Cargo Care Zakelijk

Al meer dan 10 jaar úw verhuisbedrijf in Limburg!

Naast particulier verhuizen staat Cargo Care ook voor u klaar bij het zakelijk verhuizen. Ons erkend verhuisbedrijf ontzorgt u volledig op het gebied van het verhuizen van uw zakelijke inboedel.
Uw kantoor, magazijn of opslag professioneel en in een handomdraai verhuisd.

Uw logistieke verlengstuk

Onze zakelijke dienstverlening gaat verder dan alleen verhuizen. Wij kunnen uw verlengstuk zijn bij alle logistieke vraagstukken binnen uw organisatie. Hierbij kunt u denken aan het transporteren van warmtepompen voor installatiebedrijven naar bouwplaatsen. Maar ook het transport én de opbouw van beursstands door geheel Europa verzorgen wij. Neem contact met ons op voor uw unieke logistieke vraagstuk en laat ons van úw probleem, onze uitdaging maken!

Pallet en pakketdistributie

Cargo Care verzorgt ook het transporteren van pakketten en los verpakte producten op pallets. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van ons distributievervoer? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie!

Neem direct contact op

Cargo Care is erkend verhuizer

Bij Cargo Care staat betrouwbaarheid en vakmanschap centraal. Mede door onze jarenlange ervaring en deskundige medewerkers weten wij dat iedere verhuizing een andere aanpak vereist. Zo is voor een zakelijke verhuizing in de meeste gevallen een andere aanpak nodig dan voor een particuliere verhuizing. Wij kijken samen met u naar uw situatie en stellen samen met u een draaiboek op om uw zakelijke verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Veilige opslag

Als u een opslagruimte nodig heeft voor uw zakelijke inboedel kunt u een Self Storage locker huren bij Cargo Care. Hier kunt u tijdelijk of permanent een gedeelte van uw inboedel kwijt. Met onze lockers bent u ervan verzekerd dat uw inboedel op een veilige plek staat gestald.
U kunt 24/7 bij uw spullen komen in de Self Storage locker met een persoonlijke code. Doordat de lockers met een unieke en beveiligde code toegankelijk zijn weet u zeker dat uw inboedel veilig staat.

Ook voor archiefopslag en palletopslag van 1 tot 100 pallets staan wij graag voor u klaar. Wij verzorgen de in en uitslag van uw pallets en desgewenst de distributie naar uw klant toe.

Self storage

Verhuisliftservice

Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Bevindt uw oude of nieuwe adres zich op een hogere verdieping van een kantoorpand? Door onze verhuisliftservice kunnen wij moeiteloos uw zakelijke inboedel transporteren vanuit verschillende verdiepingen van uw kantoorpand.

Montage service van meubels

Niet alleen het verplaatsen van uw meubels ook het monteren en demonteren ervan nemen wij uw organisatie graag uit handen. Wij zetten nét dat extra stapje voor onze klanten. Met deze service kunt u zich richten op uw werk en verzorgen wij de zakelijke verhuizing!

Verhuisliftservice