Verhuizen naar Spanje

Spanje heeft het allemaal. Goed weer, zon, zee en strand, vriendelijke mensen, heerlijk eten en prachtige steden. Wij snappen wel dat u wilt verhuizen naar Spanje. Heeft u eindelijk de stap genomen en bent u op zoek naar een verhuisbedrijf dat uw inboedel naar Spanje kan verhuizen? Dan bent u bij Cargo Care aan het juiste adres.

 

Ons team staat klaar om uw verhuizing naar Spanje in goede banen te leiden en tot in de puntjes te verzorgen. Wij weten wat er allemaal komt kijken bij verhuizingen naar Spanje en kunnen u daarom zo goed mogelijk begeleiden tijdens dit proces. Verhuizen kan nog wel eens tijdrovend en stressvol zijn, zeker als u naar het buitenland gaat verhuizen. Wij nemen daarom graag de zware taken van u over. Denk hierbij aan het verhuizen van de inboedel naar Spanje.

Plan uw verhuizing naar Spanje op maat

Iedere verhuizing naar Spanje is anders. De één heeft een zeer grote inboedel verzameld voor zijn nieuwe villa in Valencia, de ander heeft slechts een aantal meubels en dozen bij elkaar voor zijn studentenkamer in Malaga. Terwijl de één naar het noorden van het land verhuist, gaat de ander misschien wat verder weg van Nederland, bijvoorbeeld naar het meest zuidelijke punt, Tarifa. Bij de ene verhuizing zal er dus een grotere verhuisbus nodig zijn dan bij de andere of moet er een grotere afstand worden afgelegd dan bij de andere. Ook kan het voorkomen dat er een verhuislift nodig is om bepaalde meubels naar binnen te krijgen. Om dit soort redenen stellen we bij het verhuizen naar Spanje voor iedereen een persoonlijk verhuisplan op.

 

In dit plan nemen wij niet alleen op hoe groot de inboedel is die verhuisd moet worden naar Spanje en de af te leggen kilometers naar de nieuwe woning, maar ook de specifieke diensten die u wenst af te nemen. Uiteraard nemen we in dit plan alleen de diensten op die echt voor u van belang zijn, zodat u zo goedkoop mogelijk kunt verhuizen naar Spanje. Samen stellen we een overzichtelijk plan op van wat er allemaal moet gebeuren op de verhuisdag. Zo kunt u met een gerust gevoel uitkijken naar de speciale dag. Wij nemen zoveel mogelijk taken en zorgen uit handen om het verhuizen naar Spanje zo leuk en zorgeloos mogelijk voor u te maken.

Plan direct uw verhuizing

Vast aanspreekpunt

Wanneer u voor het verhuizen naar Spanje de hulp inschakelt van Cargo Care, dan krijgt u een vaste contactpersoon toegewezen die u gedurende het hele proces kunt inschakelen bij vragen en voor hulp. Hij/zij stelt niet alleen het persoonlijke plan op voor uw verhuizing naar Spanje, maar is ook altijd op de hoogte van uw situatie. Hierdoor kunnen eventuele problemen altijd snel worden opgelost. Dus mocht er zich een issue voordoen of er wijzingen zijn in uw verhuizing, neem dan altijd even contact op met uw verhuisadviseur. Wij staan klaar om u zo goed en snel mogelijk te helpen.

Cargo Care verhuisadviseur

Stap voor stap naar Spanje verhuizen

Hoe gaan wij te werk bij uw verhuizing naar Spanje? Uiteraard plannen wij de verhuizing eerst in op de gewenste datum en leggen we samen vast wat er allemaal moet gebeuren. Zodra dit plan klaar is, kunnen wij bij u langskomen om de benodigde verhuismaterialen zoals verhuisdozen te leveren. Op deze manier kunt u al in alle rust uw spullen sorteren en inpakken.

Wanneer de grote dag van de verhuizing is aangebroken, staan wij op het afgesproken tijdstip bij u voor de deur met ons enthousiaste verhuisteam en onze verhuisbus. Wij staan klaar om uw meubels en verhuisdozen netjes en zorgvuldig in te laden in de bus. Zodra dit is gebeurd, gaan wij op weg naar Spanje om uw spullen in alle veiligheid naar uw nieuwe woning te vervoeren. Hier laden we alles weer netjes uit. U hoeft zelf geen zware werkzaamheden te verrichten en kunt op ontspannen wijze beginnen met het uitpakken van de verhuisdozen.

Cargo Care helpt bij diverse verhuizingen naar het buitenland!

Cargo Care staat niet alleen klaar als u gaat verhuizen naar Spanje. Wij bieden bijvoorbeeld ook verhuizingen naar Frankrijk en andere landen in de EU aan. Of het nu gaat om een seniorenverhuizing, een familieverhuizing, een studentenverhuizing of wat dan ook – wij verzorgen uw verhuizing naar het buitenland tot in de puntjes. Het verhuizen naar Spanje wordt een fluitje van een cent door gebruik te maken van onze diensten. U kunt bij ons terecht voor een verhuisadviseur, een gratis verhuis-checklist, gratis verhuisdozen, inboedeltransport, een verhuisliftservice en meer. Wellicht heeft u tijdens het verhuizen tijdelijk opslag nodig. Ook dat kunnen we voor u regelen.

Bent u benieuwd wat wij allemaal kunnen betekenen in uw specifieke situatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We leggen graag een voorstel op tafel waarmee wij het verhuizen naar Spanje zo makkelijk mogelijk voor u maken. Cargo Care staat klaar als hét verhuisbedrijf bij verhuizen naar Spanje.