Verhuizen naar Frankrijk

Bent u van plan om te verhuizen naar Frankrijk en zoekt u nog een geschikt verhuisbedrijf om al uw zorgen uit handen te nemen? Wij van Cargo Care begrijpen als geen ander dat naar Frankrijk verhuizen een stressvolle ervaring kan zijn. Daarom staan wij voor u klaar om de dag tot in de puntjes voor u te verzorgen zodat u in alle rust de dag kunt beleven. Samen met u stemmen we af wat er deze dag van ons verwacht wordt, op deze manier heeft u geen omkijken meer en kunt u gaan genieten van het verhuizen naar Frankrijk. Onze ervaren medewerkers begrijpen heel goed dat iedere verhuizing anders is, zeker wanneer het om een buitenlandse verhuizing gaat. Doordat wij gespecialiseerd zijn in zowel het inpakken als het verhuizen van uw inboedel, nemen wij graag uw verhuizing geheel uit handen. Vertrouw op Cargo Care als hét verhuisbedrijf naar Frankrijk!

Uw verhuizing naar Frankrijk op maat

Wanneer u kiest om te verhuizen naar het land van kaas, wijn, de zon en de rust, biedt Cargo Care uitstekende verhuisservice aan om u alvast te laten wennen aan het rustige leven in Frankrijk. Of u er nu voor kiest om te verhuizen naar Zuid-Frankrijk en aan de Côte d’Azur te gaan wonen, of richting de prachtige wijnstreken in de Bourgogne gaat verhuizen; met onze service heeft u naar de verhuisdag geen omkijken meer.

Plan direct uw verhuizing

Wij helpen u graag van het begin tot aan het eind. Hoe zit dit uit?

Zodra u kiest voor Cargo Care als uw verhuisbedrijf naar Frankrijk, neemt onze verhuisadviseur contact met u op. Door de jarenlange ervaring in deze wereld, weet hij/zij als geen ander dat elke verhuizing uniek is. De één verhuist met de complete kinderkamer, de ander met zijn of haar antieke inboedel. De verhuisadviseur wordt uw vaste en persoonlijke contactpersoon tijdens het gehele verhuistraject. Voorziet u problemen of heeft u de nodige zorgen vooraf? De verhuisadviseur zorgt ervoor dat deze problemen tijdig worden opgelost.

Nadat de mogelijkheden en wensen zijn besproken met de verhuisadviseur, kunnen wij samen de verhuizing inplannen. Voordat de grote verhuizing naar Frankrijk gaat plaatsvinden, leveren wij u gratis verhuisdozen te leen aan. Wanneer de dag van de verhuizing is aangebroken staan wij op het afgesproken tijdstip klaar om uw spullen in te laden. Wij bieden ook een verhuisliftservice aan, om zo u spullen vanuit de slaapkamer of hogere verdieping eenvoudig naar beneden te krijgen. Zodra uw inboedel netjes en zorgvuldig is ingeladen, begint onze tocht naar uw nieuwe bestemming in Frankrijk. Als Cargo Care de opdracht heeft uitgevoerd, kunt u ontspannen beginnen met het uitpakken van uw spullen, hierna komen wij de gebruikte leen-verhuisdozen weer ophalen.

Self storage service

Neemt u eerder afscheid van uw huidige woning en is de nieuwe woning in Frankrijk nog niet klaar om in te trekken? Dan hebben wij voor u de oplossing om uw inboedel tijdelijk en voordelig op te slaan. Naar Frankrijk verhuizen is een proces waarbij een zorgvuldige planning belangrijk is. Het kan wel eens gebeuren dat u niet op dezelfde dag kan intrekken in uw nieuwe woning dan dat u uit uw oude woning gaat vertrekken. Als u een tijdelijke woning heeft om deze tijd te overbruggen, hoeft u dankzij onze self storage service niet uw gehele inboedel twee keer in- en uit te pakken. De opslagruimte is ontzettend veelzijdig. Cargo Care biedt lockers aan in verschillende groottes waardoor vrijwel elke inboedel geschikt is voor self storage. De ruimtes worden continu bewaakt en zijn 24 uur per dag bereikbaar, hierdoor kunt u te allen tijde bij uw eigen spullen terecht.
Op de dag van de verhuizing naar Frankrijk laden wij de spullen vanuit de opslag weer in onze verhuiswagens en zetten we koers naar Frankrijk.

Self storage service

Cargo Care staat voor elke klus voor u klaar!

Cargo Care is niet alleen hét verhuisbedrijf naar Frankrijk, wij bieden alle soorten verhuizingen op maat aan. Door gebruik te maken van onze verhuisadviseurs, verhuis-checklist, gratis verhuisdozen en de verhuisliftservice, wordt uw verhuizing naar Frankrijk een fluitje van een cent.

Bent u meer een ‘Costa del Sol’ persoon dan een ‘Côte d’Azur’ persoon? Wij verzorgen ook complete verhuizingen naar Spanje! Net als bij het verhuizen naar Zuid-Frankrijk wordt deze dag compleet voor u verzorgd, zodat u geen omkijken heeft naar de verhuizing.

Gaat u of een naaste van u verhuizen naar een verpleeg- of verzorgingshuis? Ook dan staan onze ervaren verhuizers van Cargo Care voor u klaar om deze dag te verzorgen. De verhuizing naar een verpleeghuis brengt natuurlijk veel emoties met zich mee, waardoor de verhuizing een lastige dag kan worden. Onze verhuisprofessionals zijn getraind om u van zoveel mogelijk stress te verlichten.

Bent u benieuwd wat Cargo Care nog meer voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij bespreken graag met u samen de mogelijkheden. Wij staan voor u klaar om al uw verhuiszorgen uit handen te nemen!