Verhuisliftservice

Al meer dan 10 jaar úw verhuisbedrijf in Limburg!

U woont in een appartement op de 4de, 6de of misschien wel 10de verdieping en wilt gaan verhuizen. Of woont u misschien wel in een huis maar heeft u een groot én zwaar eiken bureau op de eerste verdieping staan die naar beneden moet? In dit soort gevallen is het een goed idee om een verhuislift te huren. Ook voor zakelijke verhuizingen is Cargo Care de beste keuze. Om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen bieden wij bij Cargo Care een verhuislift service aan!

Verhuislift huren bij Cargo Care

De verhuislift van Cargo Care wordt bediend door onze ervaren verhuisprofessionals. Zij zorgen ook voor de verdere verhuizing en regelen dat uw spullen veilig in de verhuiswagen, onze opslag of uw nieuwe woning terecht komen. Onze verhuislift reikt moeiteloos tot de 9de of zelfs de 10de verdieping. Maar we zijn ook net zo gemotiveerd om vanuit de eerste etage naar beneden te liften. Met al meer dan 10 jaar ervaring als erkend verhuizer in de regio Sittard-Geleen en omstreken kunnen wij een veilige verhuislift service garanderen.

Naast het huren van een verhuislift, een extra handje nodig?

Ook voor het verhuizen van zware spullen staat Cargo Care altijd voor u klaar. Onze verhuizers helpen u graag om uw spullen veilig en efficiënt te verplaatsen!

Plan direct uw verhuizing

Uw inboedel verhuizen met Cargo Care

U kunt het zo gek niet bedenken wat we allemaal verhuisd hebben met de verhuis lift van Cargo Care; piano’s, badkamer meubilair, kozijnen, banken, massieve kasten, ga zo maar door! Wanneer het artikel door een raam of balkondeur past en niet zwaarder is dan het afgesproken gewicht (max. 300kg), dan kunnen wij dit makkelijk voor u liften. Voor de verhuizing kunnen wij uw meubels demonteren en inpakken. In de nieuwe woning kunnen wij deze dan weer voor u uitpakken en opnieuw in elkaar zetten. Een verhuizing met Cargo Care is ook nog eens hartstikke veilig. Tijdens uw verhuizing met onze verhuislift service is uw inboedel verzekerd tegen schade. Wij zorgen dus niet alleen voor ervaren en geschoolde verhuizers, maar ook voor dat extra beetje bescherming van uw kostbare spullen en inventaris.

Cargo Care verhuislift service zakelijk

Niet alleen voor het verhuizen van particuliere woningen is Cargo Care de beste keuze. Cargo Care huurt u ook in voor al uw logistieke zakelijke vraagstukken. Cargo Care verzorgt naast het verhuizen van bedrijfspanden met de verhuisliftservice ook het transporteren van goederen, pakketten en los verpakte producten op pallets. Net zoals onze particuliere self storage mogelijkheid, hebben wij ook een archief en pallet opslag voor 100 pallets. Neem gerust contact met ons op voor verdere vragen over de mogelijkheden tot zakelijk verhuizen en distributievervoer met behulp van Cargo Care.

Meer weten? Neem contact op

Specialist in Zuid-Limburg voor verhuisliften en verhuizingen

Bij Cargo Care weten we door jarenlange ervaring dat elke verhuizing anders is. Daarom gaan we graag met u in gesprek over uw specifieke verhuissituatie. Omdat geen woonsituatie hetzelfde is en iedereen z’n eigen gevoel heeft bij wat prettig is, luisteren wij graag naar uw wensen en behoeften. Onze professionele verhuizers passen hier gemakkelijk hun aanpak op aan. Tijdens de verhuizing met Cargo Care heeft u bij ons één vast, persoonlijke contactpersoon. Zo zorgen wij dat uw verhuizing soepel en aangenaam verloopt en het plan van aanpak voor beide partijen duidelijk is. Kunnen we iets nóg beter doen? Dan horen wij dat graag. We zijn pas tevreden als u dat bent! Transparantie, vakmanschap, betrouwbaarheid en klanttevredenheid staan bij ons op nummer 1.

We werken altijd met het juiste gereedschap en dragen zorg voor de bescherming van uw vracht. Zit er enige tijd tussen het verlaten van uw oude woning en het betreden van uw nieuwe woning? Dan slaan onze professionele verhuizers uw inboedel graag op in onze opslagruimte in Geleen, waar deze 24 uur beveiligd is.

Meer over Cargo Care

Onze verhuizers hebben meer dan 10 jaar ervaren in het succesvol voltooien van particuliere en zakelijke verhuizingen. Door onze transparantie, betrouwbaarheid en ervaring zijn wij in staat een hoge klanttevredenheid te realiseren. Als echte vakspecialisten zijn wij aangesloten bij de organisatie voor Erkende Verhuizers. Wij voldoen bovendien aan de kwaliteitseisen van de Nationale en Internationale Wegvervoer Organisatie (NIWO) en hebben daarmee een vergunning voor het transporteren van goederen in Nederland. Bent u helemaal overtuigd van onze kwaliteiten en betrouwbaarheid? Neem dan gerust contact met ons op voor een adviesgesprek of het direct inhuren van onze diensten. Plan vandaag nog uw afspraak met ons en neem contact op via een van de contactmogelijkheden. Laat uw gegevens achter in ons contactformulier, of bel 046-23 40 001 om een afspraak te maken voor uw eigen, op maat gemaakte advies en persoonlijke offerte.

Uw verhuizing, onze zorg!

Al meer dan 10 jaar úw verhuisbedrijf in Limburg! Cargo Care uit Geleen weet zich te onderscheiden als dé specialist in erkende verhuizingen in Maastricht en de nabije omgeving.

Meer weten? Neem contact op