Verhuislift huren

Om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen bieden wij een verhuisliftservice aan. Doordat wij beschikken over verschillende liften, kunnen wij op vrijwel iedere locatie eenvoudig uw inboedel naar boven transporteren. Zo kunnen wij moeiteloos reiken tot bovenste verdieping van een appartementencomplex. Wij gaan geen uitdaging uit de weg.

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Geen zorgen bij een verhuizing

Meubels verplaatsen of verhuizen? Cargo Cargo heeft een verhuislift te huur!

Onze verhuislift wordt bediend door onze ervaren verhuis professionals. Zij kunnen ook zorgen voor de verdere verhuizing en regelen dat uw spullen veilig in de verhuiswagen, onze opslag of uw nieuwe woning terecht komen.
Onze verhuislift reikt moeiteloos tot de 9e of zelfs 10e verdieping. Maar we zijn net zo gemotiveerd om vanuit de eerste etage naar beneden te liften. U kunt ook een verhuis lift huren voor zijn draagvermogen in plaats van de hoogte. De verhuislift kan namelijk tot wel 300 kilo aan. We verhuizen uw spullen zo vanuit het raam via de lift naar beneden en in één weg door de verhuiswagen in. Wel zo snel en gemakkelijk!

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Wat kunt u verhuizen?

U kunt het zo gek niet bedenken wat we allemaal verhuisd hebben met de verhuis lift van Cargo Care; piano’s, badkamer meubilair, kozijnen, banken, massieve kasten, ga zo maar door! Wanneer het artikel door een raam of balkondeur past en niet zwaarder is dan het afgesproken gewicht dan kunnen wij dit makkelijk voor u liften.

Verhuislift huren in Maastricht, Beek, Sittard-Geleen, Stein, Heerlen, Hoensbroek of Kerkrade? Het kan allemaal! Ze zijn zowel beschikbaar voor particulieren verhuizing als voor bedrijfsverhuizingen. De minimale huurtijd is vastgesteld op 2 uur, daarna betaalt u per uur. Wanneer u ons contactformulier invult kunnen wij aan de hand van uw gegevens al een indicatie geven hoe lang wij denken nodig te hebben. U weet dus vooraf wat u moet betalen. Bij verhuisbedrijf Cargo Care bieden ze een verhuislift te huur aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Verhuislift huren?

Bij Cargo Care weten we door jarenlange ervaring dat elke verhuizing anders is. Daarom gaan we graag met u in gesprek over uw specifieke verhuissituatie. Onze professionele verhuizers passen hier gemakkelijk hun aanpak op aan. We werken altijd met het juiste gereedschap en dragen zorg voor de bescherming van uw vracht. Doordat Cargo Care een verhuislift te huur aanbied, wordt u sneller geholpen met uw verhuizing. Zit er enige tijd tussen het verlaten van uw oude woning en het betreden van uw nieuwe woning? Dan slaan onze professionele verhuizers uw inboedel graag op in onze opslagruimte in Geleen, waar deze 24 uur beveiligd is.

Wat kunt u verhuizen?

Elke situatie is anders. Dit betekent dat elke actie anders is. Bij Cargo Care begrijpen we dit en zullen we inspelen op uw individuele omstandigheden. Daarom hebben we voor ieder wat wils, of je nu op een grote boerderij gaat wonen of in een appartement op de 7e verdieping. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en streven ernaar om de last voor iedereen op het gebied van verhuizen te verlichten! Maak daarom gebruik van onze verhuisliftservice. Door een verhuislift te huren weet u zeker dat uw waardevolle spullen in goede staat, snel en soepel bij de verhuiswagen of in de woning terecht komen. Onze verhuislift reikt zelfs tot de 9e of 10e verdieping en kan meubels tot maar liefst 300kg dragen.

Cargo Care opereert op een persoonlijke, transparante en betrouwbare manier. Voor al haar klanten! Laat uw gegevens dus vandaag nog achter in ons contactformulier, of bel naar 046 2340001 om een afspraak te maken voor uw eigen, op maat gemaakte advies en persoonlijke offerte.