Verhuisliftservice

Al meer dan 10 jaar úw verhuisbedrijf in Limburg!

U woont in een appartement op de 4de, 6de of misschien wel 10de verdieping en wilt gaan verhuizen. Of woont u misschien wel in een huis maar heeft u een groot én zwaar eiken bureau op de eerste verdieping staan die naar beneden moet? In dit soort gevallen is het een goed idee om een verhuislift te huren. Om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen bieden wij bij Cargo Care een verhuisliftservice aan!

Verhuislift huren bij Cargo Care

De verhuislift van Cargo Care wordt bediend door onze ervaren verhuisprofessionals. Zij zorgen ook voor de verdere verhuizing en regelen dat uw spullen veilig in de verhuiswagen, onze opslag of uw nieuwe woning terecht komen. Onze verhuislift reikt moeiteloos tot de 9de of zelfs de 10de verdieping. Maar we zijn ook net zo gemotiveerd om vanuit de eerste etage naar beneden te liften. Met al meer dan 10 jaar ervaring als erkend verhuizer kunnen wij een veilige verhuisliftservice garanderen.

Naast het huren van een verhuislift, een extra handje nodig?

Ook voor het verhuizen van zware spullen staat Cargo Care altijd voor u klaar. Onze verhuizers helpen u graag om uw spullen veilig en efficiënt te verplaatsen!

Plan direct uw verhuizing

Uw inboedel verhuizen met Cargo Care

U kunt het zo gek niet bedenken wat we allemaal verhuisd hebben met de verhuis lift van Cargo Care; piano’s, badkamer meubilair, kozijnen, banken, massieve kasten, ga zo maar door! Wanneer het artikel door een raam of balkondeur past en niet zwaarder is dan het afgesproken gewicht (max. 300kg), dan kunnen wij dit makkelijk voor u liften.

Specialist in Zuid-Limburg voor verhuisliften en verhuizingen

Bij Cargo Care weten we door jarenlange ervaring dat elke verhuizing anders is. Daarom gaan we graag met u in gesprek over uw specifieke verhuissituatie. Onze professionele verhuizers passen hier gemakkelijk hun aanpak op aan. We werken altijd met het juiste gereedschap en dragen zorg voor de bescherming van uw vracht. Zit er enige tijd tussen het verlaten van uw oude woning en het betreden van uw nieuwe woning? Dan slaan onze professionele verhuizers uw inboedel graag op in onze opslagruimte in Geleen, waar deze 24 uur beveiligd is.

Laat uw gegevens achter in ons formulier, of bel 046-23 40 001 om een afspraak te maken voor uw eigen, op maat gemaakte advies en persoonlijke offerte.

Meer weten? Neem contact op