ons verhuisbedrijf nabij Maaseik en ben verzekerd van een veilige en flexibele opslagplek. 

Geen enkele uitdaging gaan wij uit de weg

Wat uw (woon)situatie ook is, wij kunnen het aan. Geen enkele uitdaging is te veel voor ons en wij pakken het dan ook met beide handen aan. Dus ook dat loodzware antieke bureau dat op de bovenverdieping staat, is voor ons geen enkel probleem. Door middel van onze verhuisliftservice kunnen wij dit bureau moeiteloos verhuizen en weer neerzetten op zijn nieuwe plek. Ook als die nieuwe plek de 10e verdieping van een flatgebouw is. Laat dat maar aan onze vakmensen over! Een verhuislift huren kan gemakkelijk bij ons verhuisbedrijf nabij Maaseik. De lift wordt bediend door een ervaren kracht van onze firma. Dus maakt u zich geen zorgen over zware of grote meubels, wij kunnen de uitdaging aan! 

Cargo Care: uw verhuisfirma van Maaseik en omstreken

Wij luisteren naar uw wensen en bekijken uw situatie. Dat onderscheidt ons verhuisbedrijf nabij Maaseik van anderen. Ook krijgt u van ons gratis stevige verhuisdozen te leen zodat u zeker weet dat u over voldoende en goede kwaliteit dozen beschikt. Wilt u ons verhuisbedrijf nabij Maaseik inschakelen voor uw aankomende verhuizing? Of heeft u nog vragen voor ons? Aarzel dan niet om contact op te nemen, want wij zijn tevens actief in Lanaken en Maasmechelen. Wij staan voor u klaar met een eerlijk en deskundig advies.