Verhuistips van Cargo Care

Chaos en stress… Dit zouden zomaar twee woorden kunnen zijn die bij u naar boven komen als u denkt aan verhuizen. Maar wie zegt dat verhuizen een negatieve en stressvolle ervaring moet zijn? Bij Cargo Care nemen wij uw verhuizing graag uit handen. Wij zijn een erkend verhuisbedrijf dat is gespecialiseerd in het inpakken en vervoeren van uw inboedel. In deze blog geven we u enkele verhuis tips om uw verhuizing zo soepel en ontspannen mogelijk te laten verlopen.

10 jaar ervaring in het vak

Geen zorgen bij een verhuizing

Snel en vakkundig resultaat

Verhuis tips van Cargo Care: een goed begin is het halve werk

Een van de eerste verhuistips van Cargo Care is om ervoor te zorgen dat u goed voorbereid te werk gaat. Een verhuizing neemt veel tijd, energie en moeite in beslag. Los van het fysieke werk zijn er namelijk veel dingen waar u aan moet denken. Dit kan voor onrust in uw gedachten zorgen. Het is dus van belang om uzelf goed voor te bereiden. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld een planning te maken. Met een planning creëert u overzicht, waardoor u weet wat er allemaal gedaan moet worden en binnen welk tijdsbestek dit moet gebeuren.

Gratis en vrijblijvend verhuisadvies

Klaarmaken voor transport

Bij sommige spullen is enige voorbereiding noodzakelijk om het transport veilig te laten verlopen. Denk er bijvoorbeeld aan om een koelkast een dag voor de verhuizing uit te zetten. Daarnaast kunt u allerlei verschillende meubels, zoals uw bank, ook klaarmaken voor het transport. Haal de meubels zo veel mogelijk uit elkaar en pak ze goed in met folie. Zo worden de meubels extra beschermd tijdens het transport.

Verhuistips over hulpmiddelen

Een van de andere verhuistips is om van tevoren te bedenken of u hulpmiddelen zoals een verhuislift nodig heeft. Bij Cargo Care ontzorgen wij u volledig op het gebied van verhuizen, daarom kunt u bij ons een verhuislift huren. Daarnaast kan het voorkomen dat u tijdelijk uw spullen ergens op moet slaan. U kunt dan bij Cargo Care een opslagruimte huren, waar u 24/7 bij uw spullen kan. Zo kunt u écht in alle rust verhuizen.

Verhuistip: sorteren

Als u uw spullen zelf gaat inpakken, is het handig om alle spullen die bij elkaar horen ook daadwerkelijk bij elkaar te bewaren. Door alles wat bij elkaar hoort in één doos te stoppen, creëert u overzicht waardoor u alles een stuk sneller kan vinden. Dit is wel zo handig als u iets nodig heeft op het nieuwe adres. Zorg er daarnaast voor dat het duidelijk staat aangegeven op welke plek breekbare of brandbare spullen zich bevinden. Dit draagt bij aan een veilige verhuizing.
Wij hopen dat deze tips over verhuizen u op weg hebben geholpen. Wilt u meer verhuistips? Lees dan ook zeker eens onze inpaktips, of neem eens een kijkje in onze checklist voor een verhuizing. Schroom niet om vrijblijvend contact met onze ervaren verhuisadviseurs op te nemen. Wij staan graag voor u klaar!