NieuwsCargocare homepage image

Gefeliciteerd met je eerste huis! Wat een spannende periode breekt er aan. Waar moet je nu overal aan denken, bij het verhuizen naar je eerste huis?

Het vinden van je eerste huis is natuurlijk al een heel gebeuren met veel geregel geweest. Daarom is het nu tijd om een aantal zaken even voor jezelf op een rijtje te zetten.

Geef je verhuizing door aan nutsbedrijven en verzekeringen.

  • Meld je als eerste aan bij een energieleverancier, het waterbedrijf Limburg en een tv/internetaanbieder. Vergeet ook niet de meterstanden op te schrijven en deze door te geven.
  • Wat vaak vergeten word is het afsluiten van benodigde verzekeringen, denk hierbij aan een opstal- / inboedelverzekering . Ook een overlijdensrisico- en rechtsbijstandsverzekering zijn zéker geen overbodige luxe.

Je eigen huis is leuk: zelf je inrichting en decoratie kiezen!

Na de noodzakelijke bezigheden, Kun je het beste daarna beginnen met het aanpassen van wanden en vloeren: vaak zijn er zaken die tijdig besteld moeten worden. Als je het schilder- of behangwerk uit wilt besteden aan een vakman, moet je er rekening mee houden dat je hiervoor ruim op tijd een afspraak moet inplannen.

Wil je nog ruimtes verbouwen dan is het vaak het handigst om dit te doen voor je echt in je eerste huis gaat wonen. Als je gaat verbouwen als je al ingetrokken bent zorgt dit namelijk voor een hoop hinder.

Het inrichten van je eerste huis is natuurlijk het leukst. Waarschijnlijk heb je al dingen die je zeker weten mee gaat nemen. Er zullen ook zeker spullen gekocht of besteld moeten worden. Tijdens de bezichtiging van je woning zag je het interieur waarschijnlijk al helemaal voor je! Deze dromen kun je nu eindelijk waar maken.

Verhuizen naar je nieuwe thuis met een Erkend Verhuizer

De grote dag: je gaat verhuizen en neemt eindelijk je intrek in je eerste -nieuwe- huis. Weet je al wie er allemaal gaan helpen? Bij een kleine verhuizing kan de familie en/of je vrienden precies dat gene zijn dat je nodig hebt. Is je huis wat groter, of kies je toch voor meer zekerheid, dan schakel je Erkend Verhuizer Cargo Care in zodat je zeker weet dat je inboedel heel overkomt en dat mooie nieuwe eerste huis ook onbeschadigd blijft. Met ons vakkundige team ben je gewoonlijk in een paar uur thuis in je nieuwe huis.

Meer weten over Erkend Verhuizen met Cargo Care?

Onze verhuisadviseurs staan altijd voor je klaar met vrijblijvend verhuisadvies. We zijn er om je te helpen met keuzes maken.

Mail naar info@cargo-care.nl, of bel 046-2340001 voor een afspraak. De koffie en thee staan voor je klaar.